aetos1988 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε όχι ιδιαίτερα. το είχα παίξει απ' τον πρώτο μήνα σε rtx 2060 και 5600Χ και μια χαρά έπαιζε, χωρίς RT φυσικά. Ποτέ δεν είχε προβλήματα απόδοσης ούτε crashes. visual bugs και σπασμένα quests είχε στις αρχές. Σωστά ! Εγώ το τερμάτισα με AMD 3600 και GTX 1070 και δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα !! 2
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spi79 είπε Λοιπόν,του έβαλα 2 updates.Τι να πω.. Φυσαει το καρτονι και ο 7600. Ειδες διαφορα εκδοση με εκδοση? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από Arkin 2
spi79 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πριν 2-3 σελίδες έχω το run από έκδοση 2.1.Όσες φορές και αν το έτρεξα ,τα min ήταν περίπου στα 55-60fps.Mέσα στο παιχνίδι δεν έβλεπα κάτι τέτοιο ,σε δύσκολα σημεία άντε να πέφτανε γύρω στα 95-100.Γι'αυτό διαολίστηκα λίγο να το ψάξω.Μόλις φόρτωσα το σημείο το οποίο είναι το δικό μου benchmark και όντως πάει καλύτερα.Έχει πιο καλά min.Τώρα κάνω download την 2.2,αλλά εδώ στο χωριό που είμαι έχω download speed 300-600 kb/s πφφφ.Αξίζει σίγουρα να το κάνει κάποιος update κατά τη γνώμη μου.Έκδοση επιτέλους 2.2, διαφορές λίγες σε απόδοση με 2.12.Πολύ ασχολήθηκα,πάω για dead space μετά😁 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από spi79 2
just_a_dude Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Και σε εσάς μόνιμα στο x16 τρέχει; Θυμάμαι η 4070 χαμήλωνε στο desktop
azazil1190 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Και σε εσάς μόνιμα στο x16 τρέχει; Θυμάμαι η 4070 χαμήλωνε στο desktop Το gpuz έχει κάποιο μπαγκ με τις αμδ. Μόλις το ανοίγεις τρέχει η κάρτα παραπάνω δεν κάθεται idle Και σε μένα έτσι κάνει. Το είχα παρατηρήσει εξαρχης μόλις έκανα την μετάβαση από 4090 σε 7900 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από azazil1190 1
azazil1190 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, spi79 είπε Και εμένα x16 είναι μόνιμα Όχι ρε με nvidia? Στο άλλο pc που έχω την 4090 πεφτει Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από azazil1190 1
spi79 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ναι με nvidia, σε max perfomance από driver,αλλά και normal δεν αλλάζει κάτι Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από spi79
this.is.elia Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 30 minutes ago, spi79 said: Ναι με nvidia, σε max perfomance από driver,αλλά και normal δεν αλλάζει κάτι δεν θα έπρεπε μήπως τρέχεις καμιά χαζομάρα στο desktop τύπου wallpaper engine / lively wallpaper / rainmeter ;
spi79 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου τα κλασικά,afterburner,icue,avg και ένα πρόγραμμα για την ψύκτρα που δίνει κάτι πληροφορίες σε μια οθόνη που έχει
kkatzos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Στο off έχεις τα PCIe power savings από το power plan?
spi79 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εγώ ναι,αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι.Καλύτερα να είναι πάνω,παρά πεσμένη😇 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από spi79
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα