Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήρθε η κάρτα σήμερα, μπήκε, όλα καλά μετά το επαναπάστωμα.

Στα 8 λεπτά στο τερματισμένο προφίλ που είχα και πριν, με το stress του OCCT.

gpufullafterrepaste.jpg.f303bd2873d06a0978f54e9b744ee6c3.jpg

Σε gaming, λογικά, θα είμαι 15-20 βαθμούς κάτω σε hot.

Να δούμε πόσο θα κρατήσει, βέβαια.

• Like 11
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Ήρθε η κάρτα σήμερα, μπήκε, όλα καλά μετά το επαναπάστωμα.

Στα 8 λεπτά στο τερματισμένο προφίλ που είχα και πριν, με το stress του OCCT.

gpufullafterrepaste.jpg.f303bd2873d06a0978f54e9b744ee6c3.jpg

Σε gaming, λογικά, θα είμαι 15-20 βαθμούς κάτω σε hot.

Να δούμε πόσο θα κρατήσει, βέβαια.

Μπα δεν νομίζω να έχεις θέμα. Είχες πέσει πάνω σε ελαττωματικό κομμάτι.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Μπα δεν νομίζω να έχεις θέμα. Είχες πέσει πάνω σε ελαττωματικό κομμάτι.

Από το στόμα σου...

Εδώ, μετά την απαραίτητη μιάμιση ώρα 2042, με το "μεγάλο" προφίλ (αυτό που βάραγε temp limit, πριν).

image.png.8fcbae62fe59327844b248759d349357.png

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Από το στόμα σου...

Εδώ, μετά την απαραίτητη μιάμιση ώρα 2042, με το "μεγάλο" προφίλ (αυτό που βάραγε temp limit, πριν).

image.png.8fcbae62fe59327844b248759d349357.png

Τι εχασα? τι εκανες τλκ ,την εστειλες στο μαγαζι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι εχασα? τι εκανες τλκ ,την εστειλες στο μαγαζι?

Την πήγα στο μαγαζί Τετάρτη απόγευμα, μου είχαν πει Παρασκευή αρχικά, τελικά την ετοίμασαν σήμερα.

Όλο το ΠΣΚ το πέρασα στη δουλειά ουσιαστικά, οπότε δεν έχασα και τίποτα.

Της κακομοίρας στο service του μαγαζιού, εν τω μεταξύ, από όσο μπόρεσα να δω.

Διατηρήθηκε, σχετικά, και το αυτοκόλλητο, από όσο μου είπαν ΜΧ6 έβαλαν, χρέωση δεν υπήρξε.

• Like 6
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Την πήγα στο μαγαζί Τετάρτη απόγευμα, μου είχαν πει Παρασκευή αρχικά, τελικά την ετοίμασαν σήμερα.

Διατηρήθηκε, σχετικά, και το αυτοκόλλητο, από όσο μου είπαν ΜΧ6 έβαλαν, χρέωση δεν υπήρξε.

Μια χαρα ,ωραιος

• Thanks 1
Δημοσ.
11 hours ago, Πέτρος said:

Ξανα μεγειά αδερφέ ! Απο τη μια το αποτέλεσμα εξαιρετικό, απο την άλλη είναι πραγματικά ηλιθιότητα το να υπάρχει αστοχία σε κάτι τόσο απλό όπως το thermal conductor (είτε αφορά ποσότητα, είτε ποιότητα είτε whatever), και δεν είναι η περίπτωση η δικιά σου εξαίρεση.

Μην σε γκαντεμιάσω, αλλα υπάρχει περίπτωση να μην κρατήσει και η οριστική λύση είναι να είναι thermal pad.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Ξανα μεγειά αδερφέ ! Απο τη μια το αποτέλεσμα εξαιρετικό, απο την άλλη είναι πραγματικά ηλιθιότητα το να υπάρχει αστοχία σε κάτι τόσο απλό όπως το thermal conductor (είτε αφορά ποσότητα, είτε ποιότητα είτε whatever), και δεν είναι η περίπτωση η δικιά σου εξαίρεση.

Μην σε γκαντεμιάσω, αλλα υπάρχει περίπτωση να μην κρατήσει και η οριστική λύση είναι να είναι thermal pad.

Την επόμενη φορά, ΡΤΜ.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Την επόμενη φορά, ΡΤΜ.

Σσσωραιος! Μια χαρά οι θερμοκρασίες! Με τις μνήμες τι έκανε το σέρβις? Δλδ άλλαξε πάντς η άφησε τα ίδια?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, azazil1190 said:

Σσσωραιος! Μια χαρά οι θερμοκρασίες! Με τις μνήμες τι έκανε το σέρβις? Δλδ άλλαξε πάντς η άφησε τα ίδια?

@Πέτροςλογικά δεν πείραξαν κάτι ε? Πάντως αν άφησαν τα ίδια pads έκατσαν μια χαρά γιατί απο οτι είδα εχεις και 2 βαθμούς κάτω, το οποίο μπορεί να οφείλεται και σε 2 βαθμούς χαμηλότερο room temp σε σχέση με την "κακή" μέτρηση.

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

27 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

@Πέτροςλογικά δεν πείραξαν κάτι ε? Πάντως αν άφησαν τα ίδια pads έκατσαν μια χαρά γιατί απο οτι είδα εχεις και 2 βαθμούς κάτω, το οποίο μπορεί να οφείλεται και σε 2 βαθμούς χαμηλότερο room temp σε σχέση με την "κακή" μέτρηση.

Όχι, δεν νομίζω να πείραξαν κάτι (δεν μου είπαν κάτι τέτοιο).

Χτες είχε σίγουρα παραπάνω δροσά, πάντως.

• Like 2
Δημοσ.
12 minutes ago, Πέτρος said:

Όχι, δεν νομίζω να πείραξαν κάτι (δεν μου είπαν κάτι τέτοιο).

Χτες είχε σίγουρα παραπάνω δροσά, πάντως.

Ξερεις γιατί τσαντίζομαι με δαυτους ? (δεν αφορά μονο AMD)

Γιατί τώρα εσυ,με εναν παναπλο τρόπο, ουσιαστικά εχεις κάνει upgrade στην ψύξη σου, χωρίς να χει πειραχτεί κάτι και η κάρτα είναι καλύτερη απο καινούρια....(και αφου εχει και το αυτοκολλητάκι, είσαι και εντός εγγύησης - αλλή π@π@ρια κι αυτη).....

......Γιατί να μη δώσουν 2 γ@μω δολλάρια εξαρχής ο κατασκευαστής να βάλουν ενα pad ή μια πιο ανθεκτική - "πηχτή" πάστα, και να χουν και σωστότερη ψύξη και να μην τρελαίνεται ο κόσμος και τους κάνει επιστροφές...

Τεσπα, να χαμε να λέγαμε 😒

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Ξερεις γιατί τσαντίζομαι με δαυτους ? (δεν αφορά μονο AMD)

Γιατί τώρα εσυ,με εναν παναπλο τρόπο, ουσιαστικά εχεις κάνει upgrade στην ψύξη σου, χωρίς να χει πειραχτεί κάτι και η κάρτα είναι καλύτερη απο καινούρια....(και αφου εχει και το αυτοκολλητάκι, είσαι και εντός εγγύησης - αλλή π@π@ρια κι αυτη).....

......Γιατί να μη δώσουν 2 γ@μω δολλάρια εξαρχής ο κατασκευαστής να βάλουν ενα pad ή μια πιο ανθεκτική - "πηχτή" πάστα, και να χουν και σωστότερη ψύξη και να μην τρελαίνεται ο κόσμος και τους κάνει επιστροφές...

Τεσπα, να χαμε να λέγαμε 😒

Απλά θα έπρεπε να μην βάζουν στικερ τα βουρλα .

Δλδ εφόσον δεν κάνεις ζημιά στην κάρτα να σε καλύπτει η εγγύηση. Ότι ισχύει δλδ Αμερική και αλλού. Ίσα ίσα με το να το κάνεις μόνος σου εφόσον το χεις ,γλυτώνεις το rma και εσύ και αυτά τα γίδια.(Κατασκευαστές)

Σε περίπτωση που είσαι αμπαλος όμως και σπάσεις κάτι ανοίγοντας την ,εκεί ναι να πηγαίνει περίπατο η εγγύηση.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...