just_a_dude Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 42 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Εννοώ στο Witcher3, εκεί έχω χαζομάρες. τα ίδια. στο witcher έβαλα in-game limit στα 60 1
John_on_PC Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Εμένα στο Witcher 3, το FSR 3 FG μια χαρά τρέχει με unlocked fps και anti-lag 2 πάντως.
just_a_dude Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, John_on_PC είπε Εμένα στο Witcher 3, το FSR 3 FG μια χαρά τρέχει με unlocked fps και anti-lag 2 πάντως. ποιο fsr 3 fg; δεν έχει. Ή εννοείς με mod;
John_on_PC Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 minutes ago, just_a_dude said: ποιο fsr 3 fg; δεν έχει. Ή εννοείς με mod; Ναι με το DLSS Enabler εννοώ πάντα όταν λέω FSR 3 FG. 1
Πέτρος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε τα ίδια. στο witcher έβαλα in-game limit στα 60 Σταματα να βαριέσαι, ωρέ 😛 Στο παιχνίδι, τί ρυθμίσεις (ειδικά τα RT κλπ)? 1 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Σταματα να βαριέσαι, ωρέ 😛 Στο παιχνίδι, τί ρυθμίσεις (ειδικά τα RT κλπ)? ααα χαχα. τέρμα όλα πάντα
Aris-leme Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Ρε παιδιά αφού έχει fps limit από αντρεναλιν με αντι λαγκ πάντα ενεργό
charllestone Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Σε εμενα με 6800XT δεν την εχει αυτήν την επιλογή
just_a_dude Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 12 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Ρε παιδιά αφού έχει fps limit από αντρεναλιν με αντι λαγκ πάντα ενεργό Δεν βολεύει στην περίπτωσή μας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα