Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Για πες μας για αρχή πως και έδωσες την πράσινη και πηγές σε κόκκινη (μεγιες κιόλας!😉) Έτσι για την αλλαγή ??

Πώς την βλέπεις σαν συνολική εικόνα σε σχέση με την 4070? Πέρα από το κομμάτι rt που όλοι ξέρουμε ότι εκεί πέφτει ξύλο από την πράσινη.

Βέβαια πήγες και σε τοπ υλοποίηση!

Μας εχει ζαλισει Νικο ποσο smoοth ειναι το framerate και ποσο απροσμενα καλα παιζει η καρτα και χαραμισε  τα καλυτερα του χρονια στον Πετσινο και τετοια.

• Haha 14
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μας εχει ζαλισει Νικο ποσο smoοth ειναι το framerate και ποσο απροσμενα καλα παιζει η καρτα και χαραμισε  τα καλυτερα του χρονια στον Πετσινο και τετοια.

Εμ το Λιζακι είναι σέξι πως να το κάνουμε?

• Haha 6
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Τέτοια frame times δεν τα έχω δει :P Πάντως και στο RT δεν θα έλεγα ότι η 4070 ρίχνει ξύλο στην 7900ΧΤ. Σε κάποια η 7900ΧΤ είναι από πάνω.

Άρα έκανες upgrade!

Σε ράστερ γνωστό ότι είναι πυροβόλο.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο το DLAA μου λείπει. Γιατί με τις AMD αν δεν είναι καλό το ΤΑΑ την έβαψες, δεν έχεις άλλη επιλογή. Το FSR ακόμη και σε Native AA mode είναι για τα ανάθεμα. Το 4Κ vsr βοηθάει αλλά πρέπει να τραβάει η κάρτα σε 4Κ.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Για πες μας για αρχή πως και έδωσες την πράσινη και πηγές σε κόκκινη (μεγιες κιόλας!😉) Έτσι για την αλλαγή ??

Πώς την βλέπεις σαν συνολική εικόνα σε σχέση με την 4070? Πέρα από το κομμάτι rt που όλοι ξέρουμε ότι εκεί πέφτει ξύλο από την πράσινη.

Βέβαια πήγες και σε τοπ υλοποίηση!

Τον έχει κάνει manipulate ο Χρήστος και δε σκέφτεται καθαρά … ο Γιάννης έχει πέσει θύμα πλεκτάνης γιατί ήταν ένα αθώο δεξιό παλικαράκι και τον εκμεταλλεύτηκαν …

• Haha 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, just_a_dude είπε

Μόνο το DLAA μου λείπει. Γιατί με τις AMD αν δεν είναι καλό το ΤΑΑ την έβαψες, δεν έχεις άλλη επιλογή. Το FSR ακόμη και σε Native AA mode είναι για τα ανάθεμα. Το 4Κ vsr βοηθάει αλλά πρέπει να τραβάει η κάρτα σε 4Κ.

Μόνο με vsr θα κάνεις δουλειά.

Αλλιώς fsr qulaity και πας αρκετά πιο πίσω την καρέκλα σου 😆.

Εγώ στην απόσταση που κάθομαι σε 4κ χώνω και fsr balanced εάν θέλω πολλά fps και δεν καταλαβαίνω τίποτα .κάθομαι βέβαια 3μετρα μακριά.

3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Τον έχει κάνει manipulate ο Χρήστος και δε σκέφτεται καθαρά … ο Γιάννης έχει πέσει θύμα πλεκτάνης γιατί ήταν ένα αθώο δεξιό παλικαράκι και τον εκμεταλλεύτηκαν …

Δεν ήταν πατροπαράδοτος δεξιός για αυτό. Ήταν νεοδεξιος όπως οι νεόπλουτοι(πρώην αριστεροί που το παίζουνε δεξιοί παλιοί) που κάνανε περιουσία με Κυριάκο στο τιμόνι. 😋

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Ε σε 27αρι monitor πόσο πίσω να κάτσεις; :P 

Σε RT πάντως που δοκίμασα σε 6 games:

Exodus, Dying Light 2, Indiana και Jedi Survivor είναι 60+ σε native

CP77 και Witcher 3 θέλουν upscale balanced και quality αντίστοιχα. Και στα 2 το XeSS είναι πιο καλό από το FSR. Στο Witcher 3 πιθανώς λόγω του overhead έχω τέλεια frametimes ακόμη και στο Novigrad σε σχέση με την 4070 που είναι stutter fest.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ε σε 27αρι monitor πόσο πίσω να κάτσεις; :P 

Σε RT πάντως που δοκίμασα σε 6 games:

Exodus, Dying Light 2, Indiana και Jedi Survivor είναι 60+ σε native

CP77 και Witcher 3 θέλουν upscale balanced και quality αντίστοιχα. Και στα 2 το XeSS είναι πιο καλό από το FSR. Στο Witcher 3 πιθανώς λόγω του overhead έχω τέλεια frametimes ακόμη και στο Novigrad σε σχέση με την 4070 που είναι stutter fest.

Να πάρεις μεγαλύτερο μόνιτορ και να κάθεσαι πιο πίσω 😆

• Haha 5
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Στο Witcher 3 πιθανώς λόγω του overhead έχω τέλεια frametimes ακόμη και στο Novigrad σε σχέση με την 4070 που είναι stutter fest.

Εκεί που ρώτησες χτες, έβαλα από περιέργεια το W3 να δω τί γίνεται.

Είτε με FSR είτε με XeSS, θολούρα του κερατά, και ενώ τα  fps ήταν τυπικά σταθερά, η εικόνα χοροπήδαγε.

Βέβαια, έχω πετάξει διάφορα mods το ένα πάνω στο άλλο, με τελευταίο το "dlss", οπότε σίγουρα γίνεται της κακομοίρας εκεί.

Μάλλον πρέπει να καθαρίσω το προφίλ, να πάω σε vanilla+RT και να δω εκεί πια τί ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Εκεί που ρώτησες χτες, έβαλα από περιέργεια το W3 να δω τί γίνεται.

Είτε με FSR είτε με XeSS, θολούρα του κερατά, και ενώ τα  fps ήταν τυπικά σταθερά, η εικόνα χοροπήδαγε.

Βέβαια, έχω πετάξει διάφορα mods το ένα πάνω στο άλλο, με τελευταίο το "dlss", οπότε σίγουρα γίνεται της κακομοίρας εκεί.

Μάλλον πρέπει να καθαρίσω το προφίλ, να πάω σε vanilla+RT και να δω εκεί πια τί ισχύει.

ναι η εικόνα δεν είναι καλή (ούτε με DLSS είναι καλή, είναι απλά καλύτερη) αλλά τα frame times μέρα με τη νύχτα μεταξύ 4070 και 7900ΧΤ

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Τέτοια frame times δεν τα έχω δει :P Πάντως και στο RT δεν θα έλεγα ότι η 4070 ρίχνει ξύλο στην 7900ΧΤ. Σε κάποια η 7900ΧΤ είναι από πάνω.

Ναι σε κάποια είναι πάνω,λογικά στα περισσότερα rt games,με εξαίρεση τα path tracing,σαν συνολική δύναμη είναι σε άλλη κατηγορία από την 4070👍

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Ναι σε κάποια είναι πάνω,λογικά στα περισσότερα rt games,με εξαίρεση τα path tracing,σαν συνολική δύναμη είναι σε άλλη κατηγορία από την 4070👍

σε path tracing μόνο 4090 και 4080 την παλεύουν, άντε ίσως και η 4070Ti Super με DLSS. Στα 600 ευρώ που την πήρα δεν υπάρχει nvidia κάρτα σήμερα σε αυτά τα λεφτά ούτε μεταχειρισμένη που να κάνει καλό RT. 

Έβαλα και control με RT, στα 80αρια σε native.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σαιμπερ βάλε το μοντ για FSR 3.1 και το γκοστινκ φιξ κάνει δουλειά γιατί το παιχνίδι έχει από μόνο του  θέμαimage.png.69bafc396483503888ac941c98f1f3ca.png

Εντιτ. Το λέμε απο την αρχή το πρόβλημα η AMD το έχει στο παθ, απλό RT δεν είναι τόσο κακή όσο λέγεται, μια χαρά παίζεις αρκετά παιχνίδια.

Επεξ/σία από Aris-leme
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...