Πέτρος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Εγώ εδώ να πω ότι άρχισα πάλι να έχω κάπου 40 βαθμούς διαφορά πυρήνα με hs, (βέβαια σε φάση 45 με 85, σε 4Κ στον αρχαιοκάπηλο, με 360+watts). Ήρθε και το ΡΤΜ χτες, πάνω στην ώρα. Να δω μόνο αν είναι από το ίδιο σημείο η μέτρηση ή από κάποιο άλλο πλέον, τίποτα μνήμες ή vrm.
akoinonitos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Η amd? Δεν εχω amd ρε η σουπα 1
azazil1190 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν εχω amd ρε η σουπα Στις nvidia δουλεύει οκ. Στην δική μου τουλάχιστον πέφτει κανονικά.Στην amd κάτι κάνει στα states και τα ξυπνάει από τον λήθαργο του idle 1
akoinonitos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Στις nvidia δουλεύει οκ. Στην δική μου τουλάχιστον πέφτει κανονικά.Στην amd κάτι κάνει στα states και τα ξυπνάει από τον λήθαργο του idle Εχει 24h2 στο intel?Μπορει να φταιει αυτο γτ παλια και εμενα επεφτε
azazil1190 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εχει 24h2 στο intel?Μπορει να φταιει αυτο γτ παλια και εμενα επεφτε Ναι ρε το έχω περάσει κανονικά εδώ και καιρο. Συγκεκριμένα από όταν βγήκε το update.Το είχα περάσει μανιουαλ 1
charllestone Δημοσ. Παρασκευή στις 02:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:42 μμ 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Εγώ εδώ να πω ότι άρχισα πάλι να έχω κάπου 40 βαθμούς διαφορά πυρήνα με hs, (βέβαια σε φάση 45 με 85, σε 4Κ στον αρχαιοκάπηλο, με 360+watts). Ήρθε και το ΡΤΜ χτες, πάνω στην ώρα. Να δω μόνο αν είναι από το ίδιο σημείο η μέτρηση ή από κάποιο άλλο πλέον, τίποτα μνήμες ή vrm. Εγω με 6800 xt από τότε που εβαλα ptm βλεπω μέγιστη διαφορα πυρήνα με hotspot 12 βαθμούς! Σίγουρα θα δεις τρελή διαφορά κ εσυ! Απορώ γιατι οι εταιρίες δεν βαζουν ptm απο την αρχή, δεν ειναι και τοσο ακριβό πια... 2
azazil1190 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:29 μμ (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, charllestone είπε Εγω με 6800 xt από τότε που εβαλα ptm βλεπω μέγιστη διαφορα πυρήνα με hotspot 12 βαθμούς! Σίγουρα θα δεις τρελή διαφορά κ εσυ! Απορώ γιατι οι εταιρίες δεν βαζουν ptm απο την αρχή, δεν ειναι και τοσο ακριβό πια... Συν ότι έχει την μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με την πάστα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:30 μμ από azazil1190 1
Havik Δημοσ. Παρασκευή στις 03:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:37 μμ 55 minutes ago, charllestone said: Εγω με 6800 xt από τότε που εβαλα ptm βλεπω μέγιστη διαφορα πυρήνα με hotspot 12 βαθμούς! Σίγουρα θα δεις τρελή διαφορά κ εσυ! Απορώ γιατι οι εταιρίες δεν βαζουν ptm απο την αρχή, δεν ειναι και τοσο ακριβό πια... PTM7950 ? από εδώ ή κίνα;
charllestone Δημοσ. Παρασκευή στις 05:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:01 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Havik είπε PTM7950 ? από εδώ ή κίνα; Ναι ptm7950. Εκανα 2 παραγγελίες, μια απο aliexpress οπου μου ηρθε fake ptm (ευτυχώς εχασα 7 ευρω μονο) και μια απο το moddiy, που ηρθε σε γνήσια συσκευασία με ολα τα παρελκόμενα, τσιμπιδακι, γαντια, μαντηλάκια κτλ και το ptm σε ενα μεγάλο κομμάτι μεσα σε πλαστικό κουτί. Νομίζω καπου στα 20 ευρώ εκανε χωρις τα μεταφορικά Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:47 μμ από charllestone 3 1
Πέτρος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:40 μμ 10 ώρες πριν, Πέτρος είπε Εγώ εδώ να πω ότι άρχισα πάλι να έχω κάπου 40 βαθμούς διαφορά πυρήνα με hs, (βέβαια σε φάση 45 με 85, σε 4Κ στον αρχαιοκάπηλο, με 360+watts). Ήρθε και το ΡΤΜ χτες, πάνω στην ώρα. Να δω μόνο αν είναι από το ίδιο σημείο η μέτρηση ή από κάποιο άλλο πλέον, τίποτα μνήμες ή vrm. Στο GCD είναι πάλι, και σήμερα έπιασε 95+. Τί διάλο... ΜΧ6 υποτίθεται μου έβαλε το μαγαζί στην επισκευή, 3 βδομάδες άντεξε. Όπως πάει, σε 10-15 μέρες το πολύ θα έχει πιάσει πάλι Limit. Oh, well...ξεπάτωμα, ξεπάστωμα, ΡΤΜ κι ελπίζω να είναι αυθεντικό αυτό που μου έστειλαν. 2
scorpion8283 Δημοσ. Σάββατο στις 01:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:24 μμ 15 hours ago, Πέτρος said: Στο GCD είναι πάλι, και σήμερα έπιασε 95+. Τί διάλο... ΜΧ6 υποτίθεται μου έβαλε το μαγαζί στην επισκευή, 3 βδομάδες άντεξε. Όπως πάει, σε 10-15 μέρες το πολύ θα έχει πιάσει πάλι Limit. Oh, well...ξεπάτωμα, ξεπάστωμα, ΡΤΜ κι ελπίζω να είναι αυθεντικό αυτό που μου έστειλαν. Ναι ρε συ...το περιμεναμε...😒 Ψηφίζω +15, +20 το πάααρα πολυ με PTM. Θα το βάλεις κατάψυξη πρώτα Πετράν? 1
Πέτρος Δημοσ. Σάββατο στις 06:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:04 μμ 4 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Θα το βάλεις κατάψυξη πρώτα Πετράν? Για εξήγησέ το λίγο αυτό. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιησει, υποθέτω ότι εφαρμόζεται όπως τα pads (μετράς, κόβεις, ξεκολλάς τη μια πλευρά, ακουμπάς, ξεκολλαςτην άλλη, κουμπώνεις).
charllestone Δημοσ. Σάββατο στις 08:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:34 μμ 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Για εξήγησέ το λίγο αυτό. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιησει, υποθέτω ότι εφαρμόζεται όπως τα pads (μετράς, κόβεις, ξεκολλάς τη μια πλευρά, ακουμπάς, ξεκολλαςτην άλλη, κουμπώνεις). Ναι ετσι ακριβώς απλα επειδή ειναι πολυ ευαίσθητο το ptm, αν δεν προσέξεις οταν ξεκολλάς την καθε πλευρά μπορεί να φύγει μερος και να μεινει στην αλλη μερια. Καλύτερα να το βάλεις στην κατάψυξη για καμια ώρα πρώτα, να παγώσει λιγο, για να ξεκολλήσουν εύκολα και οι 2 πλευρές 1 1
panakos_thess Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 μμ Ξερετε τι γινεται?εχω δει πολλα βιντεο forums Κλπ και εχω καταληξει οτι ειναι ιδια με την MX-6 σε σωστο απλωμα
Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 12:08 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:08 πμ 3 ώρες πριν, charllestone είπε Ναι ετσι ακριβώς απλα επειδή ειναι πολυ ευαίσθητο το ptm, αν δεν προσέξεις οταν ξεκολλάς την καθε πλευρά μπορεί να φύγει μερος και να μεινει στην αλλη μερια. Καλύτερα να το βάλεις στην κατάψυξη για καμια ώρα πρώτα, να παγώσει λιγο, για να ξεκολλήσουν εύκολα και οι 2 πλευρές A, ok. Δεν την ήξερα τη λεπτομέρεια. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα