Προς το περιεχόμενο

AMD RX 7000 Series [RDNA 3/Navi31]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

To πιθανότερο είναι ότι χτυπάς ταβάνι σε power limit, οπότε πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δεν νομίζω να λειτουργεί πια η παράκαμψη με το ΜΡΤ (σε όλη τη σειρά 7), ίσως με πιο πολύπλοκα κόλπα (μέσω registry κλπ) να γίνεται κάτι, αλλά θες ψάξιμο.

Δε νομίζω γιατί τα crashes συμβαίνουν στο menu με μικρή κατανάλωση ή σε άκυρες εφαρμογές στο desktop.

Και power limit να χτυπάει όμως δε θα έπρεπε απλά να πέφτουν τα ρολόγια αντί για hard crash;

Κάτι παίζει με τα τσιπάκια vram αυτά, έχουν χαμηλά specs μάλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γενικά σαιμπερ witcher και εγώ με 7800ΧΤ έχω αστάθεια αν παω σε αρκετό τουνινγκ . Σε άλλα γκειμς παίζει κανονικά οπότε για αυτά(γενικά σε nvidia sponsored)έχω ποιο χαμηλά ρολόγια

Έφαγα driver timeout με τους 10.1 (φορτωμενες οι ρυθμίσεις ακριβώς από 9.1) στη μέση operation στο SM2...με απαυτωσε.

Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με τους προηγούμενους, βγήκαν κανονικά άλλες αποστολές χωρίς θέμα.

Ίσως ήταν τυχαίο, θα δείξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Έφαγα driver timeout με τους 10.1 (φορτωμενες οι ρυθμίσεις ακριβώς από 9.1) στη μέση operation στο SM2...με απαυτωσε.

Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με τους προηγούμενους, βγήκαν κανονικά άλλες αποστολές χωρίς θέμα.

Ρε μην παιζεις στα ορια δεν υπαρχει λογος βαλε safe ρολογια /mv

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 5

Εμένα στους τελευταίους δύο δυσκολεύεται να καταλάβει ποια παιχνίδια παίζω για κάποιο λόγο. Πχ παίζω Witcher 3 και δεν το βλέπει με το game detection. Εντωμεταξύ άσχετο, αλλά μέτρησα το latency του AL2 με FG και στο Witcher 3 και το Hogwarts Legacy το κόβει ακριβώς στη μέση.

9 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Ρε μην παιζεις στα ορια δεν υπαρχει λογος βαλε safe ρολογια /mv

Σας παρακαλώ κύριε! Αυτά τα 1-2fps που κερδίζω (στα 110+), θα μου τα δώσετε εσείς?

Spoiler

Star Trek Do Not Want GIF

Κάντε δουλειά σας, παρακαλώ!

• Haha 3

18 hours ago, Πέτρος said:

Πετρο μηπως επαιζε ρολο και το τελευταιο patch στο SM2? Διαβασα παραπονα για BSOD

Μόλις τώρα, scorpion8283 είπε

Πετρο μηπως επαιζε ρολο και το τελευταιο patch στο SM2? Διαβασα παραπονα για BSOD

Ας πούμε ότι δεν έχει γίνει το update.

Μόλις είχα βγάλει μια από τις μεγαλύτερες μάχες, εν τω μεταξύ.

• Like 1

31 minutes ago, Πέτρος said:

Ας πούμε ότι δεν έχει γίνει το update.

Μόλις είχα βγάλει μια από τις μεγαλύτερες μάχες, εν τω μεταξύ.

Ναι, ουτε σε μενα...🤪

Μαλλον οποτε θα πρεπει να ξαναβρεις τα max min σου ΓΙΑ τους νεους drivers  ΓΙΑ το SM2...

AMDαρα παιδι μου....εξατομιξευμενες υπηρεσιες Oc/ Uv😁

• Like 2

26 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Tailor made καταστάσεις, όχι εκεί μια φασόν λύση για όλους.

Το sm2 θέλει λιγο πιο χαμηλά από τα stable σου η δώσε λίγο ρευματακι. Όσα κρας έφαγα σε αυτό το game δεν τα έφαγα μέχρι να βρω τα stable μου σε άλλα παιχνίδια. Βέβαια μόλις πέρασα τους 24.5.1 όλα δια μαγείας έστρωσαν. Άβυσσος η ψυχή της αμδ

• Like 2

1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε

Ναι, ουτε σε μενα...🤪

Μαλλον οποτε θα πρεπει να ξαναβρεις τα max min σου ΓΙΑ τους νεους drivers  ΓΙΑ το SM2...

AMDαρα παιδι μου....εξατομιξευμενες υπηρεσιες Oc/ Uv😁

1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Το sm2 θέλει λιγο πιο χαμηλά από τα stable σου η δώσε λίγο ρευματακι. Όσα κρας έφαγα σε αυτό το game δεν τα έφαγα μέχρι να βρω τα stable μου σε άλλα παιχνίδια. Βέβαια μόλις πέρασα τους 24.5.1 όλα δια μαγείας έστρωσαν. Άβυσσος η ψυχή της αμδ

To κατέβασα 3000/2800, τάισα και 10mV να έχει να παίζει και βγήκε νερό η αποστολή.

Συνήθως στο εκάστοτε BF μου έσκαγε αστάθεια στο oc+uv από κάποιον οδηγό. Το περίεργο είναι πως για τους 10.1 γράφουν πως έχουν την καλύτερη συμπεριφορά στο uv σε σχέση με παλιότερους, για RDNA3.

Θα φανεί στους επόμενους.

• Like 1

6 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

To κατέβασα 3000/2800, τάισα και 10mV να έχει να παίζει και βγήκε νερό η αποστολή.

Συνήθως στο εκάστοτε BF μου έσκαγε αστάθεια στο oc+uv από κάποιον οδηγό. Το περίεργο είναι πως για τους 10.1 γράφουν πως έχουν την καλύτερη συμπεριφορά στο uv σε σχέση με παλιότερους, για RDNA3.

Θα φανεί στους επόμενους.

Δεν τους πέρασα ακόμα .Έτσι και αλλιώς το τελείωσα το sm2. Στο wukong πάντως με τα stable μου που η κάρτα βαράει υπερωρίες 99% δεν έχω φάει ποτέ κρας. Τα αντίστοιχα ρολόγια k uv στο sm2 είχα timeout crashes . Έδωσα λίγο ρεύμα και έστρωσε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...