Πέτρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Κρασαρε οταν ανεβασες το max? Ναι, reboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 56 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ναι, reboot τι ακριβως ειχες δωσει και τι ετρεχες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τι ακριβως ειχες δωσει και τι ετρεχες? Το χτεσινό oc με μόνη διαφορά 3100/2800 αντί για 3000/2800. Superposition 1080X έβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Το χτεσινό oc με μόνη διαφορά 3100/2800 αντί για 3000/2800. Superposition 1080X έβαλα Mην περιμενεις 3χιλιαρα stable λιγες τα εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Mην περιμενεις 3χιλιαρα stable λιγες τα εχουν Καλά, σίγουρα. Δοκιμές κάνω, μήπως και κλέψω κανένα 2-3% ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Πέτρος said: Καλά, σίγουρα. Δοκιμές κάνω, μήπως και κλέψω κανένα 2-3% ακόμα. Κατεβασε λιιιγο το min 2750 - 2700 Μετα αντιστοιχα και πανω απο 3100 να βαλεις δεν θα χεις θεμα με κρασαρισμα... Αλλα παραπανω ρολογια in game δε θα δεις... μονο αν παιρνει πιο κατω ρευμα απο 1040. Μετα ανα game - εφαρμογη λιγο πανω λιγο κατω Edit: Cp2077 τρεχεις high? Οχι max ? ( εννιω παντα χωρις rt) Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από scorpion8283 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Κατεβασε λιιιγο το min 2750 - 2700 Μετα αντιστοιχα και πανω απο 3100 να βαλεις δεν θα χεις θεμα με κρασαρισμα... Αλλα παραπανω ρολογια in game δε θα δεις... μονο αν παιρνει πιο κατω ρευμα απο 1040. Εγώ έλεγα να το ταΐσω λίγο, να δοκιμάσω με 1050-1060, αφού από θερμοκρασίες φαίνεται να μην καταλαβαίνει τίποτα. Θα δούμε αύριο κάποια πράγματα. 3 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Edit: Cp2077 τρεχεις high? Οχι max ? ( εννιω παντα χωρις rt) Με αυτές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Νόμιζα ότι το είχα σβήσει προχτές, αλλά τελικά εκεί ήταν (απλά δεν το έδειχνε η βιβλιοθήκη του steam, για κάποιο λόγο). Μαϊμούδι με 6700ΧΤ (αλλά παλιότερος οδηγός) Μαϊμούδι με 7900ΧΤ (24.9.1, ο ίδιος με προχτές, έχει πάρει σιωπηλή αναβάθμιση από χτες, btw) και το oc προφίλ. Τεράστια διαφορά, +133%. Ίδια έκδοση του demo, δεν ξέρω πόση από τη διαφορά την κάνει ο διαφορετικός οδηγός (πέρα από το oc). Update, μαϊμούδι με 7900ΧΤ stock Από την 6700ΧΤ (με τις όποιες διαφορές στο στήσιμο), +113%, το oc προφίλ από stock +10% edit: Μη δίνετε και ιδιαίτερη σημασία στα νούμερα της 6700ΧΤ σε σχέση με τώρα. Τότε πρέπει να ήμουν με άλλο προφίλ στις μνήμες (6000/28) από ότι τώρα (6200/28), ίσως κι από εκεί να υπάρχει κέρδος (αν και το παιγνίδι προφανώς είναι full gpu ltd). 6 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Κατεβασε λιιιγο το min 2750 - 2700 Μετα αντιστοιχα και πανω απο 3100 να βαλεις δεν θα χεις θεμα με κρασαρισμα... Αλλα παραπανω ρολογια in game δε θα δεις... μονο αν παιρνει πιο κατω ρευμα απο 1040. Yup, σωστός ο κύριος. Με 3100/2750/1050 είχα ίσα ελάχιστα χειρότερο score σε Super 1080X, με παραπάνω φασαρία/θερμοκρασίες, οπότε από πυρήνα στα όρια είμαι. Με 2700min και 1060/1050, είχα ακόμα πιο κάτω. Θα δω μήπως η μνήμη πάει λίγο ψηλότερα τις επόμενες μέρες και μετά τέλος. Καλά είμαι, δεν το συζητάω. Στην τελική, περιμένω τον επόμενο μαγικό οδηγό που θα δώσει ακόμα +15-20%. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από Πέτρος 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Πέτρος είπε Νόμιζα ότι το είχα σβήσει προχτές, αλλά τελικά εκεί ήταν (απλά δεν το έδειχνε η βιβλιοθήκη του steam, για κάποιο λόγο). Μαϊμούδι με 6700ΧΤ (αλλά παλιότερος οδηγός) Μαϊμούδι με 7900ΧΤ (24.9.1, ο ίδιος με προχτές, έχει πάρει σιωπηλή αναβάθμιση από χτες, btw) και το oc προφίλ. Τεράστια διαφορά, +133%. Ίδια έκδοση του demo, δεν ξέρω πόση από τη διαφορά την κάνει ο διαφορετικός οδηγός (πέρα από το oc). Update, μαϊμούδι με 7900ΧΤ stock Από την 6700ΧΤ (με τις όποιες διαφορές στο στήσιμο), +113%, το oc προφίλ από stock +10% edit: Μη δίνετε και ιδιαίτερη σημασία στα νούμερα της 6700ΧΤ σε σχέση με τώρα. Τότε πρέπει να ήμουν με άλλο προφίλ στις μνήμες (6000/28) από ότι τώρα (6200/28), ίσως κι από εκεί να υπάρχει κέρδος (αν και το παιγνίδι προφανώς είναι full gpu ltd). Yup, σωστός ο κύριος. Με 3100/2750/1050 είχα ίσα ελάχιστα χειρότερο score σε Super 1080X, με παραπάνω φασαρία/θερμοκρασίες, οπότε από πυρήνα στα όρια είμαι. Με 2700min και 1060/1050, είχα ακόμα πιο κάτω. Θα δω μήπως η μνήμη πάει λίγο ψηλότερα τις επόμενες μέρες και μετά τέλος. Καλά είμαι, δεν το συζητάω. Στην τελική, περιμένω τον επόμενο μαγικό οδηγό που θα δώσει ακόμα +15-20%. Γτ να το εχεις 2750 min 3100max? Καταρχας η καρτα πιανει τα 3000mhz ? Αν οχι πιο το νοημα? Αν τρεξεις κανα game ελαφρυ που ανεβαζει ρολογια η καρτα και πιασει κανα 3050mhz θα πας για τσαγαλα. Πρωτα βλεπεις τι ρολογια μπορει να σηκωσει η καρτα και μετα ρυθμιζεις min και max. Tρεξε κανα assassins creed σε 1080p να δεις τι ρολογια μπορει να σηκωσει αλλα παιξε αρκετη ωρα. Το max δεν πρεπει να ξεπερναει συχνοτητες που δεν μπορει να πιασει η καρτα ,εκτος αν μιλαμε για benchmarking ρυθμισεις. Για εμενα η σωστοτερη ρυθμιση στο min max ηταν 200mhz διαφορα πχ 2750min 2950max. Βεβαια αλλη καρτα θα μου πεις. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) O Fabio πάντως προτείνει το min στην σειρά 7 να το έχουμε 500mhz εγώ έτσι το έχω χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Να το βάλω 2300mhz εφόσον έχω 2500mhx το max? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από Inler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Inler είπε O Fabio πάντως προτείνει το min στην σειρά 7 να το έχουμε 500mhz εγώ έτσι το έχω χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Αναλογα τι θελεις ,αν θες τα ρολογια να ειναι πιο κοντα στη max συχνοτητα πρεπει να το ανεβασεις ,αν δεν σε απασχολει το αφηνεις και στο 500. Ο fabio εντωμεταξυ 2750-2950 ετρεχε αν θυμαμαι καλα στην 7800xt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Γτ να το εχεις 2750 min 3100max? Καταρχας η καρτα πιανει τα 3000mhz ? Αν οχι πιο το νοημα? Αν τρεξεις κανα game ελαφρυ που ανεβαζει ρολογια η καρτα και πιασει κανα 3050mhz θα πας για τσαγαλα. Πρωτα βλεπεις τι ρολογια μπορει να σηκωσει η καρτα και μετα ρυθμιζεις min και max. Tρεξε κανα assassins creed σε 1080p να δεις τι ρολογια μπορει να σηκωσει αλλα παιξε αρκετη ωρα. Το max δεν πρεπει να ξεπερναει συχνοτητες που δεν μπορει να πιασει η καρτα ,εκτος αν μιλαμε για benchmarking ρυθμισεις. Για εμενα η σωστοτερη ρυθμιση στο min max ηταν 200mhz διαφορα πχ 2750min 2950max. Βεβαια αλλη καρτα θα μου πεις. Δεν έχω ιδέα πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος για boost/oc/voltage στις rdna 3. Ότι βλέπω εδώ κι εκεί, ότι συμβουλές δίνετε. Τα υψηλότερα ρολόγια, κάπου 2930 τα έχω δει στο 1080Χ superposition, στο ξέσκισμα. Δεν καταλαβαίνω και τον "αέρα" που εμφανίζεται στη μνήμη...γιατί με 2650 έχω 2636 και ήθελα 2664 για 2650 "καθαρό". Θα δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν έχω ιδέα πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος για boost/oc/voltage στις rdna 3. Ότι βλέπω εδώ κι εκεί, ότι συμβουλές δίνετε. Τα υψηλότερα ρολόγια, κάπου 2930 τα έχω δει στο 1080Χ superposition, στο ξέσκισμα. Δεν καταλαβαίνω και τον "αέρα" που εμφανίζεται στη μνήμη...γιατί με 2650 έχω 2636 και ήθελα 2664 για 2650 "καθαρό". Θα δούμε. Η μνημη θελει +14 απο αυτο που θελεις να βαλεις αλλα μικρη σημασια εχει. Ασε το superposotion και τρεξε παιχνιδια. Σε καποιο ελαφρυ παιχνιδι που δεν βαραει η καρτα pl και ανεβαζει ρολογια εκει θα δεις τι πιανει. Οσο ανεβαζεις το min προς το max τοσο πιο υψηλα ρολογια θα κραταει μεχρι ενα σημειο ομως μετα οσο και να το ανεβασεις δεν θα εχει διαφορα ,για εμενα η σωστη διαφορα ηταν τα 200mhz. Το max ρολοι οπως και στις προηγουμενες το πιανεις μονο αν στο επιτρεπει το pl και η "σιλικονη" σου. Πχ αν βαλεις max 2500mhz και κανεις undervolt μπορει να δεις ingame 2550mhz. Αυτο οσο ανεβαινεις σε mhz μειωνεται. Δλδ ειναι απιθανο να βαλεις το max 3000mhz και να δεις να το πιανει. Θα πρεπει να βαλεις max 3100 ξερω γω για να ανεβει στα 3000mhz αλλα και αυτο εξαρταται απο το κομματι. Τα 3000mhz δεν βλεπω να τα εχουν πολλες καρτες stable και σε ολα τα games. Αυτα ειναι πανω κατω ,απο εκει και περα ολα εξαρτωνται απο το ποσο "binned" ειναι η καρτα σου και πως θες εσυ να την τρεχεις. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Σήκωσα και 2714/2700 μνήμη, πάντως, χωρίς θέμα. Τσίμπησε παντού κι από εκεί. Δεν ξέρω καν αν έχει νόημα να πειράξω τους ανεμιστήρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 15 hours ago, Πέτρος said: Νόμιζα ότι το είχα σβήσει προχτές, αλλά τελικά εκεί ήταν (απλά δεν το έδειχνε η βιβλιοθήκη του steam, για κάποιο λόγο). Μαϊμούδι με 6700ΧΤ (αλλά παλιότερος οδηγός) Μαϊμούδι με 7900ΧΤ (24.9.1, ο ίδιος με προχτές, έχει πάρει σιωπηλή αναβάθμιση από χτες, btw) και το oc προφίλ. Τεράστια διαφορά, +133%. Ίδια έκδοση του demo, δεν ξέρω πόση από τη διαφορά την κάνει ο διαφορετικός οδηγός (πέρα από το oc). Update, μαϊμούδι με 7900ΧΤ stock Από την 6700ΧΤ (με τις όποιες διαφορές στο στήσιμο), +113%, το oc προφίλ από stock +10% edit: Μη δίνετε και ιδιαίτερη σημασία στα νούμερα της 6700ΧΤ σε σχέση με τώρα. Τότε πρέπει να ήμουν με άλλο προφίλ στις μνήμες (6000/28) από ότι τώρα (6200/28), ίσως κι από εκεί να υπάρχει κέρδος (αν και το παιγνίδι προφανώς είναι full gpu ltd). Yup, σωστός ο κύριος. Με 3100/2750/1050 είχα ίσα ελάχιστα χειρότερο score σε Super 1080X, με παραπάνω φασαρία/θερμοκρασίες, οπότε από πυρήνα στα όρια είμαι. Με 2700min και 1060/1050, είχα ακόμα πιο κάτω. Θα δω μήπως η μνήμη πάει λίγο ψηλότερα τις επόμενες μέρες και μετά τέλος. Καλά είμαι, δεν το συζητάω. Στην τελική, περιμένω τον επόμενο μαγικό οδηγό που θα δώσει ακόμα +15-20%. Τωρα μιλαμε σωστα... 10% σε πολυ intensive GPU workloads. super beutiful extravagant 😍! Τα νουμερα του cp με 3% δεν μου φαινοταν αρκετα...ισως απο τα 140 fps και πανω να ξεκιναει λιγο και το cpu να παιζει ρολο...Νομιζω αν maxαρεις τα παντα εκτος crowd και πεσουν τα fps σε default, να δεις παραπανω σε oc... Πχ αν ησουν 4k ειμαι σιγουρος οτι θα ειχες το 10% ευκολα. 6 hours ago, Πέτρος said: Δεν έχω ιδέα πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος για boost/oc/voltage στις rdna 3. Μεγαλο μυστηριο... Κοιτα δεις τι γινεται ομως... Το min παιζει ρολο οταν πας να squizaρεις every frame. Επισης παιζει ρολο και η διαφορα min max οταν πας στα ορια της καρτας... Δηλαδη αν βαλεις 500min - 3500max η καρτα ειναι "χαλαρη''...Δεν πανα βαλεις και 4000max...θα βγαλει οτι μπορει και δεν θα βγαλει crash αν αρχισεις να της περιοριζεις τα min, τοτε θα βγαλεις παραπανω αποδοση...αλλα θα θελει να δουλεψει και παραπανω στα max οποτε θα παει να boostarει και παραπανω και καποια στιγμη θα κρασαρει. κατα μια εννοια, οσο πιο ψηλα τα min, τοσο πιο πολυ πιεζεται να boostaρει... Τωρα που παιζουν ρολο τα max? Ακριβως εκει που εχει φτασει στα ορια της στο min (πχ 2800 ) που χες πριν, αρχιζει να προσπαθει να maxαρει πανω απο τις δυνατοτητες της...εκει λοιπον αν της αφησεις ελευθερια να παει και πιο ψηλα, τσουυυυπ 3100 crash. Οποτε εκει θελει να της περιορισεις το max. Να της πεις ""μην πας καλή μου πανω απο 3000, θα τον πιουμε. (Γι αυτο δεν σου κρασαρε στα [2800 -3000] αλλα μολις την "αφησες'' να παει παραπανω, boom Τωρα εσυ, αφου ειδες οτι σε 2800min αρχιζουν να την πιανουν τα τα αγχη της, της εδωσες λιγο αερα να αναπνευσει (2700). Εδω που εισαι τωρα, αφου βρηκες τα ορια στα 1050, μπορει να δεις λιγο παραπανω με λιγο χαμηλοτερο ρευμα αλλα το UV περιεργως εχει διαφορετικά ορια ανα game. Εγω ετσι οπως εισαι, 2750 - 3100, θα δοκιμαζα λιγο πιο κατω ταση για να βρεις τα πραγματικα ορια πχ στον πιθηκα. (Να χαμε να λεγαμε ετσι? ισως να παρεις 1 frame παραπανω, αλλα ζημια δεν προκειται να κανεις οποτε αναλογως τις ορεξεις σου Bro...) ...10% καθαρο 🤩 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα