kwstasps Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, lefstef είπε σε raster θα είναι πιο δυνατή από την 8800xt. σε rt μπορεί και να χάνει. ελπίζω να μην την βάλεις στον 1700 και σε 750w τροφοδοτικό Όχι όχι... είναι παλιό σύστημα αυτό απλά δεν ξέρω πως να το ανανεώσω 🤪🤪 be quiet 1000watt με 5800x3d έχω τώρα. 2
Πέτρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, elpenor είπε Δεν έχω καθόλου πρακτική εμπειρία, απλά αυτό έλεγε το άρθρο και δεν βρίσκω λόγο να μην ακολουθήσω τις συμβουλές τους αφού μόνο αυτοί έχουν ασχοληθεί τόσο πολύ. Όταν ξεφεύγει από τον limiter το tearing φαίνεται στο κάτω κάτω μέρος της οθόνης γράφουν. Radeon chill με ίδιο min max αν δεν έχει το παιχνίδι δικό του fps limiter + vsync. Δοκίμασε το και πες μου πως σου φάνηκε αν θέλεις. 22 ώρες πριν, Πέτρος είπε Με min=max (141) παίζω το 2042 και είναι αδιανόητα smooth, χωρίς το vsync. Θα το ενεργοποιήσω για δοκιμή. 19 ώρες πριν, Πέτρος είπε Tϊ να σου πω, έχω να βάλω vsync πάνω από 10ετία, ίσως και περισσότερο. Θα δω στο 2042 που το έχει συνηθίσει το μάτι μου, και βλέπουμε. Δοκίμασα μιάμιση ώρα χτες (αλλά χωρίς restart), αν κάτι κατάλαβα αυτό ήταν μια ελαφρά ζαλάδα (με vsync on ingame και ρύθμιση σε Adrenaline για επιλογή από το παιγνίδι). Θα ξαναδώ ίσως σήμερα. 1
aetos1988 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, kwstasps είπε Εγώ δλδ που σήμερα παρέλαβα την 7900xtx έκανα μακακια που την πήρα; βγαίνουν καινούριες το κοντινό μέλλον; Όντως βγαίνουν καινούργιες Ιανουάριο με Φεβρουάριο. Αλλά δεν θα το έλεγα ότι έκανες βλακεία. Μια χαρά αποδίδει και η RX 7900XTX. Αν παίζεις σε 1440p θα σε καλύψει για τα επόμενα 1 με 2 χρόνια άνετα. 1
kwstasps Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, aetos1988 είπε Όντως βγαίνουν καινούργιες Ιανουάριο με Φεβρουάριο. Αλλά δεν θα το έλεγα ότι έκανες βλακεία. Μια χαρά αποδίδει και η RX 7900XTX. Αν παίζεις σε 1440p θα σε καλύψει για τα επόμενα 1 με 2 χρόνια άνετα. σε 4κ παιζω..παντως η asrock φυσαει μεχρι στιγμης και πολυ δροσερη αν συγκρινω με την προηγουμενη μου(7800xt reference). 1
just_a_dude Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ένα superposition έτσι για τη φάση. Στοκ πυρήνας και μνήμη, τέρμα το power limit Spoiler Υ.Γ. ΧΤ είναι αλλά την διαβάζει λάθος το superposition. Μέχρι 56 πήγε η θερμοκρασία, 400 τα watt. Βασικά με κλειστό το overlay βγάζει παραπάνω Spoiler Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από just_a_dude 10
aetos1988 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, just_a_dude είπε Ένα superposition έτσι για τη φάση. Στοκ πυρήνας και μνήμη, τέρμα το power limit Απόκρυψη περιεχομένων Υ.Γ. ΧΤ είναι αλλά την διαβάζει λάθος το superposition. Μέχρι 56 πήγε η θερμοκρασία, 400 τα watt. Βασικά με κλειστό το overlay βγάζει παραπάνω Απόκρυψη περιεχομένων Έχω προσέξει ότι γενικά αυτά τα προγράμματα πολλές φορές δεν αναγνωρίζουν καλά τις AMD κάρτες. Όταν είχα την RX6600 σε κάποια παιχνίδια έγραφε απλώς ''AMD RADEON''... 1
scorpion8283 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 12 hours ago, just_a_dude said: Ένα superposition έτσι για τη φάση. Στοκ πυρήνας και μνήμη, τέρμα το power limit Reveal hidden contents Υ.Γ. ΧΤ είναι αλλά την διαβάζει λάθος το superposition. Μέχρι 56 πήγε η θερμοκρασία, 400 τα watt. Βασικά με κλειστό το overlay βγάζει παραπάνω Hide contents Εεε αντεεε.... Πειραξε και λιγο! 1
Πέτρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε Εεε αντεεε.... Πειραξε και λιγο! Σταμάτα, διαβολέα! Βλέπω το σκορ εν τω μεταξύ, λέω κάτσω να δω πού κάθομαι εγώ με το φουλ προφίλ τώρα μετά το ξαναπάστωμα (2χ8 βέβαια, δεν έχω ελπίδα να πιάσω φουλ Νίτρο+, τ' ακούς @ultraex2003?), με το που πατάω να τρέξει, καταρρέει το σύμπαν και reboot. 3000/2800 με 1040, βγάζει ώρες παιχνιδιού στο τέρμα, είτε σε 1440 είτε σε 4Κ, αλλά στο Super σκάει άμεσα. Με 1060 έτρεξε χωρίς πρόβλημα, 20700 έπιασε χοντρικά, το άφησα στο 1050 προς το παρόν. 1 1
