benign Δημοσ. Τρίτη στις 08:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:53 μμ (επεξεργασμένο) Λυπαμαι για την ασχημη κατασταση που διαμορφωθηκε. Δεν εχω προβλημα να μου την λεει ο Elpo οταν θεωρει οτι κανω λαθος σε κατι απλα να ξερει οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να συμφωνησω με την γνωμη του. Ουτε θεωρω οτι γραφει χαζομαρες, το αντιθετο μαλιστα, του εχω βαλει like και θα του ξαναβαλω αν γραψει κατι που με βρισκει συμφωνο. Εκανε λαθος για την προσωπικη επιθεση που εκανε ο ιδιος ουσιαστικα. (Καλυτερα να πεσουν οι τονοι.) Επεξ/σία Τρίτη στις 09:02 μμ από benign 2
ilos Δημοσ. Τρίτη στις 09:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:04 μμ Πραγματικά δε ξέρω ποιοι είναι πιο γραφικοί τελικά σε αυτό το forum, οι intel fans (ειδικά τα τελευταία χρόνια) ή οι amd radeon fans.🤣 Είναι σαν να συγκρίνει κάποιος τον Βέγγο και τον Τζανετάκο. Και οι 2 στο τέλος όμως ξέρουμε τι εισπράττουν από Ζανίνο/Κωσταντάρα.🤣 @elpenorτζάμπα χαλάς την ζαχαρένια σου. Btw και εγώ μια RDNA2 έχω ξεμείνει καιρό και δεινοπαθώ όπως και οι υπόλοιποι από τον πέτσινο tax τόσα χρόνια.
Tambas91 Δημοσ. Τρίτη στις 09:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:39 μμ 34 λεπτά πριν, ilos είπε οι intel fans (ειδικά τα τελευταία χρόνια) Αυτό ήταν βαρύ! πάρτο πίσω... 3
scorpion8283 Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 μμ Παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο, και ας επικρατήσει η ηρεμία και η λογική….δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Όλοι φίλοι είμαστε. Αλληλοκατανόηση χρειάζεται και σεβασμός στην άποψη του κάθε συμφορουμιτη. Spoiler Ούτε 2 σελίδες……😒😩… πραγματικα…που μας έχουν φτάσει 2 χρόνια χωρίς καινούριες κάρτες αδέρφια…🥺 καποτε 10 σελίδες και δεν έφταναν….ουτε για τα βασικα…ούτε για τις διάφορες native με dlss…….🥹 Ρε που μας κατάντησαν Καινουριες κάρτες…ΧΘΕΣ! 2
Arkin Δημοσ. χθες στις 12:08 πμ Δημοσ. χθες στις 12:08 πμ 9 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο, και ας επικρατήσει η ηρεμία και η λογική….δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Όλοι φίλοι είμαστε. Αλληλοκατανόηση χρειάζεται και σεβασμός στην άποψη του κάθε συμφορουμιτη. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ούτε 2 σελίδες……😒😩… πραγματικα…που μας έχουν φτάσει 2 χρόνια χωρίς καινούριες κάρτες αδέρφια…🥺 καποτε 10 σελίδες και δεν έφταναν….ουτε για τα βασικα…ούτε για τις διάφορες native με dlss…….🥹 Ρε που μας κατάντησαν Καινουριες κάρτες…ΧΘΕΣ! 1 3
ilos Δημοσ. χθες στις 09:56 πμ Δημοσ. χθες στις 09:56 πμ (επεξεργασμένο) https://www.guru3d.com/story/amd-moves-to-unified-udna-architecture-no-rdna-5-for-playstation-6-and-pc-gpus/ GCN 2.0?🤣 Άντε μήπως κοντά στον βασιλικό (CNA - enterprise/compute/AI) ποτιστεί κάποτε και η γλάστρα (RDNA - κονσόλες/gaming). Όταν βγήκαν τα πρώτα GCN (είχα πάρει την 7950) μοίραζαν αρκετά πόνο στην ngreedia. Φτηνότερα με ίδιο rast περίπου και +50% vram που μέτραγε πολύ τότε και γενικά γέρασαν πολύ καλύτερα σε σχέση με τα Kepler. Βέβαια η nvidia δεν είχε αναπτύξει τότε τόσο το οικοσύστημα όσο τώρα που όλα κινούνται γύρω από RT/DLSS/Reflex κλπ. και οι άλλοι απλά παρακολουθούν τις εξελίξεις. Συν ότι πλέον (από pascal και μετά) δεν υπάρχει και κανένα monitor που να μην έχει έστω adaptive sync με nvidia (καθώς το gsync tax ήταν αποτρεπτικός παράγοντας τότε). Επεξ/σία χθες στις 09:57 πμ από ilos 2
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 10:18 πμ Δημοσ. χθες στις 10:18 πμ 20 λεπτά πριν, ilos είπε https://www.guru3d.com/story/amd-moves-to-unified-udna-architecture-no-rdna-5-for-playstation-6-and-pc-gpus/ GCN 2.0?🤣 Άντε μήπως κοντά στον βασιλικό (CNA - enterprise/compute/AI) ποτιστεί κάποτε και η γλάστρα (RDNA - κονσόλες/gaming). Όταν βγήκαν τα πρώτα GCN (είχα πάρει την 7950) μοίραζαν αρκετά πόνο στην ngreedia. Φτηνότερα με ίδιο rast περίπου και +50% vram που μέτραγε πολύ τότε και γενικά γέρασαν πολύ καλύτερα σε σχέση με τα Kepler. Βέβαια η nvidia δεν είχε αναπτύξει τότε τόσο το οικοσύστημα όσο τώρα που όλα κινούνται γύρω από RT/DLSS/Reflex κλπ. και οι άλλοι απλά παρακολουθούν τις εξελίξεις. Συν ότι πλέον (από pascal και μετά) δεν υπάρχει και κανένα monitor που να μην έχει έστω adaptive sync με nvidia (καθώς το gsync tax ήταν αποτρεπτικός παράγοντας τότε). Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι όταν η AMD σταμάτησε το unification μετα το vega η Nvidia ξεκίνησε με τις turing,κοινώς αντάλλαξαν θέσεις και τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε σήμερα.
Ntinaras Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Οσο εσεις τσακωνεστε, εγω παραγγελνω : Στις 19/11/2024 στις 2:48 ΜΜ, Age4Greeks είπε Best value for money σε αυτήν την τιμή! Αυτην πηρα. Παραλιγο να προλαβαινα και την XTX που ειχαν στα 658, αλλα αργησα... Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Ntinaras 13 1
xartemporas Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 11 minutes ago, Ntinaras said: Οσο εσεις τσακωνεστε, εγω παραγγελνω : Αυτην πηρα. Παραλιγο να προλαβαινα και την XTX που ειχαν στα 658, αλλα αργησα... Μεγειες!
benign Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 12 minutes ago, Ntinaras said: Οσο εσεις τσακωνεστε, εγω παραγγελνω : Αυτην πηρα. Παραλιγο να προλαβαινα και την XTX που ειχαν στα 658, αλλα αργησα... Καλοδουλευτη!
Age4Greeks Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Παραλιγο να προλαβαινα και την XTX που ειχαν στα 658 Say what!!! Πότε έγινε αυτό; πωπω! Με γεια σου, αύριο περιμένω τη δικιά μου. 1
Ntinaras Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 6 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε Say what!!! Πότε έγινε αυτό; πωπω! Με γεια σου, αύριο περιμένω τη δικιά μου. 3
Ntinaras Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πολύ καλά τα 650 για XTX. Τζαμπα ειναι. Αλλα και 649 για καλη υλοποιηση της ΧΤ που προλαβα, μια χαρα ηταν. Ηταν να παρω την GRE στα 590 που εβλεπα, αλλα θεωρω πως αξιζε τα εξτρα λεφτα η ΧΤ. 1
benign Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 10 minutes ago, Ntinaras said: Τζαμπα ειναι. Αλλα και 649 για καλη υλοποιηση της ΧΤ που προλαβα, μια χαρα ηταν. Ηταν να παρω την GRE στα 590 που εβλεπα, αλλα θεωρω πως αξιζε τα εξτρα λεφτα η ΧΤ. Σιγουρα.Απο την boutique και εσυ? (Εννοω το καταστημα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα