Προς το περιεχόμενο

AMD RX 7000 Series [RDNA 3/Navi31]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

37 minutes ago, azazil1190 said:

Πώς ρε συ σκαλαρει καλύτερα δλδ? Λόγω ανάλυσης?

Οχι! Εννοω οτι ποσοστιαια η xt παιρνει παραπανω fps  αναλογικα με την αυξηση των ρολογιων. Τουλαχιστον η xtx που ειχα ( ιδια υλοποιηση με του Πετρου) χωρια που δεν ανεβαινε πανω απο 3000-3050 σε gaming , απο τα 2800-50 και πανω δεν εβλεπα αυξηση σε fps....τεσταρισμενο σε 5 games ( οχι benchmarks) .  Αντε 1%. Overall ειδα κανα 7 το πολυ 8%. 

Πιστευω οτι αναλογως το game θα δει πανω απο 10%. Θα μας πει.

Οσο αφορα το hs αρκετα πρωτα revision ειχαν ( και η δικια μου μαζι) μεχρι και +35 C* 😵‍💫 απο πυρηνα. 

Εσυ nitro δεν εχεις 🤩?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε

Οχι! Εννοω οτι ποσοστιαια η xt παιρνει παραπανω fps  αναλογικα με την αυξηση των ρολογιων. Τουλαχιστον η xtx που ειχα ( ιδια υλοποιηση με του Πετρου) χωρια που δεν ανεβαινε πανω απο 3000-3050 σε gaming , απο τα 2800-50 και πανω δεν εβλεπα αυξηση σε fps....τεσταρισμενο σε 5 games ( οχι benchmarks) .  Αντε 1%. Overall ειδα κανα 7 το πολυ 8%. 

Πιστευω οτι αναλογως το game θα δει πανω απο 10%. Θα μας πει.

Οσο αφορα το hs αρκετα πρωτα revision ειχαν ( και η δικια μου μαζι) μεχρι και +35 C* 😵‍💫 απο πυρηνα. 

Εσυ nitro δεν εχεις 🤩?

Το πιασα .Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τι κερδίζει πχ μια 7900xt .thnx για την ενημέρωση.

Ναι νίτρο έχω το delta μεταξύ πυρήνα κ hs σε αυτές εκει κάπου παίζει 18-22c .Ανάλογα το game και τι τραβάει .

Αλλά με τα ρολόγια σου πραγματικά η κάρτα νιώθω ότι πάει πολύ καλά σε θερμοκρασία κτλ και κυριότερο δεν βλέπω να χάνει απόδοση.

• Like 1

Just now, azazil1190 said:

Το πιασα .Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τι κερδίζει πχ μια 7900xt .thnx για την ενημέρωση.

Ναι νίτρο έχω το delta μεταξύ πυρήνα κ hs σε αυτές εκει κάπου παίζει 18-22c .Ανάλογα το game και τι τραβάει .

Αλλά με τα ρολόγια σου πραγματικά η κάρτα νιώθω ότι πάει πολύ καλά σε θερμοκρασία κτλ και κυριότερο δεν βλέπω να χάνει απόδοση.

Nitro 7αρες...🥹

Οτι πιο ομορφο σε σχεδιαση εχω δει, οτι πιο σοβαρο σε αναλογια ρευματων/ ρολογιων/cooling performance/assembling και το πιο γαματο feature....

Εξοδος fan!!! Πραγματικα πιστευω οτι θα πρεπε να το χουν ΟΛΕΣ.

Αν ποτε ξαναγυρισω σε AMD τετοια θα παρω...ετσι για το γαμωτο

• Like 4

Επειδή έχουμε καιρό να το ακούσουμε, επειδή την έχουμε αποπάρει πολύ τελευταία καλώς ή κακώς την amd και επειδή... Πέτρος, δικό σας (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι - αν έχουμε, στο γηροκομείο εδώ που έχουμε καταντήσει:P😞

Καλορίζικη, άσε τα τεστ και παίξε κάνα παιχνίδι, τι έχει το μενού; Και μη μου πεις Battlefield...

• Like 3
  • Haha 10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, chrisde είπε

Καλορίζικη, άσε τα τεστ και παίξε κάνα παιχνίδι, τι έχει το μενού; Και μη μου πεις Battlefield...

Έχω αφήσει μπόλικο πράγμα, αλλά δυστυχώς συνεχώς βγαίνουν διάφορα (υποχρεώσεις) και δεν προλαβαίνω να τα πιάσω.

Ενδεικτικά, τελευταία/τελευταίες δύο πίστες στο WH40kSM2, το μισό περίπου DS Remake που το άφησα από το καλοκαίρι, να πιάσω μετά το BG3, το Witcher2 πάλι θα μείνει πίσω (νέο play, προφανώς, για άλλες επιλογές), κάποια στιγμή πρέπει να δω τί θα κάνω με CP2077 κλπ.

Ναι, θα ρίξω 2042 καθαρά σαν stability bench για όλο το σύστημα, ειδικά τώρα που ο επεξεργαστής ζορίζεται παραπάνω, να δούμε μήπως βγάλει κάποια αστάθεια.

Με 1-1.5 ώρα κάθε 2η (στην καλύτερη) μέρα, βγαίνει όλος ο χειμώνας με αυτά και πάλι δεν θα προλάβω.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 1

1 ώρα πριν, chrisde είπε

Επειδή έχουμε καιρό να το ακούσουμε, επειδή την έχουμε αποπάρει πολύ τελευταία καλώς ή κακώς την amd και επειδή... Πέτρος, δικό σας (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι - αν έχουμε, στο γηροκομείο εδώ που έχουμε καταντήσει:P😞

Ρε φιλε  που τον θυμηθηκες τον Εlric ,ποσα χρονια εχω να τον δω.

• Like 1

29 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Έχω αφήσει μπόλικο πράγμα, αλλά δυστυχώς συνεχώς βγαίνουν διάφορα (υποχρεώσεις) και δεν προλαβαίνω να τα πιάσω.

Ενδεικτικά, τελευταία/τελευταίες δύο πίστες στο WH40kSM2, το μισό περίπου DS Remake που το άφησα από το καλοκαίρι, να πιάσω μετά το BG3, το Witcher2 πάλι θα μείνει πίσω (νέο play, προφανώς, για άλλες επιλογές), κάποια στιγμή πρέπει να δω τί θα κάνω με CP2077 κλπ.

Ναι, θα ρίξω 2042 καθαρά σαν stability bench για όλο το σύστημα, ειδικά τώρα που ο επεξεργαστής ζορίζεται παραπάνω, να δούμε μήπως βγάλει κάποια αστάθεια.

Με 1-1.5 ώρα κάθε 2η (στην καλύτερη) μέρα, βγαίνει όλος ο χειμώνας με αυτά και πάλι δεν θα προλάβω.

Σε νοιώθω αδερφέ, μια από τα (γ)ίδια...

16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ρε φιλε  που τον θυμηθηκες τον Εlric ,ποσα χρονια εχω να τον δω.

Όποτε ποστάρει ο Πέτρος τον θυμάμαι.😁

• Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Αφήστε τη γυναίκα να τρέξει και εσείς αράξτε gaming..

Ο σωστός ο άντρας  ο σατράπης έτσι πρέπει να είναι.

Γυρνώντας η γυναίκα στο σπίτι πρέπει να μας κάνει και μασάζ να ξεπιαστουμε 😋 Αλλά εμείς το κάνουμε λάθος ...θα μεγαλώσουμε και θα μάθουμε

Επεξ/σία από azazil1190
  • Haha 4

3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

μεγεια φιλος να τη χαρεις η γρια η παλια η 6700 xt παει για  πουλημα?

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

μεγεια φιλος να τη χαρεις η γρια η παλια η 6700 xt παει για  πουλημα?

Ευχαριστώ, ευχαριστώ. Βλέπω εμφανίστηκε GRE στο προφίλ σου...περιμένουμε κι από εκεί τα θαύματά σου.

Όχι, θα παίξουν αλλαξοκαρτιές με τον κουμπάρο και τον αδερφό μου. Ο κουμπάρος την 6700ΧΤ, ο αδερφός μου την 5600ΧΤ του κουμπάρου, θα τα βρούμε με τον κουμπάρο στα ενδιάμεσα.

• Like 2
  • Haha 1

2 hours ago, Πέτρος said:

Ευχαριστώ, ευχαριστώ. Βλέπω εμφανίστηκε GRE στο προφίλ σου...περιμένουμε κι από εκεί τα θαύματά σου.

Όχι, θα παίξουν αλλαξοκαρτιές με τον κουμπάρο και τον αδερφό μου. Ο κουμπάρος την 6700ΧΤ, ο αδερφός μου την 5600ΧΤ του κουμπάρου, θα τα βρούμε με τον κουμπάρο στα ενδιάμεσα.

Spoiler

Kudos για το ''αλλαξοκαρτιες''.. 🤣

Go on...🫡

• Haha 3

Ένα γρήγορο-πρόχειρο πινακάκι από ότι έτρεξα χτες με κάποιες υποτυπώδεις συγκρίσεις

image.png.19ba5cf472a9f9ac7a4917839ac7a242.png

Κάποια ακούνε πολύ, κάποια ακούνε αρκετά από το χ tuning.

H 6700XT μου, ενδεικτικά, είναι ελάχιστα πάνω από stock, με οτι αλλαγές έχουν υπάρξει από οδηγούς από τα διάφορα παλιά/αρχικά reviews.

FSU: 8.523, TS: 12.500, Indigo Supercar: 26.46

Θα μπουν και κάποια αποτελέσματα ακόμα μετά από κάποια απόπειρα tuning, τις επόμενες μέρες.

• Like 4
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, Πέτρος είπε

θα μου την παρει ο  γιος μου την 7900 τελικα και θα φυγει εξωτερικο

εγω θα παρω μια ταπεινη 7800xt μαλλον την pulse λεω εχει πεσει κατω απο 490 οριακα 

• Like 3

25 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

θα μου την παρει ο  γιος μου την 7900 τελικα και θα φυγει εξωτερικο

εγω θα παρω μια ταπεινη 7800xt μαλλον την pulse λεω εχει πεσει κατω απο 490 οριακα 

Να πάει στο καλό, κι αν μπορεί ούτε για διακοπές να μην γυρίσει εδώ (ξέρω, ακούγεται σκληρό).

Θυσίες γονέων.

4 ώρες πριν, scorpion8283 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Kudos για το ''αλλαξοκαρτιες''.. 🤣

Go on...🫡

Τί νόμιζες...

Spoiler

μόνο οι κ.κ. @Tambas91και @azazil1190 θα βγάζουν γούστα?

• Like 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...