scorpion8283 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 16 minutes ago, bimiko47 said: Καλημέρα παίδες. Σας παρακαλώ μια ειλικρινής άποψη για το status των dirvers της AMD. Υπάρχει αξιοπιστία? Ή θα κάνουμε περισσότερο troubleshooting παρά gaming? Δεν με νοιάζει το RT. Με νοιάζει να μην έχω προβλήματα γτ ο χρόνος μου, όπως και των υπολοίπων φαντάζομαι, είναι πολύτιμος. Ότι φόρουμε κι αν κοιτάξεις που αφορά το θέμα αυτό γίνεται χαμός. Ρωτάω γτ είμαι ανάμεσα σε 7900xt ή 4070ti super. Μια χαρα είναι οι drivers, Αλλα πράγματα διαφοροποιούν τις 2 κάρτες. Απο ενα σημείο και μετα είναι θέμα τιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 20 λεπτά πριν, bimiko47 είπε Καλημέρα παίδες. Σας παρακαλώ μια ειλικρινής άποψη για το status των dirvers της AMD. Υπάρχει αξιοπιστία? Ή θα κάνουμε περισσότερο troubleshooting παρά gaming? Δεν με νοιάζει το RT αλλά με νοιάζει η VRAM. Δεν θέλω επ' ουδενί να έχω προβλήματα γτ ο χρόνος μου, όπως και των υπολοίπων φαντάζομαι, είναι πολύτιμος. Ρωτάω γτ είμαι ανάμεσα σε 7900xt ή 4070ti super. Ένα χρόνο και κάτι με rx6600 δεν είχα κάποιο θέμα, εκτός από μια περίοδο που δεν δούλευαν τα metrics του adrenaline. Πιο πριν με rx480 το ίδιο, όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bimiko47 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 5 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Μια χαρα είναι οι drivers, Αλλα πράγματα διαφοροποιούν τις 2 κάρτες. Απο ενα σημείο και μετα είναι θέμα τιμής. Η τιμή της xt είναι πολύ καλή και μου κάνει σαν κάρτα, αλλά προκειμένου να μην τρελαθώ με τους drivers, θα τα έδινα τα 100+ ευρώ για την ti super. Παιδιά αν είναι οκ τότε την παίρνω ξέρω γω. Feedback ψαχνω γτ το θέμα είναι φλέγον στο reddit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, bimiko47 said: Η τιμή της xt είναι πολύ καλή και μου κάνει σαν κάρτα, αλλά προκειμένου να μην τρελαθώ με τους drivers, θα τα έδινα τα 100+ ευρώ για την ti super. Παιδιά αν είναι οκ τότε την παίρνω ξέρω γω. Feedback ψαχνω γτ το θέμα είναι φλέγον στο reddit. Τι σημαίνει drivers για εσένα; Αν σημαίνει να παίζεις το παιχνίδι σου χωρίς να κολλάει τότε η AMD είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή. Όμως άλλο software support το CUDA και άλλο το OpenCL, άλλο τα Tensor Cores άλλο τα ROCm. Καλύτερες επιδόσεις σε OpenGL η NVIDIA. Διαφορετικό το frame generation της NVIDIA integrated μέσα στο game engine ώστε να είναι vector aware αντί να είναι wrapper, καλύτερο στις περισσότερες περιπτώσεις και το upscaling. Καλύτερο και το power consumption. Επίσης η NVIDIA έχει studio drivers η AMD όχι. H NVIDIA δίνει παραπάνω πράγματα που δικαιολογούν την διαφορά στα χρήματα, το θέμα είναι αν εσύ τα χρειάζεσαι. Επίσης η διαφορά ανάμεσα σε 4070ti super και 7900XT δεν είναι 100 ευρώ, είναι σχεδόν 300, εκτός αν κοιτάς εντελώς διαφορετικές υλοποιήσεις. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα