Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 04/01/2025 at 18:04, Πέτρος said:

Για εξήγησέ το λίγο αυτό.

Δεν έχω ξαναχρησιμοποιησει, υποθέτω ότι εφαρμόζεται όπως τα pads (μετράς, κόβεις, ξεκολλάς τη μια πλευρά, ακουμπάς, ξεκολλαςτην άλλη, κουμπώνεις).

On 04/01/2025 at 20:34, charllestone said:

Ναι ετσι ακριβώς απλα επειδή ειναι πολυ ευαίσθητο το ptm, αν δεν προσέξεις οταν ξεκολλάς την καθε πλευρά μπορεί να φύγει μερος και να μεινει στην αλλη μερια. Καλύτερα να το βάλεις στην κατάψυξη για καμια ώρα πρώτα, να παγώσει λιγο, για να ξεκολλήσουν εύκολα και οι 2 πλευρές

Αυτο ναι!🫡

Και βοηθαει και στο κοψιμο αν χρειαζεται.

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Thanks 1
  • Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το AFMF2 δεν είναι κακό. Πάλι περίμενα χειρότερα με βάση αυτά που λένε στα ιντερνετς αλλά όταν το δοκίμασα άλλαξα γνώμη. Στο Witcher 3 π.χ. κλειδώνω τα fps στα 60 και μετά βάζω και το AFMF2 και πάει στα 120 και είναι πολύ σταθερό. Και η κίνηση είναι μια χαρά και η απόκριση λόγω των 60 base. Αν αφήσεις τα fps ξεκλείδωτα καλό είναι πάλι αλλά με κλειδωμένα είναι καλύτερο. Και δεν βλέπω να χαλάει την εικόνα. Μόνο το UI που έχει πρόβλημα (λογικό), βέβαια το UI έχει πρόβλημα και σε κανονικό frame gen, ακόμη και με DLSS Frame Gen σε κάποια games έχει θέμα το UI.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Το AFMF2 δεν είναι κακό. Πάλι περίμενα χειρότερα με βάση αυτά που λένε στα ιντερνετς αλλά όταν το δοκίμασα άλλαξα γνώμη. Στο Witcher 3 π.χ. κλειδώνω τα fps στα 60 και μετά βάζω και το AFMF2 και πάει στα 120 και είναι πολύ σταθερό. Και η κίνηση είναι μια χαρά και η απόκριση λόγω των 60 base. Αν αφήσεις τα fps ξεκλείδωτα καλό είναι πάλι αλλά με κλειδωμένα είναι καλύτερο. Και δεν βλέπω να χαλάει την εικόνα. Μόνο το UI που έχει πρόβλημα (λογικό), βέβαια το UI έχει πρόβλημα και σε κανονικό frame gen, ακόμη και με DLSS Frame Gen σε κάποια games έχει θέμα το UI.

Ισχύει. Παρατήρησα οτι το AFMF2 δουλεύει πολυ καλύτερα με το antilag2 ενεργοποιημένο. Εγω πλέον ετσι παιζω. Απλα με το antilag δεν δουλεύει το radeon chill, εσυ πως κλειδώνεις τα fps? Αν εχει επιλογή το game τοτε μια χαρα, αλλιως θελεις αλλο πρόγραμμα. Δεν έχω καταλάβει γιατι δεν εχουν βαλει στο adrenalin απλο fps cap οταν έχεις antilag2 enabled...

Επεξ/σία από charllestone
  • Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ναι το κάνω μέσα απ' το game. Αλλιώς θέλει rtss για παράδειγμα 

Σε λιγο δεν θα χρειαζεται να κλειδωνεις fps  θα γινεις ανθρωπος :lol:

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Σε λιγο δεν θα χρειαζεται να κλειδωνεις fps  θα γινεις ανθρωπος :lol:

χαχαχα, βοηθάει με το frame pacing.

Το δοκίμασα και στο Hogwarts, όλα δεξιά και RT Ultra με XeSS Quality κλειδώνει στα 60 και με AFMF2 πάει στα 120 και είναι πολύ καλό. Πραγματικά τα μόνα προβλήματα στην εικόνα είναι απ' το upscaling, όχι απ' το AFMF2. Και μάλιστα στο Hogwarts το UI δεν έχει καθόλου ghosting ενώ με DLSS3 Frame Gen είναι ghosting fest.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, just_a_dude said:

χαχαχα, βοηθάει με το frame pacing.

Το δοκίμασα και στο Hogwarts, όλα δεξιά και RT Ultra με XeSS Quality κλειδώνει στα 60 και με AFMF2 πάει στα 120 και είναι πολύ καλό. Πραγματικά τα μόνα προβλήματα στην εικόνα είναι απ' το upscaling, όχι απ' το AFMF2. Και μάλιστα στο Hogwarts το UI δεν έχει καθόλου ghosting ενώ με DLSS3 Frame Gen είναι ghosting fest.

Ναι ειναι γενικα ο λογος που λενε πολοι οτι αν θες frame gen καλυτερα να παιζεις σε native.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Aν μπορείς, στείλε μου ακριβώς τα πάντα όλα σε ρυθμίσεις τόσο σε adrenaline όσο και στο παιγνίδι, μήπως βγάλω άκρη με την κακή εμπειρία που έχω εγώ.

ΤΥ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Aν μπορείς, στείλε μου ακριβώς τα πάντα όλα σε ρυθμίσεις τόσο σε adrenaline όσο και στο παιγνίδι, μήπως βγάλω άκρη με την κακή εμπειρία που έχω εγώ.

ΤΥ!

Αν το game έχει fps limit βάζω 60 (ή παραπάνω αν μπορεί να τα κρατήσει σταθερά). Αν δεν μπορεί να κρατήσει σταθερά 60 παίζω λίγο με τα settings ή βάζω upscale. Αν δεν έχει fps limit τότε βάζεις είτε rtss limit ή βάζεις chill αλλά μετά δεν θα μπορείς να βάλεις anti-lag. Το δοκίμασα και με chill χωρίς anti-lag και μια χαρά μου φάνηκε.

Στον driver, όταν είσαι μέσα στο game πατάς alt-z και μετά ανοίγεις AFMF2 και βάζεις Search Mode High και Performance Mode Quality.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, just_a_dude said:

Αν το game έχει fps limit βάζω 60 (ή παραπάνω αν μπορεί να τα κρατήσει σταθερά). Αν δεν μπορεί να κρατήσει σταθερά 60 παίζω λίγο με τα settings ή βάζω upscale. Αν δεν έχει fps limit τότε βάζεις είτε rtss limit ή βάζεις chill αλλά μετά δεν θα μπορείς να βάλεις anti-lag. Το δοκίμασα και με chill χωρίς anti-lag και μια χαρά μου φάνηκε.

Στον driver, όταν είσαι μέσα στο game πατάς alt-z και μετά ανοίγεις AFMF2 και βάζεις Search Mode High και Performance Mode Quality.

Πως και δεν χρησιμοποιείς FSR 3 FG?

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Εννοώ στο Witcher3, εκεί έχω χαζομάρες.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Σύμφωνα με αυτό, η 5080 θα είναι +17-19% πάνω από την 4070:

Άρα η 5070 θα είναι περίπου το ίδιο σε raster με 7900gre, οπότε η 9070 όχι xt πρέπει να είναι πολύ κοντά σε 7900xt για να έχει κάποια ευκαιρία σε παρόμοιες τιμές.

Μάλλον 4080 ήθελες να γράψεις. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, aetos1988 said:

Μάλλον 4080 ήθελες να γράψεις. 

Α ναι, λάθος μου. Το έβαλα και στο λάθος topic, στο 9000 νόμιζα το έγραψα, άστα να πάνε.

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...