Πέτρος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Η διαφορά είναι τεράστια ρε συ. Το ότι η θερμοκρασία φαίνεται να maxάρει στο GCD είναι σημάδι ότι δεν κάθεται καλά η ψύκτρα. Τα MCD είναι sensors στις μνήμες, οπότε δεν θα΄ναι κάνα pad. Το hotspot σου βγάζει το max από τον GCD και τους MCD σένσορες. Να μην ήταν στέρεη και να κουνήθηκε? Ελάχιστη επαφή να χάσει, αρκεί. Οπότε σφίξιμο? Όλα? Κάτι συγκεκριμένο?
akoinonitos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Οπότε σφίξιμο? Όλα? Κάτι συγκεκριμένο? Μονο τις 4 βιδες της gpu ρε τα αλλα δεν εχουν νοημα ,εχεις gpu holder? εχει αυτοκολλητο η καρτα στη βιδα? γτ αν ειναι να το βγαλεις για να σφιξεις τοτε κανεις και repaste Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από akoinonitos 1
Πέτρος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μονο τις 4 βιδες της gpu ρε τα αλλα δεν εχουν νοημα ,εχεις gpu holder? εχει αυτοκολλητο η καρτα στη βιδα? γτ αν ειναι να το βγαλεις για να σφιξεις τοτε κανεις και repaste Holder έχω το έξυπνο της ίδιας της μητρικής. Ουσιαστικά λασκαρω μια βιδα και αυτό είναι. Για αυτοκόλλητα κλπ, πρέπει να βγει η κάρτα πρώτα.
akoinonitos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Holder έχω το έξυπνο της ίδιας της μητρικής. Ουσιαστικά λασκαρω μια βιδα και αυτό είναι. Για αυτοκόλλητα κλπ, πρέπει να βγει η κάρτα πρώτα. ε καλα ρε βλεπεις και χωρις να την βγαλεις αν εχει αυτοκολλητο σε μια απο τις 4 βιδες που βιδωνουν το chip της gpu
Πέτρος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τώρα που έκατσα να κάνω το πείραμα (σιγά που θα μπορούσα να κοιμηθώ), το gcd ξεκινά με τη χαμηλότερη θερμοκρασία από όλη την κάρτα... Θα έχω μια ιδέα σε 15-20'. Ούτε καν...από τους 27 πήδηξε στους 75 σε 5'' και μετά απλά ανέβηκε στους 100+ σε λιγότερο από 5 λεπτά, με ΤS extreme stress. Όλοι οι ανεμιστήρες λειτουργούν κανονικά (προφανώς αν δεν, θα ψηνόταν όλη η κάρτα), ο πυρήνας παρέμεινε χαμηλά, τα πάντα-όλα τα υπόλοιπα εντός ορίων. Αύριο, αν καταφέρω να μείνω σπίτι, κατσαβίδι. 10 ώρες πριν, akoinonitos είπε ε καλα ρε βλεπεις και χωρις να την βγαλεις αν εχει αυτοκολλητο σε μια απο τις 4 βιδες που βιδωνουν το chip της gpu Έχει αυτοκόλλητο (1), η ρουφιάνα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από Πέτρος
akoinonitos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 46 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τώρα που έκατσα να κάνω το πείραμα (σιγά που θα μπορούσα να κοιμηθώ), το gcd ξεκινά με τη χαμηλότερη θερμοκρασία από όλη την κάρτα... Θα έχω μια ιδέα σε 15-20'. Ούτε καν...από τους 27 πήδηξε στους 75 σε 5'' και μετά απλά ανέβηκε στους 100+ σε λιγότερο από 5 λεπτά, με FS extreme stress. Όλοι οι ανεμιστήρες λειτουργούν κανονικά (προφανώς αν δεν, θα ψηνόταν όλη η κάρτα), ο πυρήνας παρέμεινε χαμηλά, τα πάντα-όλα τα υπόλοιπα εντός ορίων. Αύριο, αν καταφέρω να μείνω σπίτι, κατσαβίδι. Έχει αυτοκόλλητο (1), η ρουφιάνα. Αν θες δοκιμασε με πιστολακι να το ζεστανεις και να το βγαλεις προσεκτικα ,δεν ειναι δυσκολο αλλα εχεις κινδυνο να χασεις την εγγυηση 1
