Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, just_a_dude είπε

τι εννοείς ότι η εικόνα χοροπηδάει; shimmering;

Όχι, είναι σπαστή, απότομη. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω πιο σωστά.

Σε nvme είναι το παιγνίδι.

Θα δοκιμάσω 1-2 πράγματα σήμερα, που θα του πετάξω από πάνω και το πακέτο του Hogan.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Όχι, είναι σπαστή, απότομη. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω πιο σωστά.

Σε nvme είναι το παιγνίδι.

Θα δοκιμάσω 1-2 πράγματα σήμερα, που θα του πετάξω από πάνω και το πακέτο του Hogan.

περίεργο. εμένα κομπλέ είναι, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Με upscale quality η εικόνα είναι πιο soft απ' ότι σε native (λογικό), τα textures είναι καθαρά αλλά έχει τα γνωστά του upscale, shimmering σε χόρτα, κτλ. To XeSS είναι λίγο καλύτερο απ' το fsr.

Δοκίμασα και hogwarts με RT. Με fsr quality (το οποίο είναι καλό, παίζεις μια χαρά) στο Hogsmeade δεν έπεσε από 60 και αυτό λόγω cpu καθώς πέφτει το gpu usage. Ωστόσο έχει καλύτερο gpu usage σε σχέση με την 4070. Μέσα στο κάστρο είναι στα 90-110 με κάποια σημεία που πάλι πέφτει λόγω cpu bound. Η κάρτα τραβάει πάντως σε RT και σε αυτό το game. Πραγματικά μόνο στο CP77 είναι σφαγή και θες upscale balanced. Όλα τα άλλα είναι πολύ κομπλέ.

Έβαλα τα hardware unboxed optimized settings στο CP77 και ότι προτίνει για RT (reflections, local shadows και rt lighting medium) με upscale quality στην περιοχή του dlc είναι 60-70 ενώ στο υπόλοιπο game πάει και 90, το 60αρι δεν το χάνει πουθενά. Αλλά το upscale είναι κακό. Το FSR δεν βλέπεται ενώ το XeSS είναι σχετικά καλό σε εσωτερικούς χώρους με περιορισμένη γεωμετρία αλλά μόλις βγεις έξω έχει edge crawling και τα rt reflections στους δρόμους είναι παααααρα πολύ θολά. 

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 24/12/2024 at 09:41, just_a_dude said:

περίεργο. εμένα κομπλέ είναι, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Με upscale quality η εικόνα είναι πιο soft απ' ότι σε native (λογικό), τα textures είναι καθαρά αλλά έχει τα γνωστά του upscale, shimmering σε χόρτα, κτλ. To XeSS είναι λίγο καλύτερο απ' το fsr.

Δοκίμασα και hogwarts με RT. Με fsr quality (το οποίο είναι καλό, παίζεις μια χαρά) στο Hogsmeade δεν έπεσε από 60 και αυτό λόγω cpu καθώς πέφτει το gpu usage. Ωστόσο έχει καλύτερο gpu usage σε σχέση με την 4070. Μέσα στο κάστρο είναι στα 90-110 με κάποια σημεία που πάλι πέφτει λόγω cpu bound. Η κάρτα τραβάει πάντως σε RT και σε αυτό το game. Πραγματικά μόνο στο CP77 είναι σφαγή και θες upscale balanced. Όλα τα άλλα είναι πολύ κομπλέ.

Έβαλα τα hardware unboxed optimized settings στο CP77 και ότι προτίνει για RT (reflections, local shadows και rt lighting medium) με upscale quality στην περιοχή του dlc είναι 60-70 ενώ στο υπόλοιπο game πάει και 90, το 60αρι δεν το χάνει πουθενά. Αλλά το upscale είναι κακό. Το FSR δεν βλέπεται ενώ το XeSS είναι σχετικά καλό σε εσωτερικούς χώρους με περιορισμένη γεωμετρία αλλά μόλις βγεις έξω έχει edge crawling και τα rt reflections στους δρόμους είναι παααααρα πολύ θολά. 

Εγώ δεν το ανοίγω το RT Lighting στο Cyberpunk. Νομίζω δεν αξίζει. Εκεί πάλι χρησιμοποιώ XESS από το DLSS Enabler που έχει και movement based sharpening, μαζί με dynamic internal resolution ώστε να κρατάει πάντα 120 fps με FSR Frame Generation (όπου το unmodded FSR Frame Generation που έχουν είναι απαίσιο).

On 24/12/2024 at 14:45, just_a_dude said:

Το overlay παίζει να δείχνει λάθος για το cpu; Αυτά είναι στο CP77 και δεν βγάζουν και πολύ νόημα.

Screenshot(36).png.739d454e53adcdecfbfbb5131a973502.png

Τα CPU metrics τα υπολογίζει λίγο διαφορετικά από το RTSS και το Task Manager. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις διαφορές αλλά εγώ το RTSS κοιτάω κυρίως.

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, just_a_dude said:

80αρια είναι καλά για hotspot temp και memory temp;

Ναι, αν θες δες και το target του bios του συγκεκριμένου μοντέλου που έχεις στο techpowerup. Για παράδειγμα η 7800xt Nitro έχει αυτά τα targets με το default fan curve:

Screenshot2024-12-27134753.png.caffb45f842d98856acc8a32619e8299.png

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, just_a_dude είπε

80αρια είναι καλά για hotspot temp και memory temp;

Τα φανακια της κάρτας τα έχεις στοκ μαμά? 

Εάν ναι φτιάξε ένα fan curve από adrenaline. 

Στην δική μου νίτρο με 430-450w παίζω σε hot spot 68-72c μετά από πολύ ώρα  k μνήμη 72-74c. Με fan curve πάντα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Τα φανακια της κάρτας τα έχεις στοκ μαμά? 

Εάν ναι φτιάξε ένα fan curve από adrenaline. 

Στην δική μου νίτρο με 430-450w παίζω σε hot spot 68-72c μετά από πολύ ώρα  k μνήμη 72-74c. Με fan curve πάντα.

Ναι τα έχω στοκ. Θα κάνω curve, thanks 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

Ναι ρε δώσε λιγο αέρα στο κορίτσι μην το γ@μας έτσι ,κρίμα ειναι

Α επίσης το έχω να μην κλείνει ποτέ τα φαν της. Την θέλω συνέχεια ανοικτή 😆

Επεξ/σία από azazil1190
  • Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, just_a_dude said:

Στο Adrenaline ε; Το Λιζάκι μας προσέχει, δεν μας αναγκάζει να χρησιμοποιούμε MSI Afterburner και άλλα πράγματα του διαόλου.

• Like 5
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, azazil1190 said:

Ενα με το daily uv/oc 

2900 min

3100 max

2650 fast memory

1075mv

0 pl

Screenshot (75).jpg

🥹

Spoiler

Προς: Santa

Καλε μου Αγιε Βασίλη, 

ξέρω οτι φέτος μπορεί να ήμουν μεγαλο νοπανο, αλλά και τα προηγούμενα 40+χρονάκια που ήμουνα καλό παιδί, τι κατάλαβα, στα @@ σου με εγραφες...

Οπότε για φέτος, μιας κι εισαι ΄Αγιος και κάνεις οτι γουστάρεις, θέλω μια Saphire Nitro RTX 5090. Με το ίδιο design ακριβώς που είχαν οι τελευταιές Nitro...Μην αλλάξεις τίποτα. Αυτά...

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Haha 4
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

🥹

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Προς: Santa

Καλε μου Αγιε Βασίλη, 

ξέρω οτι φέτος μπορεί να ήμουν μεγαλο νοπανο, αλλά και τα προηγούμενα 40+χρονάκια που ήμουνα καλό παιδί, τι κατάλαβα, στα @@ σου με εγραφες...

Οπότε για φέτος, μιας κι εισαι ΄Αγιος και κάνεις οτι γουστάρεις, θέλω μια Saphire Nitro RTX 5090. Με το ίδιο design ακριβώς που είχαν οι τελευταιές Nitro...Μην αλλάξεις τίποτα. Αυτά...

Τί χρώμα, είπαμε, θες το δράκο σου?

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...