spi79 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν είναι θέμα να ψάχνεσαι,κάτι από power savings ρυθμίσεις στο bios λογικά Westbaum,έχεις ενεργοποιημένη και την ενσωματωμένη της cpu μου φαίνεται; Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από spi79 2
azazil1190 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ρε αντε πεταχτε τες,μαιμουδες πρασινες εχετε Η αμδαρα δουλευει παντα στην τσιτα για αυτο μαμαει😂 Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από azazil1190 1 1
Westbaum Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 18 minutes ago, azazil1190 said: Ρε αντε πεταχτε τες,μαιμουδες πρασινες εχετε Η αμδαρα δουλευει παντα στην τσιτα για αυτο μαμαει😂 Πες την αγαπημένη σου θείτσα να παρακαλέσει τον ξάδερφο μπας και κάνει κάτι με τα 2 άσπρα κουτάκια εκεί κάτω.Χαλάει η ομοιομορφία😗 1 1
azazil1190 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 38 λεπτά πριν, Westbaum είπε Πες την αγαπημένη σου θείτσα να παρακαλέσει τον ξάδερφο μπας και κάνει κάτι με τα 2 άσπρα κουτάκια εκεί κάτω.Χαλάει η ομοιομορφία😗 Αυτα τα δυο κουτακια ειναι μονο για εναν παιχτη σας αρεσει η οχι Ειναι μονο για τον Νταγκαν Μακλαουντ , για τον γνωστο Χαι Λαντερ! Bitches 1
spi79 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ανάποδα ήθελα να τα βάλω,αλλά δεν κάθονται τα χρώματα😁 Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από spi79 2
aetos1988 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, spi79 είπε τα κλασικά,afterburner,icue,avg και ένα πρόγραμμα για την ψύκτρα που δίνει κάτι πληροφορίες σε μια οθόνη που έχει To πρόβλημα στο έβαλα σε έντονη γραφή!! Να ξέρεις είναι πολύ βαρύ και κόβει επιδόσεις. Το είχα και εγώ και μόλις το κατάλαβα ότι κάνει ''ζημιά'' στα benchmarks το ξαπόστειλα😁. Αν έχεις RGB αναγκαστικά θα συμβιβαστείς. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από aetos1988 2
spi79 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα!!Για το mouse το έχω πιο πολύ,τα rgb τα έχω ρυθμίσει από polychrome μια φορά και το έχω αφαιρέσει από το start up.Πρέπει να το έχουν ελαφρύνει το icue σε σχέση με το παρελθόν πάντως ,σε 1% είναι το cpu idle.Αλλά ναι σε benchmarks βγάζω ότι τρέχει στο background. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από spi79
ultraex2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7900 xt nitro @ 2950 /3150 /mem 2814 /1.000 mv Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από ultraex2003 3
akoinonitos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Στις 1/1/2025 στις 11:58 ΜΜ, azazil1190 είπε Ρε αντε πεταχτε τες,μαιμουδες πρασινες εχετε Η αμδαρα δουλευει παντα στην τσιτα για αυτο μαμαει😂 εμενα πεφτει συμφωνα με το gpuz σε x16gen 2 ,οτι να ναι λεει ρε
aetos1988 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εμενα πεφτει συμφωνα με το gpuz σε x16gen 2 ,οτι να ναι λεει ρε Αν κάνεις αναβάθμιση στην νεότερη έκδοση;
akoinonitos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, aetos1988 είπε Αν κάνεις αναβάθμιση στην νεότερη έκδοση; καλα δεν με νοιαζει δεν το χρησιμοποιω απλα λεω οτι δεν ειναι και ιδιαιτερα αξιοπιστη η ενδειξη εκει Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από akoinonitos
azazil1190 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εμενα πεφτει συμφωνα με το gpuz σε x16gen 2 ,οτι να ναι λεει ρε Η amd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα