chrisde Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Eννοείς να κατεβάσω, 1035-1030? Θα το δω, αλλά σχεδόν σίγουρα ξεκινάω να πέφτω σε επιδόσεις. Να ανεβάσεις εννοεί βρε τρελέ, εφόσον είσαι οκ με temps. Αλλά ναι δεν θεωρώ ότι αξίζει, τουλάχιστον για 24/7. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, bebius είπε Καλημέρα σας, Έχω μια 7900 GRE Fighter, μάλλον ήμουν ο τελευταίος που παρέλαβε από το μαγαζάκι στο Καρπενήσι 😁 Καταρχάς να σας πω ότι η υλοποίηση είναι απροσδόκητα καλή. Στα 975mV - 2700MHz - +15% Power Limit παίζει μέχρι 85-90C Hotspot σχεδόν αθόρυβα με default fan curve. Κατά δεύτερον πως τα βλέπετε τα νούμερα; Και επίσης για μνήμη τι συχνότητα να στοχεύσω; Καταρχήν θα έλεγα να φτιάξεις ένα φαν προφίλ για να μην τρέχεις την κάρτα τόσο ψηλά χωρίς λόγο.Εχω την ίδια κάρτα σε Sapphire pure υλοποίηση και την τρέχω 2700 πυρήνα και 2464 μνήμη με 950mv.Εχω φτιάξει ενα χαλαρό προφίλ στους ανεμιστήρες να πιάνουν 60% στους 80 βαθμούς.Τρεχει περίπου στους 58 πυρήνα και 75 hot spot με τα fans γύρω στις 1900 στροφές,δεν ακούγεται το παραμικρό. Αν έχω καταλάβει καλά,οι ανεμιστήρες ρυθμίζονται με βάση την θερμοκρασία hot spot και όχι πυρήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε εδω το min ποσο το εχεις? 2900 το ειχα min max 3100 με1020 ρευμα οταν κατεβηκα ομως σε ρευμα στα 950 εβλεπα εμπαινε και στα 3005- 3050 οχι συνεχεια ετσι Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε 2900 το ειχα min max 3100 με1020 ρευμα οταν κατεβηκα ομως σε ρευμα στα 950 εβλεπα εμπαινε και στα 3005- 3050 οχι συνεχεια ετσι Αυτο ειναι το optimal 200mhz διαφορα αναμεσα σε min και max 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Καταρχήν θα έλεγα να φτιάξεις ένα φαν προφίλ για να μην τρέχεις την κάρτα τόσο ψηλά χωρίς λόγο.Εχω την ίδια κάρτα σε Sapphire pure υλοποίηση και την τρέχω 2700 πυρήνα και 2464 μνήμη με 950mv.Εχω φτιάξει ενα χαλαρό προφίλ στους ανεμιστήρες να πιάνουν 60% στους 80 βαθμούς.Τρεχει περίπου στους 58 πυρήνα και 75 hot spot με τα fans γύρω στις 1900 στροφές,δεν ακούγεται το παραμικρό. Αν έχω καταλάβει καλά,οι ανεμιστήρες ρυθμίζονται με βάση την θερμοκρασία hot spot και όχι πυρήνα. Όντως το hotspot μετράει για τα fans. Θέλω να χρησιμοποιώ το afterburner και μου κάνει κάτι τρελα όταν ρυθμίζω τα fans. Από την άλλη αν τα πειράξω στο Wattman μου κάνει reset τις ρυθμίσεις στο Αfterburner. Γι'αυτό και τα άφησα στο auto. Έχεις καμια ιδέα για το πώς λύνεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, bebius είπε Όντως το hotspot μετράει για τα fans. Θέλω να χρησιμοποιώ το afterburner και μου κάνει κάτι τρελα όταν ρυθμίζω τα fans. Από την άλλη αν τα πειράξω στο Wattman μου κάνει reset τις ρυθμίσεις στο Αfterburner. Γι'αυτό και τα άφησα στο auto. Έχεις καμια ιδέα για το πώς λύνεται αυτό; Γιατι χρησιμοποιεις το afterburner? Οτι θες να κανεις το κανεις απο το adrenaline Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Γιατι χρησιμοποιεις το afterburner? Οτι θες να κανεις το κανεις απο το adrenaline Για το HUD. Έχει custom tags για τα groups των μετρήσεων και έχω κολλήσει και μερικά ακόμα μέσω HWINFO. Μάλλον θα κρατήσω μόνο εκεινά με το rivatuner και τα της κάρτας θα τα βλέπω από adrenaline. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, bebius είπε Για το HUD. Έχει custom tags για τα groups των μετρήσεων και έχω κολλήσει και μερικά ακόμα μέσω HWINFO. Μάλλον θα κρατήσω μόνο εκεινά με το rivatuner και τα της κάρτας θα τα βλέπω από adrenaline. δεν επρεπε να σου αλλαζει το fan curve αν δεν το πειραζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 23 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δεν επρεπε να σου αλλαζει το fan curve αν δεν το πειραζεις Αν το πειράξω από adrenaline κάνει reset όλα τα settings του afterburner... Χρησιμοποιώντας curve από το afterburner παρατήρησα σε κάποια φάση ότι στο άσχετο κόλλησε στο 40% με τη θερμοκρασία στο θεό για κάποιο λόγο, και αποφάσισα να μην το δουλέψω άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 hours ago, ultraex2003 said: 2900 το ειχα min max 3100 με1020 ρευμα οταν κατεβηκα ομως σε ρευμα στα 950 εβλεπα εμπαινε και στα 3005- 3050 οχι συνεχεια ετσι @Πέτροςνα κατεβασεις εννοω! Δεν σημαινει οτι θα κατεβεις τοσο χαμηλα, οσο ο ultraex ( nitro) αλλα αν δεν κρασαρεις, κανονικα κατεβαζεις. Οσο κατεβαζεις uv, μπορεις να ανεβασεις min! 3 hours ago, chrisde said: Να ανεβάσεις εννοεί βρε τρελέ, εφόσον είσαι οκ με temps. Αλλά ναι δεν θεωρώ ότι αξίζει, τουλάχιστον για 24/7. Οχι οχι αδερφε μου. Γενικα οσο κατεβαζεις volt για το maximum pl , τοσο πιο ψηλα ρολογια εδωνας στην AMD ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε @Πέτροςνα κατεβασεις εννοω! Δεν σημαινει οτι θα κατεβεις τοσο χαμηλα, οσο ο ultraex ( nitro) αλλα αν δεν κρασαρεις, κανονικα κατεβαζεις. Οσο κατεβαζεις uv, μπορεις να ανεβασεις min! Οχι οχι αδερφε μου. Γενικα οσο κατεβαζεις volt για το maximum pl , τοσο πιο ψηλα ρολογια εδωνας στην AMD ! My bad τότες! Δεν ακούγεται λογικό βέβαια αλλά μιλάμε για amd logic οπότε, πάσο😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 minute ago, chrisde said: My bad τότες! Δεν ακούγεται λογικό βέβαια αλλά μιλάμε για amd logic οπότε, πάσο😁 Έχει τη λογική ότι έχεις περισσότερο power headroom χαμηλώνοντας τα volts, οπότε εφόσον είναι σταθερό, θα ανεβάσει κι άλλο το ρολόι. Το θέμα είναι ότι από ένα σημείο και μετά έχεις diminishing returns γιατί είτε πέφτει η απόδοση (επειδή δεν είναι σταθερό), είτε crashάρει γιατί δεν είναι σταθερό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, bebius είπε Όντως το hotspot μετράει για τα fans. Θέλω να χρησιμοποιώ το afterburner και μου κάνει κάτι τρελα όταν ρυθμίζω τα fans. Από την άλλη αν τα πειράξω στο Wattman μου κάνει reset τις ρυθμίσεις στο Αfterburner. Γι'αυτό και τα άφησα στο auto. Έχεις καμια ιδέα για το πώς λύνεται αυτό; Ότι λέει ο akoinonitos,το ab δεν το χρειάζεσαι.Το adrenaline τα έχει όλα,και ρύθμιση ανεμιστήρων και osd.Φτιαξε ένα fan curve βάλε και να σου δείχνει ρολόγια,κατανάλωση και θερμοκρασίες και τέλος.Πετα το το afterburner. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bebius είπε Αν το πειράξω από adrenaline κάνει reset όλα τα settings του afterburner... Χρησιμοποιώντας curve από το afterburner παρατήρησα σε κάποια φάση ότι στο άσχετο κόλλησε στο 40% με τη θερμοκρασία στο θεό για κάποιο λόγο, και αποφάσισα να μην το δουλέψω άλλο. Ρε συ τι εννοεις κανει reset τα settings του afterburner? Θα τα σεταρεις ολα απο το adrenaline , ρολογια ,μνημη, fan curve ,power limit γενικα οτι θελεις να κανεις στην καρτα. Μετα θα ανοιξεις το afterburner μονο για το osd ,δεν θα πειραξεις τπτ απο τις ρυθμισεις που εχει για την καρτα. Εγω ετσι το ετρεχα και δεν μου αλλαζε τπτ. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου ενα γρηγορο run το demo 7900xt @ 3100-2900 με ρευμα 950 και τη μνημη στα 2800 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα