scorpion8283 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 16 minutes ago, bimiko47 said: Καλημέρα παίδες. Σας παρακαλώ μια ειλικρινής άποψη για το status των dirvers της AMD. Υπάρχει αξιοπιστία? Ή θα κάνουμε περισσότερο troubleshooting παρά gaming? Δεν με νοιάζει το RT. Με νοιάζει να μην έχω προβλήματα γτ ο χρόνος μου, όπως και των υπολοίπων φαντάζομαι, είναι πολύτιμος. Ότι φόρουμε κι αν κοιτάξεις που αφορά το θέμα αυτό γίνεται χαμός. Ρωτάω γτ είμαι ανάμεσα σε 7900xt ή 4070ti super. Μια χαρα είναι οι drivers, Αλλα πράγματα διαφοροποιούν τις 2 κάρτες. Απο ενα σημείο και μετα είναι θέμα τιμής.
dazed&confused Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, bimiko47 είπε Καλημέρα παίδες. Σας παρακαλώ μια ειλικρινής άποψη για το status των dirvers της AMD. Υπάρχει αξιοπιστία? Ή θα κάνουμε περισσότερο troubleshooting παρά gaming? Δεν με νοιάζει το RT αλλά με νοιάζει η VRAM. Δεν θέλω επ' ουδενί να έχω προβλήματα γτ ο χρόνος μου, όπως και των υπολοίπων φαντάζομαι, είναι πολύτιμος. Ρωτάω γτ είμαι ανάμεσα σε 7900xt ή 4070ti super. Ένα χρόνο και κάτι με rx6600 δεν είχα κάποιο θέμα, εκτός από μια περίοδο που δεν δούλευαν τα metrics του adrenaline. Πιο πριν με rx480 το ίδιο, όλα καλά.
bimiko47 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Μια χαρα είναι οι drivers, Αλλα πράγματα διαφοροποιούν τις 2 κάρτες. Απο ενα σημείο και μετα είναι θέμα τιμής. Η τιμή της xt είναι πολύ καλή και μου κάνει σαν κάρτα, αλλά προκειμένου να μην τρελαθώ με τους drivers, θα τα έδινα τα 100+ ευρώ για την ti super. Παιδιά αν είναι οκ τότε την παίρνω ξέρω γω. Feedback ψαχνω γτ το θέμα είναι φλέγον στο reddit.
elpenor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, bimiko47 said: Η τιμή της xt είναι πολύ καλή και μου κάνει σαν κάρτα, αλλά προκειμένου να μην τρελαθώ με τους drivers, θα τα έδινα τα 100+ ευρώ για την ti super. Παιδιά αν είναι οκ τότε την παίρνω ξέρω γω. Feedback ψαχνω γτ το θέμα είναι φλέγον στο reddit. Τι σημαίνει drivers για εσένα; Αν σημαίνει να παίζεις το παιχνίδι σου χωρίς να κολλάει τότε η AMD είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή. Όμως άλλο software support το CUDA και άλλο το OpenCL, άλλο τα Tensor Cores άλλο τα ROCm. Καλύτερες επιδόσεις σε OpenGL η NVIDIA. Διαφορετικό το frame generation της NVIDIA integrated μέσα στο game engine ώστε να είναι vector aware αντί να είναι wrapper, καλύτερο στις περισσότερες περιπτώσεις και το upscaling. Καλύτερο και το power consumption. Επίσης η NVIDIA έχει studio drivers η AMD όχι. H NVIDIA δίνει παραπάνω πράγματα που δικαιολογούν την διαφορά στα χρήματα, το θέμα είναι αν εσύ τα χρειάζεσαι. Επίσης η διαφορά ανάμεσα σε 4070ti super και 7900XT δεν είναι 100 ευρώ, είναι σχεδόν 300, εκτός αν κοιτάς εντελώς διαφορετικές υλοποιήσεις. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2024 από elpenor 2
bimiko47 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, elpenor είπε Τι σημαίνει drivers για εσένα; Αν σημαίνει να παίζεις το παιχνίδι σου χωρίς να κολλάει τότε η AMD είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή. Όμως άλλο software support το CUDA και άλλο το OpenCL, άλλο τα Tensor Cores άλλο τα ROCm. Καλύτερες επιδόσεις σε OpenGL η NVIDIA. Διαφορετικό το frame generation της NVIDIA integrated μέσα στο game engine ώστε να είναι vector aware αντί να είναι wrapper, καλύτερο στις περισσότερες περιπτώσεις και το upscaling. Καλύτερο και το power consumption. Επίσης η NVIDIA έχει studio drivers η AMD όχι. H NVIDIA δίνει παραπάνω πράγματα που δικαιολογούν την διαφορά στα χρήματα, το θέμα είναι αν εσύ τα χρειάζεσαι. Επίσης η διαφορά ανάμεσα σε 4070ti super και 7900XT δεν είναι 100 ευρώ, είναι σχεδόν 300, εκτός αν κοιτάς εντελώς διαφορετικές υλοποιήσεις. Drivers για εμένα σημαίνει αυτό που θέλει ο μέσος χρήσης δηλ. σταθερότητα, υποστήριξη και τα λιγότερα crashes, freezes, timeouts κοκ, θέματα τα οποία βλέπω ότι είναι πολύ συχνά στις amd κάρτες. Απλά, δεν ξέρω αν πρόκειται για υπερβολές ή για απειρία χρηστών σε θέματα software/hardware. Χρησιμοποιώ nvidia τα τελεθταία 10+ χρόνια χωρίς πραγματικά σχεδόν κανένα πρόβλημα. Πλέον με τις τιμές και την μονοπωλιακή τακτική της nvidia λέω να πάω σε amd. H 7900xt pulse αυτή τη στιγμή είναι στα ~700 Ευρώ. H palit 4070 tis είναι στα ~830 αν κοιτάξεις λίγο σκρουτζ ή bestrpice.
aetos1988 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, bimiko47 είπε Drivers για εμένα σημαίνει αυτό που θέλει ο μέσος χρήσης δηλ. σταθερότητα, υποστήριξη και τα λιγότερα crashes, freezes, timeouts κοκ, θέματα τα οποία βλέπω ότι είναι πολύ συχνά στις amd κάρτες. Απλά, δεν ξέρω αν πρόκειται για υπερβολές ή για απειρία χρηστών σε θέματα software/hardware. Χρησιμοποιώ nvidia τα τελεθταία 10+ χρόνια χωρίς πραγματικά σχεδόν κανένα πρόβλημα. Πλέον με τις τιμές και την μονοπωλιακή τακτική της nvidia λέω να πάω σε amd. H 7900xt pulse αυτή τη στιγμή είναι στα ~700 Ευρώ. H palit 4070 tis είναι στα ~830 αν κοιτάξεις λίγο σκρουτζ ή bestrpice. Είχα την RX 6600 για 2+ χρόνια χωρίς κανένα θέμα. Για την δική σου περίπτωση βάση απαιτήσεων για μένα αξίζει η 7900XT ειδικά σε αυτή την τιμή, αρκεί να έχεις τον επεξεργαστή και το τροφοδοτικό να την υποστηρίξουν. 3
elpenor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) @bimiko47 Δεν ξέρω τι εννοείς υποστήριξη αλλά όσο αφορά "crashes, freezes, timeouts κοκ" δεν έχω δει ούτε δείγμα στις AMD GPU που έχω αγοράσει. Φυσικά πάντα υπάρχουν unstable versions από παιχνίδια που κολλάνε το ίδιο σε NVIDIA και AMD, απλά εγώ δεν έτυχε να παίξω κάποιο. Επίσης οι περισσότεροι χρήστες με AMD έχουν unstable OC ή OC που είναι stable σήμερα και αύριο που άλλαξε ο καιρός ή μετά από κάποιους μήνες που αρχίζει το πρώτο EM/oxidation γίνεται unstable. Η τιμή που γράφεις για την palit είναι από κατάστημα με χρόνο παράδοσης 25 εργάσιμες, δηλαδή 40 ημέρες+ και πιθανόν να φας το άκυρο τότε και απλά να τους έχεις δώσει ρευστότητα, δεν το θεωρώ μέτρο σύγκρισης. Πέρα από αυτό τώρα που κοίταξα καλύτερα όντως η διαφορά είναι πιο κοντά στα 200 ευρώ (σε παρόμοια υλοποίηση) και όχι τα 300 που είπα νωρίτερα. Η γνώμη μου είναι ότι η NVIDIA αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ τα extra χρήματα που ζητάει και ότι η AMD έχει αποδείξει (ακόμα και πρόσφατα) ότι ακολουθεί την ίδια ακριβώς μονοπωλιακή πολιτική με τους άλλους. Ο λόγος που είναι φθηνότερη και που δίνει περισσότερη VRAM είναι γιατί έχει χειρότερο προϊόν. Για τη δική σου περίπτωση (μόνο gaming) πιστεύω ότι θα σε καλύψει η AMD και θα έχεις πολύ καλή εμπειρία και πολύ fun! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2024 από elpenor 3
Inler Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Με 7900XT Nitro εδώ και 5 μήνες κανένα απολύτως θέμα με drivers όπως με 6800XT/6900XT που είχα παλιότερα. Βέβαια και τα +100€ για 4070ti Super που έχει περισσότερα extra και μεταπωλητική αξία είναι επίσης καλή επιλογή. Οπότε τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. 1
bimiko47 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aetos1988 είπε Είχα την RX 6600 για 2+ χρόνια χωρίς κανένα θέμα. Για την δική σου περίπτωση βάση απαιτήσεων για μένα αξίζει η 7900XT ειδικά σε αυτή την τιμή, αρκεί να έχεις τον επεξεργαστή και το τροφοδοτικό να την υποστηρίξουν. Γεια χαρά, έχω cpu 7600x και τροφοδοτικό Thermaltake 850W. 1 ώρα πριν, elpenor είπε @bimiko47 Δεν ξέρω τι εννοείς υποστήριξη αλλά όσο αφορά "crashes, freezes, timeouts κοκ" δεν έχω δει ούτε δείγμα στις AMD GPU που έχω αγοράσει. Φυσικά πάντα υπάρχουν unstable versions από παιχνίδια που κολλάνε το ίδιο σε NVIDIA και AMD, απλά εγώ δεν έτυχε να παίξω κάποιο. Επίσης οι περισσότεροι χρήστες με AMD έχουν unstable OC ή OC που είναι stable σήμερα και αύριο που άλλαξε ο καιρός ή μετά από κάποιους μήνες που αρχίζει το πρώτο EM/oxidation γίνεται unstable. Η τιμή που γράφεις για την palit είναι από κατάστημα με χρόνο παράδοσης 25 εργάσιμες, δηλαδή 40 ημέρες+ και πιθανόν να φας το άκυρο τότε και απλά να τους έχεις δώσει ρευστότητα, δεν το θεωρώ μέτρο σύγκρισης. Πέρα από αυτό τώρα που κοίταξα καλύτερα όντως η διαφορά είναι πιο κοντά στα 200 ευρώ (σε παρόμοια υλοποίηση) και όχι τα 300 που είπα νωρίτερα. Η γνώμη μου είναι ότι η NVIDIA αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ τα extra χρήματα που ζητάει και ότι η AMD έχει αποδείξει (ακόμα και πρόσφατα) ότι ακολουθεί την ίδια ακριβώς μονοπωλιακή πολιτική με τους άλλους. Ο λόγος που είναι φθηνότερη και που δίνει περισσότερη VRAM είναι γιατί έχει χειρότερο προϊόν. Για τη δική σου περίπτωση (μόνο gaming) πιστεύω ότι θα σε καλύψει η AMD και θα έχεις πολύ καλή εμπειρία και πολύ fun! Υποστήριξη εννοώ να βγάζει έγκαιρα fixes και γενικά γρήγορη ανταπόκριση σε μαζικά προβλήματα χρηστών. Ενδιαφέρουσα η προσέγγιση σου για την τακτική της AMD, με βάζει σε σκέψεις. Δεν πήρα χαμπάρι τον χρόνο παράδοσης που λες και όντως έχεις δίκιο. Κάνα 900-άρι+ βγαίνει τελικά η ti/s ετοιμοπαράδοτη και βλέπουμε. 1 ώρα πριν, Inler είπε Με 7900XT Nitro εδώ και 5 μήνες κανένα απολύτως θέμα με drivers όπως με 6800XT/6900XT που είχα παλιότερα. Βέβαια και τα +100€ για 4070ti Super που έχει περισσότερα extra και μεταπωλητική αξία είναι επίσης καλή επιλογή. Οπότε τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Θα πάω για την xt εκτός αν βρω καμιά καλύτερη τιμή για 4070ti S σε κάνα μαγαζί του εξωτερικού. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2024 από bimiko47
aki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 17/11/2024 στις 7:32 ΜΜ, bimiko47 είπε Γεια χαρά, έχω cpu 7600x και τροφοδοτικό Thermaltake 850W. Υποστήριξη εννοώ να βγάζει έγκαιρα fixes και γενικά γρήγορη ανταπόκριση σε μαζικά προβλήματα χρηστών. Ενδιαφέρουσα η προσέγγιση σου για την τακτική της AMD, με βάζει σε σκέψεις. Δεν πήρα χαμπάρι τον χρόνο παράδοσης που λες και όντως έχεις δίκιο. Κάνα 900-άρι+ βγαίνει τελικά η ti/s ετοιμοπαράδοτη και βλέπουμε. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Θα πάω για την xt εκτός αν βρω καμιά καλύτερη τιμή για 4070ti S σε κάνα μαγαζί του εξωτερικού. 7900 XT και 4070 Ti Super έχουν 100€ διαφορά 7900 XT και 4080 Super έχουν 300€ Αλλά η 4080 Super είναι ταχύτερη από 7900 XTX με αντίστοιχα 100€ διαφορά - Edit, καθότι δεν ήταν σαφές ούτε απόλυτα σωστό αυτό που έγραψα. Spoiler Το πρόβλημα με τους Drivers στις AMD δεν είναι η αστάθεια αλλά η υποστήριξή. Η AMD παρατάει το Support των καρτών μέσα σε μετά από 2 γενιές εδώ και χρόνια. Αν πάρεις 7900xt ενδεχομένως να σου κρατήσει λιγότερο, παρόλο που έχει παραπάνω VRam, γιατί η Radeon 8x00 είναι προ των πυλών. Η 5700xt είναι 2 γενιές πίσω. 5000 > 6000 > 7000 Αλίμονο αν δεν είχε υποστήριξη η 5000. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η GTX 9x0 είναι παμπάλαια αλλά έχει καλύτερο Game support από τις νεότερες Vega κ Polaris πχ. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από aki 1
akoinonitos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, aki είπε 7900 XT και 4070 Ti Super έχουν 100€ διαφορά 7900 XT και 4080 Super έχουν 300€ Αλλά η 4080 Super είναι ταχύτερη από 7900 XTX με αντίστοιχα 100€ διαφορά Το πρόβλημα με τους Drivers στις AMD δεν είναι η αστάθεια αλλά η υποστήριξή. Η AMD παρατάει το Support των καρτών μέσα σε 2 γενιές εδώ και χρόνια. Αν πάρεις 7900xt ενδεχομένως να σου κρατήσει λιγότερο, παρόλο που έχει παραπάνω VRam, γιατί η Radeon 8x00 είναι προ των πυλών. τι εννοεις παρατει το support σε 2 χρονια? Εδω βλεπω driver για την 5700xt πχ https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-5000-series/amd-radeon-rx-5700-xt.html Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από akoinonitos 5
bimiko47 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, bimiko47 είπε Γεια χαρά, έχω cpu 7600x και τροφοδοτικό Thermaltake 850W. Υποστήριξη εννοώ να βγάζει έγκαιρα fixes και γενικά γρήγορη ανταπόκριση σε μαζικά προβλήματα χρηστών. Ενδιαφέρουσα η προσέγγιση σου για την τακτική της AMD, με βάζει σε σκέψεις. Δεν πήρα χαμπάρι τον χρόνο παράδοσης που λες και όντως έχεις δίκιο. Κάνα 900-άρι+ βγαίνει τελικά η ti/s ετοιμοπαράδοτη και βλέπουμε. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Θα πάω για την xt εκτός αν βρω καμιά καλύτερη τιμή για 4070ti S σε κάνα μαγαζί του εξωτερικού. Για την ιστορία απoφάσια και πήρα τελικά μια Inno3d 4070ti/s OC στα 820 Ευρώ, black friday προσφορά από e-shop, παράδοση από κατάστημα (άμεσα διαθέσιμη). Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από bimiko47 2
benign Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, aki said: Η AMD παρατάει το Support των καρτών μέσα σε 2 γενιές εδώ και χρόνια. Ποιος σου το ειπε αυτο? Γιατι να το ξερεις αποκλειεται καθως στην ιστοσελιδα της εχει drivers π.χ. για την ATI Radeon 3850 που ειναι του 2007. 1 hour ago, aki said: Αλλά η 4080 Super είναι ταχύτερη από 7900 XTX Και εδω κανεις λαθος. (Δεν συζηταω τις επιμερους τεχνολογιες των εταιριων που ειναι αλλη συζητηση.Αλλα οταν λες ταχυτητα ο καθενας σκεφτεται raw performance. Τα στοιχεια ειναι εδω : https://www.tomshardware.com/reviews/gpu-hierarchy,4388.html ) 2
Arkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Καλο το raw παιδια αλλα ειμαστε σε μια εποχη που εχει ξεκινησει να μπαινει το RT σχεδον παντου. Συμφωνα με αυτα δειτε διαφορες. Στο raster πχ xtx και 4080super εχουν 1.5% διαφορα ενω σε ray tracing εχουν 42%. Και αυτο περιλαμβανει και amd ray tracing παιχνιδια αν παμε στα καθαρα με το full πακετο παμε μεχρι και 300% πανω ειδικα στα path tracing. Και δεν αναφερουμε dlss/fg που τουλαχιστον σε κατω απο 1440p το dlss υπερισχυει παρα πολυ του fsr. Σε 4Κ και το fsr ειναι αξιολογο και must για χρηση τουλαχιστον του fsr quality στο performance δεν ξερω ποσο καλα συμπεριφερεται. Πρεπει να μπαινουν ολοι οι παραμετροι μεσα στην τιμη. Λες γλιτωνω 100 ευρω στην τιμη και περνω και 1.5% πανω raster ναι αλλα τι χανω για να κερδισω αυτα τα 100 ευρω? 1
benign Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, Arkin said: Καλο το raw παιδια αλλα ειμαστε σε μια εποχη που εχει ξεκινησει να μπαινει το RT σχεδον παντου. Συμφωνα με αυτα δειτε διαφορες. Στο raster πχ xtx και 4080super εχουν 1.5% διαφορα ενω σε ray tracing εχουν 42%. Και αυτο περιλαμβανει και amd ray tracing παιχνιδια αν παμε στα καθαρα με το full πακετο παμε μεχρι και 300% πανω ειδικα στα path tracing. Και δεν αναφερουμε dlss/fg που τουλαχιστον σε κατω απο 1440p το dlss υπερισχυει παρα πολυ του fsr. Σε 4Κ και το fsr ειναι αξιολογο και must για χρηση τουλαχιστον του fsr quality στο performance δεν ξερω ποσο καλα συμπεριφερεται. Πρεπει να μπαινουν ολοι οι παραμετροι μεσα στην τιμη. Λες γλιτωνω 100 ευρω στην τιμη και περνω και 1.5% πανω raster ναι αλλα τι χανω για να κερδισω αυτα τα 100 ευρω? Κατ'αρχην ολα τα σχολια του πρoηγουμενου ομιλητη που εκανα quote (aki) ειναι παραπλανητικα και απλα λαθος. Στο αλλο σχολιο, δεν θα αναφερθω καθολου σε games που ειναι optimized για Nvidia για αυτο και εχουν καλη αποδοση οι τεχνικες ray tracing και dlss. Και σε games που ειναι καλα optimised για AMD μου αρεσουν πολυ ολες οι τεχνολoγιες της ακομη και σε συγκριση με της Nvidia. Υπαρχουν games που η AMD τα παει καλυτερα και απο οτι εχω δει προσφατα οπως σου ειπα και σε προσωπικη ομιλια που ειχαμε τα games που ειδα εγω με ισχυρη AMD , την RX 7900 XT ηταν τοσο ομορφα και immersive τα γραφικα και enhanced με τις τεχνολογιες της AMD enabled που δεν χρειαζομαι ουτε το ray tracing ,ουτε το dlss. Αξιζει το ray tracing και το dlss και εχουν βελτιωθει και μακαρι να βελτιωθουν περισσοτερο ομως οι τιμες που ζηταει η Nvidia και η ram που μεχρι τωρα τωρα δινει ειναι για μενα απαραδεκτα και θεωρω οτι οσο και να αρεσει η τεχνολογια πρεπει να εχουμε και καταναλωτικη συνειδηση και να μετραμε την αξια που παιρνουμε στα χρηματα που δινουμε. Αλλιως δεν εχει νοημα μια συζητηση και απλα μπορει καποιος να πει, τα εχω τα χρηματα και τα δινω γιατι ετσι μου αρεσει,οποτε ειναι δικαιωμα του. Αλλα VFM κερδιζει η AMD. Συν οτι to FSR της AMD ειναι open source και διαθεσιμο σε ολους με δυνατοτητα να συμβαλλουν στην βελτιωση του για την gaming κοινοτητα και αλλες εταιρειες,ασχετα με το αν χρησιμοποιουν AMD καρτες γραφικων, ενω το DLSS ειναι αποκλειστικο και μονο της Nvidia. Επομενως δεν επιβραβευω προσωπικα την Nvidia για την ξιπασμενη σταση της και τις μονoπωλιακου τυπου υψηλες τιμες της γιατι δεν ειμαι ουτε πιστος οπαδος της,ουτε υπαλληλος της. Απο τοτε που ειχα υπολογιστη μεχρι το 2023 ειχα Nvidia ,τωρα ομως σκεφτομαι οπως ανεφερα πριν. Αρκετα με τις λαλακιες του πετσινου, ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο. (Δεν με ενδιαφερει για επαγγελματικες εφαρμογες που εκει οντως μπορει να υπερισχυει η Nvidia ,μιλαω σαν gamer.) Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από benign 4 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα