Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Νομιζω το fsr fg το εχουν κανει decouple απο το fsr upscaling. Δηλαδη μπορεις να συνδιασεις fsr fg με xess . Στο cp2077 δεν ισχυει ; 

όχι δεν το έφτιαξαν καλά.

Δημοσ.
Just now, just_a_dude said:

ναι το ξέρω αλλά στο cp77 το έλουσαν.

το cp εχει γενικα απο τις χειροτερες υλοποιησεις fsr. Αν θες ομως το δοκιμαζεις με mod.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp44christos είπε

το cp εχει γενικα απο τις χειροτερες υλοποιησεις fsr. Αν θες ομως το δοκιμαζεις με mod.

πράγματι, ίσως τη χειρότερη. και DLSS δεν έχει καλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, Inanos said:

Sapphire nitro 7800xt 

Και εγώ αυτήν έχω. Με το default fan curve κάνει target 87C, για αυτό ζεσταίνεται. Αν θες δοκίμασε το fan curve μου:

Screenshot2025-01-23144756.png.bd077db7bb25eee557d2f4db2c936bd4.png

Εγώ της βάζω και -5% power limit για να πάει max 82C.

Αν θυμάμαι καλά, το default fan curve μένει στα 1200RPM μέχρι τους 87C και μετά αυξάνεται έντονα, εμένα πάει μέχρι σχεδόν γραμμικά μέχρι 1400 - 1500RPM στους 87C και μετά αυξάνεται.

Επεξ/σία από John_on_PC
Δημοσ.
12 minutes ago, just_a_dude said:

πράγματι, ίσως τη χειρότερη. και DLSS δεν έχει καλό.

Ρε συ μολις το εβαλα με το τελευταιο patch και πιστευα οτι υπερβαλετε αλλα dlss ultra performance ειναι καλυτερο απο fsr quality , δεν το ειχα ξαναδοκιμασει αλλα ειναι unplayble , τι στο καλο εχουν κανει 

Το xess αρκετα καλο αλλα ειναι πολυ παραπλανητικο . Το performance του xess ειναι πολυ πιο κατω σε επιδοσεις απο το performance του dlss(και του fsr) 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Ρε συ μολις το εβαλα με το τελευταιο patch και πιστευα οτι υπερβαλετε αλλα dlss ultra performance ειναι καλυτερο απο fsr quality , δεν το ειχα ξαναδοκιμασει αλλα ειναι unplayble , τι στο καλο εχουν κανει 

Το xess αρκετα καλο αλλα ειναι πολυ παραπλανητικο . Το performance του xess ειναι πολυ πιο κατω σε επιδοσεις απο το performance του dlss(και του fsr) 

Έβαλες dlss 4? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, noFEARgr said:

Το αστείο είναι πως το FSR 2.1 που είχανε πριν βάλουν το FSR 3.1 ήταν αρκετά καλή υλοποίηση, λογικά επειδή έπρεπε να είναι καλό για να το χρησιμοποιούν στις κονσόλες. Ακόμη υπάρχει βέβαια. Αλλά με DLSS Enabler mod είναι πολύ καλό το XESS balanced + FSR 3 FG + Anti-lag 2 + MAS Sharpening. Βέβαια το παιχνίδι έχει περίπου 10-20 ms παραπάνω από UE5 παιχνίδια στα ίδια fps για κάποιο λόγο.

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...