Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, just_a_dude said:

Τα min τα σκέφτηκα και εγώ. Λογικά είναι λόγω επεξεργαστή. Μπορεί να είναι όμως και λόγω overhead ή vram. 

Δες μια και στο Hogwarts Legacy τι κάνει, αν θυμάσαι περίπου πώς ήσουν πριν με την 4070 στο Hogsmeade.

Πίστευω όντως θα δεις πολύ πιο πάνω 1% lows.

Και το παλικάρι πιο πάνω λογικά αν είχε αντίστοιχη AMD σε RT πολύ καλύτερα 1% lows θα είχε στο cyberpunk, μια χαρά είναι ο 7600.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, just getting started είπε

Δες μια και στο Hogwarts Legacy τι κάνει, αν θυμάσαι περίπου πώς ήσουν πριν με την 4070 στο Hogsmeade.

Πίστευω όντως θα δεις πολύ πιο πάνω 1% lows.

Ναι το δοκίμασα. Πάει καλύτερα ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε!!Ναι δεν έχω παράπονο από τον 7600,κτηνάκι είναι στην κατηγορία του.Κάτσε να σκαλίσω λίγο μνήμες,να δούμε και τι παραπάνω μπορεί να πάρει,ειδικά στα μιν.Θα επανέλθω αργότερα..

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, just getting started είπε

Ωραίος, όταν μπορέσω το απόγευμα θα το τρέξω να δούμε διάφορες με τον 5600.

Φαντάζομαι ultra preset τα υπόλοιπα? FOV κλπ λογικά παίζουν ελάχιστο ρόλο?

Ναι όλα τέρμα εκτός από μία επιλογή που το έχω ULTRA και όχι Psycho δεν θυμάμαι ακριβώς πια είναι 😁

Υ.Γ. Screen Reflection λέγεται αλλά δεν έχει διαφορά. 113fps έβγαλα με Psycho. 

Επεξ/σία από aetos1988
Δημοσ.

Το space reflections ,psycho το έχω,δε νομίζω να αλλάζει και πολλά.Ωστόσο από τα frames, δε βλέπω να πέφτω κάτω από 100.Μήπως έχει κανά bug η 2.1 έκδοση,άντε βρες το τώρα λολ

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spi79 είπε

Το space reflections ,psycho το έχω,δε νομίζω να αλλάζει και πολλά.Ωστόσο από τα frames, δε βλέπω να πέφτω κάτω από 100.Μήπως έχει κανά bug η 2.1 έκδοση,άντε βρες το τώρα λολ

Όντως δεν κάνει διαφορά το δοκίμασα. Ναι τώρα πρόσεξα ότι έχει παλαιότερη έκδοση. 

Δημοσ.

Παίζει σε path tracing να κάνει ignore τελείως τα SSR.

Όσο για τα drops, αν είναι 1% lows, και δεν είναι κανένα frame που πήρε 100ms πχ, τότε δεν θα φανεί στο fps counter, γιατί απλά βγάζει τα average fps ανάλογα το polling rate.

Πχ στο Jedi Survivor πριν το τελευταίο patch και πριν πειράξω τις μνήμες, είχα 90 fps average. Τα 1% lows όμως ήταν στα 35 🤣

Φυσικά το fps counter δεν τα έδειχνε (το καταλάβαινες κανονικά παίζοντας όμως ότι ήταν τραγικό).

• Like 2
Δημοσ.

Είναι super smooth μέσα στο παιχνίδι,κάτι με την έκδοση τρέχει.Δεν έχει νόημα να ασχοληθώ με μνήμες,θα προσπαθήσω να το κάνω update,γιατί είναι και από το θείο 😁

Δημοσ.

Όταν έχεις κλειστό το RT το Psycho Reflections ρίχνει 30fps σε σχέση με Ultra. Είναι μια βλακεία και μισή. Όταν έχεις RT Reflections ΟΝ δεν έχει σημασία τι θα το βάλεις γιατί δεν χρησιμοποιεί τα screen space.

Πάντως απο oc δεν παίρνει και πολύ, με το ζόρι 5%, ενώ στον ancient gameplays στο YT έχει καλό boost. Ίσως επειδή εμένα λόγω των 400w power limit πάει από μόνη της στα 2800+ οπότε δεν έχει να ανέβει και πολύ ακόμη.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spi79 είπε

Φαντάζομαι όταν θα πρωτοβγήκε, πρέπει να ήταν τούβλο.Το optimization στο pc έχει πάει περίπατο...

Ποιο να ηταν τούβλο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spi79 είπε

To cyberpunk

όχι ιδιαίτερα. το είχα παίξει απ' τον πρώτο μήνα σε rtx 2060 και 5600Χ και μια χαρά έπαιζε, χωρίς RT φυσικά. Ποτέ δεν είχε προβλήματα απόδοσης ούτε crashes. visual bugs και σπασμένα quests είχε στις αρχές.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...