just getting started Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Εντωμεταξύ για κάτι τέτοιο αν την στείλει πίσω, είναι ικανοί να αφήσουν να περάσει ένας-δύο μήνες και να την γυρίσουν πίσω φάση "εμείς δεν βρήκαμε κάτι". Είναι λίγο περίεργη περίπτωση. Πάντως σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό μετά από τόσο μικρό χρονικό διάστημα να θέλει repaste. 2
LouCi4er Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, Πέτρος είπε Τώρα που έκατσα να κάνω το πείραμα (σιγά που θα μπορούσα να κοιμηθώ), το gcd ξεκινά με τη χαμηλότερη θερμοκρασία από όλη την κάρτα... Θα έχω μια ιδέα σε 15-20'. Ούτε καν...από τους 27 πήδηξε στους 75 σε 5'' και μετά απλά ανέβηκε στους 100+ σε λιγότερο από 5 λεπτά, με FS extreme stress. Όλοι οι ανεμιστήρες λειτουργούν κανονικά (προφανώς αν δεν, θα ψηνόταν όλη η κάρτα), ο πυρήνας παρέμεινε χαμηλά, τα πάντα-όλα τα υπόλοιπα εντός ορίων. Αύριο, αν καταφέρω να μείνω σπίτι, κατσαβίδι. Έχει αυτοκόλλητο (1), η ρουφιάνα. Απο την στιγμη που εχει εγγυηση η καρτα η γνωμη μου ειναι να την στειλεις πισω.Το θεμα που εχεις ειναι πολυ ευκολο να διαπιστωθει απο το τμημα service του μαγαζιου που την πηρες οποτε αδικα θα παιδευτεις και θα χασεις πιθανον και την εγγυηση. Ετσι εκανα και εγω χθες το πρωι,ειχα 3 μερες σκεφτομουν συνεχεια ποτε θα τελειωσω την δουλεια να κατσω με την ησυχια μου να κανω ενα καλο cable management στο κουτι μιας και προσθεσα 5 ακομα fans και ενα fan-argb controller.Ε να μην την εκανα την μαλακια μου?Πως στο καλο πηρα σβαρνα ενα τρανζιστορ και το ξεκολλησα απο την μητρικη.Ειχα μια ωρα και βαλε με φακο κεφαλης να προσπαθω να δω τι φταιει.Ευτυχως το ειδα και πετυχα εναν πολυ καλο ανθρωπο εδω στα Τρικαλα που κανει επισκευες κινητων και την πηγα και μου το κολλησε.Στα καλα καθουμενα θα πεταγα ενα 150αρι.Γι αυτο αν εχεις εγγυηση,μιλα με το μαγαζι και στειλτη πισω. 1
Teddy77 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 8 hours ago, just getting started said: Είναι λίγο περίεργη περίπτωση. Πάντως σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό μετά από τόσο μικρό χρονικό διάστημα να θέλει repaste. Εννοείται, εκτός αν έχει γίνει ήδη repaste και είχε κακό spread, συνδυασμό με κακό seating (οπότε σιγά-σιγά "καθάριζε" ένα σημείο από πάστα). 1
Πέτρος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, akoinonitos είπε Αν θες δοκιμασε με πιστολακι να το ζεστανεις και να το βγαλεις προσεκτικα ,δεν ειναι δυσκολο αλλα εχεις κινδυνο να χασεις την εγγυηση Σε πρώτη φάση, θα σφίξω (λίγο) τις 3 που είναι χωρίς αυτοκόλλητο. Ξέρω, λάθος είναι, αλλά αν δεν πατάει σε συγκεκριμένο σημείο μόνο (αλλιώς θα έπρεπε και ο πυρήνας να ψήνεται), έχω κάποιες πιθανότητες να κάτσει. Θα δω μήπως το αυτοκόλλητο είναι της πλακός και το καταφέρω με τσιμπιδάκι χωρίς πολλά-πολλά. 8 ώρες πριν, just getting started είπε Εντωμεταξύ για κάτι τέτοιο αν την στείλει πίσω, είναι ικανοί να αφήσουν να περάσει ένας-δύο μήνες και να την γυρίσουν πίσω φάση "εμείς δεν βρήκαμε κάτι". Είναι λίγο περίεργη περίπτωση. Πάντως σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό μετά από τόσο μικρό χρονικό διάστημα να θέλει repaste. Το πρόβλημα (τεράστια άνοδος στο hotspot) διαπιστώνεται μέσα σε ούτε 5'. Το ζήτημα είναι πώς για να δημιουργήσει θέμα (αστάθεια, όπως αυτή που έσκασε χτες), θέλει ώρα ζορίσματος (προχτές δεν έσκασε ούτε στις 2+ώρες, στο ίδιο ακριβώς σενάριο). Ίσως αν τρέξω κανένα furmark να χτυπήσει σε 5-10 λεπτά και να έχω τρόπο να τους το δείξω. Μόλις γράψω εδώ, θα τρέξω την κάρτα σε εντελώς stock, να δω εκεί τί ανεβάζει, γιατί προφανώς το όποιο oc είναι εκτός κάλυψης. Αν σε stock πιάνει ταβάνι σε τίποτα 95-100 βαθμούς, σίγουρα θα μου πουν "είναι εντός προδιαγραφών, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν ακουμπάμε τίποτα" και μετά ούτε με την As θα βγαίνει άκρη. Το γιατί μέχρι πριν 2 (το πολύ) εβδομάδες δεν είχα το παραμικρό και τώρα έγινε η ομορφιά, άντε βρες το. 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Απο την στιγμη που εχει εγγυηση η καρτα η γνωμη μου ειναι να την στειλεις πισω.Το θεμα που εχεις ειναι πολυ ευκολο να διαπιστωθει απο το τμημα service του μαγαζιου που την πηρες οποτε αδικα θα παιδευτεις και θα χασεις πιθανον και την εγγυηση. Ετσι εκανα και εγω χθες το πρωι,ειχα 3 μερες σκεφτομουν συνεχεια ποτε θα τελειωσω την δουλεια να κατσω με την ησυχια μου να κανω ενα καλο cable management στο κουτι μιας και προσθεσα 5 ακομα fans και ενα fan-argb controller.Ε να μην την εκανα την μαλακια μου?Πως στο καλο πηρα σβαρνα ενα τρανζιστορ και το ξεκολλησα απο την μητρικη.Ειχα μια ωρα και βαλε με φακο κεφαλης να προσπαθω να δω τι φταιει.Ευτυχως το ειδα και πετυχα εναν πολυ καλο ανθρωπο εδω στα Τρικαλα που κανει επισκευες κινητων και την πηγα και μου το κολλησε.Στα καλα καθουμενα θα πεταγα ενα 150αρι.Γι αυτο αν εχεις εγγυηση,μιλα με το μαγαζι και στειλτη πισω. Σωστά αυτά που γράφεις, αλλά είμαστε και μέσα στην περίοδο των εορτών...ακόμα κι αν υπάρχει κάτι που να κάνει μπαμ, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μείνω κανένα τρίμηνο χωρίς κάρτα. 10 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Εννοείται, εκτός αν έχει γίνει ήδη repaste και είχε κακό spread, συνδυασμό με κακό seating (οπότε σιγά-σιγά "καθάριζε" ένα σημείο από πάστα). Από εμένα δεν έχει πειραχτεί η κάρτα, καινούρια-του κουτιού την πήρα, τί να σου πω. Δεν έλεγα τίποτε άλλο? Μερά από πλήρες TSE stress (20 λούπες), με την κάρτα εντελώς stock: Η διαφορά μπορεί να είναι τεράστια (48 βαθμοί, μεταξύ πυρήνα και hs), αλλά είναι απόλυτα εντός προδιαγραφών λειτουργίας. Το καλοκαίρι, ίσως έχω πρόβλημα και σε stock, αλλά τώρα πολύ δύσκολο να δεχτεί να την πειράξει ο οποιοσδήποτε στα πλαίσια της εγγύησης. ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!11!!!111111!!!!!1 Με OCCT stress ούτε σε 3 λπετά, πάλι stock... 1
LouCi4er Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Σε πρώτη φάση, θα σφίξω (λίγο) τις 3 που είναι χωρίς αυτοκόλλητο. Ξέρω, λάθος είναι, αλλά αν δεν πατάει σε συγκεκριμένο σημείο μόνο (αλλιώς θα έπρεπε και ο πυρήνας να ψήνεται), έχω κάποιες πιθανότητες να κάτσει. Θα δω μήπως το αυτοκόλλητο είναι της πλακός και το καταφέρω με τσιμπιδάκι χωρίς πολλά-πολλά. Το πρόβλημα (τεράστια άνοδος στο hotspot) διαπιστώνεται μέσα σε ούτε 5'. Το ζήτημα είναι πώς για να δημιουργήσει θέμα (αστάθεια, όπως αυτή που έσκασε χτες), θέλει ώρα ζορίσματος (προχτές δεν έσκασε ούτε στις 2+ώρες, στο ίδιο ακριβώς σενάριο). Ίσως αν τρέξω κανένα furmark να χτυπήσει σε 5-10 λεπτά και να έχω τρόπο να τους το δείξω. Μόλις γράψω εδώ, θα τρέξω την κάρτα σε εντελώς stock, να δω εκεί τί ανεβάζει, γιατί προφανώς το όποιο oc είναι εκτός κάλυψης. Αν σε stock πιάνει ταβάνι σε τίποτα 95-100 βαθμούς, σίγουρα θα μου πουν "είναι εντός προδιαγραφών, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν ακουμπάμε τίποτα" και μετά ούτε με την As θα βγαίνει άκρη. Το γιατί μέχρι πριν 2 (το πολύ) εβδομάδες δεν είχα το παραμικρό και τώρα έγινε η ομορφιά, άντε βρες το. Σωστά αυτά που γράφεις, αλλά είμαστε και μέσα στην περίοδο των εορτών...ακόμα κι αν υπάρχει κάτι που να κάνει μπαμ, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μείνω κανένα τρίμηνο χωρίς κάρτα. Από εμένα δεν έχει πειραχτεί η κάρτα, καινούρια-του κουτιού την πήρα, τί να σου πω. Δεν έλεγα τίποτε άλλο? Μερά από πλήρες TSE stress (20 λούπες), με την κάρτα εντελώς stock: Η διαφορά μπορεί να είναι τεράστια (48 βαθμοί, μεταξύ πυρήνα και hs), αλλά είναι απόλυτα εντός προδιαγραφών λειτουργίας. Το καλοκαίρι, ίσως έχω πρόβλημα και σε stock, αλλά τώρα πολύ δύσκολο να δεχτεί να την πειράξει ο οποιοσδήποτε στα πλαίσια της εγγύησης. ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!11!!!111111!!!!!1 Κοιτα,λογικα αν ζεστανεις με πιστολακι και βαλεις ενα χαρτοκοπτη απο κατω και σιγα σιγα το αφαιρεσεις,παιζει να μην φαινεται καν οτι εχει αφαιρεθει.Αλλα ειναι ρισκο να βγεις εκτος εγγυησης.Χωρις να σημαινει οτι αν την κανεις repaste θα διορθωθει το προβλημα σιγουρα.Μπορει να εχεις καπου αλλου θεμα,ισως καποιο solder joint χαλαρωσε και γι αυτο το εβγαλε μετα απο καιρο το θεμα.Παιζει πολυ το σεναριο προσπαθωντας να την ανοιξεις,να χαλαρωσει καποια κολληση και να εχεις αλλα θεματα μετα.Εχεις καποιο support στην καρτα για να αποφυγεις το sag?Σε ποια θεση την εχεις,κανονικα η καθετα? Δεν ξερω,οσες καρτες περασαν απο τα χερια μου,οι περισσοτερες Sapphire,δεν χρειαστηκαν ποτε αλλαγη παστας,οσα χρονια και να τις ειχα.Αντιθετα μια 290 που προσπαθησα να την ανοιξω για να αλλαξω ανεμιστηρα,μαλλον την ζορισα αρκετα στο ανοιγμα και καποια κολληση χαλαρωσε γιατι μετα το κλεισιμο,εδειχνε ροζ-πρασινες γραμμες και απο τοτε εχω παρει φοβο με τις καρτες.Σε καταλαβαινω που δεν μπορεις να μεινεις χωρις καρτα τοσο καιρο αλλα κινδυνευεις να πανε χαμενα τοσα χρηματα που εδωσες για να την αγορασεις. 1
Πέτρος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Κοιτα,λογικα αν ζεστανεις με πιστολακι και βαλεις ενα χαρτοκοπτη απο κατω και σιγα σιγα το αφαιρεσεις,παιζει να μην φαινεται καν οτι εχει αφαιρεθει.Αλλα ειναι ρισκο να βγεις εκτος εγγυησης.Χωρις να σημαινει οτι αν την κανεις repaste θα διορθωθει το προβλημα σιγουρα.Μπορει να εχεις καπου αλλου θεμα,ισως καποιο solder joint χαλαρωσε και γι αυτο το εβγαλε μετα απο καιρο το θεμα.Παιζει πολυ το σεναριο προσπαθωντας να την ανοιξεις,να χαλαρωσει καποια κολληση και να εχεις αλλα θεματα μετα.Εχεις καποιο support στην καρτα για να αποφυγεις το sag?Σε ποια θεση την εχεις,κανονικα η καθετα? Δεν ξερω,οσες καρτες περασαν απο τα χερια μου,οι περισσοτερες Sapphire,δεν χρειαστηκαν ποτε αλλαγη παστας,οσα χρονια και να τις ειχα.Αντιθετα μια 290 που προσπαθησα να την ανοιξω για να αλλαξω ανεμιστηρα,μαλλον την ζορισα αρκετα στο ανοιγμα και καποια κολληση χαλαρωσε γιατι μετα το κλεισιμο,εδειχνε ροζ-πρασινες γραμμες και απο τοτε εχω παρει φοβο με τις καρτες.Σε καταλαβαινω που δεν μπορεις να μεινεις χωρις καρτα τοσο καιρο αλλα κινδυνευεις να πανε χαμενα τοσα χρηματα που εδωσες για να την αγορασεις. Πρέπει να μιλήσω με το μαγαζί πρώτα, να πάω από εκεί (ευτυχώς είναι κοντά) να τους εξηγήσω το θέμα, να δώ σε τί λογική κινούνται. Αν μου αρχίσουν τα "μα-μου-ναιμεναλλά", θα τους παρακάμψω εντελώς και θα απευθυνθώ στην As (η οποία είναι μάλλον προβληματική σε αυτό, σε παραπέμπει στο κατάστημα αγοράς από όσο ξέω). Το ζήτημα είναι ότι σε κανονικές συνθήκες, η κάρτα λειτουργεί. Τα υπόλοιπα σενάρια (oc, occt stress κλπ) είναι εκτός προδιαγραφών έτσι κι αλλιώς, δεν θα με καλύψουν. Τώρα, αν οι 40+ βαθμοί διαφοράς θεωρούνται από τη μαμά πρόβλημα, έχω πάτημα. Αλλιώς, δύσκολα, θα πρέπει να βάλω εγώ χέρι, με ότι αυτό συνεπάγεται. Έχω στήριγμα στην κάρτα, έχει μια έξυπνη υλοποίηση η μητρική. Η κάρτα είναι σε κανονική θέση. Χα...η 290 που κάποτε είχα ανοίξει ήταν πανεύκολη. Οι 4 βασικές βίδες, έβγαιναν τα πάντα, παστούλα, μετά πετούσε. Μετά την ξαναέλυσα και την έβαλα πάνω σε σε μια γουρουνόψυκτρα Arctic Accelero...ακόμα λειτουργεί χωρίς θέμα, 6-7 χρόνια μετά. 1
charllestone Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Η asrock οπως και η gigabyte βγαζουν καλες καρτες αλλα βαζουν μαπα παστα. Θέλεις repaste μην την ψάχνεις
LouCi4er Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Πρέπει να μιλήσω με το μαγαζί πρώτα, να πάω από εκεί (ευτυχώς είναι κοντά) να τους εξηγήσω το θέμα, να δώ σε τί λογική κινούνται. Αν μου αρχίσουν τα "μα-μου-ναιμεναλλά", θα τους παρακάμψω εντελώς και θα απευθυνθώ στην As (η οποία είναι μάλλον προβληματική σε αυτό, σε παραπέμπει στο κατάστημα αγοράς από όσο ξέω). Το ζήτημα είναι ότι σε κανονικές συνθήκες, η κάρτα λειτουργεί. Τα υπόλοιπα σενάρια (oc, occt stress κλπ) είναι εκτός προδιαγραφών έτσι κι αλλιώς, δεν θα με καλύψουν. Τώρα, αν οι 40+ βαθμοί διαφοράς θεωρούνται από τη μαμά πρόβλημα, έχω πάτημα. Αλλιώς, δύσκολα, θα πρέπει να βάλω εγώ χέρι, με ότι αυτό συνεπάγεται. Έχω στήριγμα στην κάρτα, έχει μια έξυπνη υλοποίηση η μητρική. Η κάρτα είναι σε κανονική θέση. Χα...η 290 που κάποτε είχα ανοίξει ήταν πανεύκολη. Οι 4 βασικές βίδες, έβγαιναν τα πάντα, παστούλα, μετά πετούσε. Μετά την ξαναέλυσα και την έβαλα πάνω σε σε μια γουρουνόψυκτρα Arctic Accelero...ακόμα λειτουργεί χωρίς θέμα, 6-7 χρόνια μετά. Εχεις σχεδιασει μια παρα πολυ καλη στρατηγικη του πως θα κινηθεις οποτε δεν σε φοβαμαι.Μιλα οπως λες πρωτα με το μαγαζι και βλεπεις τι θα σου πουνε.Δεν ξερω αλλα μου φαινεται καπως δυσκολο να θεωρησει η Asrock φυσιολογικο το delta των 40+ βαθμων.Να πεις οτι επιανε πχ 80-85 ο πυρηνας και 100 το hot spot να πω ενταξει,εχουν ψιλομαπα ψυκτρα,δεν θα το παραδεχτουν εννοειτε οποτε θα σου πουν αφου εισαι κατω απο 110 βαθμους στο hot spot τοτε δεν υπαρχει λογος εγγυησης.Τωρα ομως να ειναι ο πυρηνας στους 50 βαθμους και το hot spot στους 97 ε δεν νομιζω να το θεωρησουν φυσιολογικο.Ποτε δεν ξερεις με αυτους βεβαια.Ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα παντως. 1
just getting started Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 @Πέτρος Καταρχάς χειμώνας καιρός να χτυπάει 99% hotspot thermal limit, με τον πυρήνα να κάθεται κρύος, δεν νομίζω να το δουν φυσιολογικό όπου και να ρωτήσεις (ASRock/μαγαζί αγοράς). Θα καταλάβουν ότι πρώτον δεν είναι θέμα ψύξης από μέρους σου, και δεύτερον ότι αυτό δεν θα είναι sustainable/stable το καλοκαίρι. Για μένα εφόσον δεν έχεις μεγάλο θέμα αστάθειας για τώρα, στείλε μια ένα μέιλ και στους δύο. Να εκτιμήσεις λίγο πώς το βλέπουν. Να μην τρέχεις και μέχρι το μαγαζί. Μην ανοίξεις την κάρτα αν δεν πάρεις κάποια απάντηση ότι όπως είναι, θα μείνει. Προσωπικά θα ήλπιζα να σου πούνε τίποτα σε φάση "μην αγχώνεσαι για το αυτοκόλλητο, άλλαξε πάστα και βλέπουμε". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα