Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, John_on_PC είπε

Εμένα στο Witcher 3, το FSR 3 FG μια χαρά τρέχει με unlocked fps και anti-lag 2 πάντως.

ποιο fsr 3 fg; δεν έχει. Ή εννοείς με mod;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Σταματα να βαριέσαι, ωρέ 😛

Στο παιχνίδι, τί ρυθμίσεις (ειδικά τα RT κλπ)?

ααα χαχα. τέρμα όλα πάντα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Ρε παιδιά αφού έχει fps limit από αντρεναλιν με αντι λαγκ πάντα ενεργόimage.png.e8561cef987254f16abc490d5ebde8ee.png

Δεν βολεύει στην περίπτωσή μας

Screenshot(62).png.7d7d38bde7b84f2ad643904831a7ddd2.png

• Like 1
Δημοσ.

Στις καινουριες καρτες αμδ το framelimit το εχει αντικαταστησει με το radeon chill. Απλα βαζεις την ιδια τιμη στα min max fps.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, John_on_PC είπε

Εμένα στο Witcher 3, το FSR 3 FG μια χαρά τρέχει με unlocked fps και anti-lag 2 πάντως.

Διόρθωση antilag/antilag+ (αν έχεις τους "banned" drivers).🤣

Antilag 2 πρέπει να το κάνουν implement οι ίδιοι οι devs και είναι μόνο in game option.

https://www.amd.com/en/products/software/adrenalin/radeon-software-anti-lag.html

Μόνο αυτά τα 3 games + το deadlock (που είναι ακόμα EA) το χρησιμοποιούν.

Ας το σκεφτεί λοιπόν κάποιος καλά πριν (ξανά)πάρει amd σε σχέση με το reflex, Και αν νομίζουν ότι με το να κάνουν μόνο undercut την 5070 ένα 50ρικο δε θα τους μείνουν ράφι πάλι, εδώ είμαστε για να δούμε τι θα παίξει BF Πλαίσιο πάλι.🤣

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος που στο D4 (ξεκίνημα από την αρχή) εκεί που ήμουν με 120fps καρφωμένα, έπεσα στα 25, στα 20, στα 9(!) και δεν ξεκόλλησε ποτέ μέχρι που βγήκα και ξαναμπήκα?

Έχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα, είναι κάποια ρύθμιση?

Επίσης...18-19γίγα μνήμη, σε 1440p? Για ποιό λόγο, τί βλέπω?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Υπάρχει κάποιος λόγος που στο D4 (ξεκίνημα από την αρχή) εκεί που ήμουν με 120fps καρφωμένα, έπεσα στα 25, στα 20, στα 9(!) και δεν ξεκόλλησε ποτέ μέχρι που βγήκα και ξαναμπήκα?

Έχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα, είναι κάποια ρύθμιση?

Επίσης...18-19γίγα μνήμη, σε 1440p? Για ποιό λόγο, τί βλέπω?

Όχι δε βγάζεις άκρη με το συγκεκριμένο. Δε ξέρεις αν το πρόβλημα είναι server based, shader compilation related ή έχει ανάδρομο Ερμή γενικότερα. Με sata ssd drive έχω stutter/freeze μετά από tp στην πόλη, με nvme gen 4 δεν έχω (το ξέρω ότι χρησιμοποιεί direct storage). Για full textures χρειάζεται 16+ κάρτα και πάλι δεν έχει και το καλύτερο performance. Και άλλα τέτοια πάμπολλα κουλά παραδείγματα ειδικά τις πρώτες μέρες κάθε season.

Ευτυχώς βγαίνει και το POE2 και ο κόσμος ησύχασε με δαύτο.

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ilos είπε

Όχι δε βγάζεις άκρη με το συγκεκριμένο. Δε ξέρεις αν το πρόβλημα είναι server based, shader compilation related ή έχει ανάδρομο Ερμή γενικότερα. Με sata ssd drive έχω stutter/freeze μετά από tp στην πόλη, με nvme gen 4 δεν έχω (το ξέρω ότι χρησιμοποιεί direct storage). Για full textures χρειάζεται 16+ κάρτα και πάλι δεν έχει και το καλύτερο performance. Και άλλα τέτοια πάμπολλα κουλά παραδείγματα ειδικά τις πρώτες μέρες κάθε season.

Ευτυχώς βγαίνει και το POE2 και ο κόσμος ησύχασε με δαύτο.

Μάλιστα, κατανοητό.  Οπότε αν στην κάνει σε κανένα μπουντρούμι, πάει η χρστπνγία σύννεφο.

Ευχαριστώ!

• Haha 2
Δημοσ.
6 hours ago, ilos said:

Διόρθωση antilag/antilag+ (αν έχεις τους "banned" drivers).🤣

Antilag 2 πρέπει να το κάνουν implement οι ίδιοι οι devs και είναι μόνο in game option.

https://www.amd.com/en/products/software/adrenalin/radeon-software-anti-lag.html

Μόνο αυτά τα 3 games + το deadlock (που είναι ακόμα EA) το χρησιμοποιούν.

Ας το σκεφτεί λοιπόν κάποιος καλά πριν (ξανά)πάρει amd σε σχέση με το reflex, Και αν νομίζουν ότι με το να κάνουν μόνο undercut την 5070 ένα 50ρικο δε θα τους μείνουν ράφι πάλι, εδώ είμαστε για να δούμε τι θα παίξει BF Πλαίσιο πάλι.🤣

Αυτό το mod αντικαθιστά το DLSS FG με FSR FG και το reflex με anti-lag 2, σε αυτό αναφέρομαι:
https://github.com/artur-graniszewski/DLSS-Enabler

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...