_Theo_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, aetos1988 είπε Έχω προσέξει ότι γενικά αυτά τα προγράμματα πολλές φορές δεν αναγνωρίζουν καλά τις AMD κάρτες. Όταν είχα την RX6600 σε κάποια παιχνίδια έγραφε απλώς ''AMD RADEON''... Θέλουν συνεχώς updates πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει. Και στις nVidia το ίδιο γίνεται. 1
akoinonitos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, just_a_dude είπε Ένα superposition έτσι για τη φάση. Στοκ πυρήνας και μνήμη, τέρμα το power limit Απόκρυψη περιεχομένων Υ.Γ. ΧΤ είναι αλλά την διαβάζει λάθος το superposition. Μέχρι 56 πήγε η θερμοκρασία, 400 τα watt. Βασικά με κλειστό το overlay βγάζει παραπάνω Απόκρυψη περιεχομένων παντα λαθος διαβαζε τις amd το superposition δεν καταδεχτηκαν ποτε να το φτιαξουν 3
scorpion8283 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 9 hours ago, Πέτρος said: Σταμάτα, διαβολέα! Βλέπω το σκορ εν τω μεταξύ, λέω κάτσω να δω πού κάθομαι εγώ με το φουλ προφίλ τώρα μετά το ξαναπάστωμα (2χ8 βέβαια, δεν έχω ελπίδα να πιάσω φουλ Νίτρο+, τ' ακούς @ultraex2003?), με το που πατάω να τρέξει, καταρρέει το σύμπαν και reboot. 3000/2800 με 1040, βγάζει ώρες παιχνιδιού στο τέρμα, είτε σε 1440 είτε σε 4Κ, αλλά στο Super σκάει άμεσα. Με 1060 έτρεξε χωρίς πρόβλημα, 20700 έπιασε χοντρικά, το άφησα στο 1050 προς το παρόν. Εν τω μεταξυ εκατσα και διαβασα λιγο για τους drivers απο win... Φαινεται να ειναι ακανονιστα? 🤔Καποιες φορες μετα απο καποιες μερες, αλλες φορες απο κανα 2 μηνες σε σχεση με adrenaline, αλλα μπορεις να βρεις preview που δεν φαινονται στην amd...? Κατι τετοιο.... Οσο ζεις μαθαινεις 🤩 1
just_a_dude Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Έβαλα από περιέργεια εντελώς σαν noob defaults στους drivers και vysc on in-game χωρίς fps limit, τίποτα. Και δεν κατάλαβα καμιά διαφορά στην απόκριση. Ίσως βέβαια επειδή παίζω μόνο single, στα multi θα έχει διαφορά φαντάζομαι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Έβαλα από περιέργεια εντελώς σαν noob defaults στους drivers και vysc on in-game χωρίς fps limit, τίποτα. Και δεν κατάλαβα καμιά διαφορά στην απόκριση. Ίσως βέβαια επειδή παίζω μόνο single, στα multi θα έχει διαφορά φαντάζομαι. Spoiler 2
John_on_PC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, just_a_dude said: Έβαλα από περιέργεια εντελώς σαν noob defaults στους drivers και vysc on in-game χωρίς fps limit, τίποτα. Και δεν κατάλαβα καμιά διαφορά στην απόκριση. Ίσως βέβαια επειδή παίζω μόνο single, στα multi θα έχει διαφορά φαντάζομαι. Αν θες να μετρήσεις το latency, μπορείς να το κάνεις με αυτό το εργαλείο της AMD: https://github.com/GPUOpen-Tools/frame_latency_meter/releases 1
azazil1190 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, just_a_dude είπε Έβαλα από περιέργεια εντελώς σαν noob defaults στους drivers και vysc on in-game χωρίς fps limit, τίποτα. Και δεν κατάλαβα καμιά διαφορά στην απόκριση. Ίσως βέβαια επειδή παίζω μόνο single, στα multi θα έχει διαφορά φαντάζομαι. Για πες μας για αρχή πως και έδωσες την πράσινη και πηγές σε κόκκινη (μεγιες κιόλας!😉) Έτσι για την αλλαγή ?? Πώς την βλέπεις σαν συνολική εικόνα σε σχέση με την 4070? Πέρα από το κομμάτι rt που όλοι ξέρουμε ότι εκεί πέφτει ξύλο από την πράσινη. Βέβαια πήγες και σε τοπ υλοποίηση! Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από azazil1190 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα