Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Στο SpaceMarine, πάντως, το "απλό" AFMF στον τελευταίο ανεπίσημο λειτουργεί αρκετά καλά. Όχι άψογα, αλλά αρκετά καλά.
Aris-leme Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Στο SpaceMarine, πάντως, το "απλό" AFMF στον τελευταίο ανεπίσημο λειτουργεί αρκετά καλά. Όχι άψογα, αλλά αρκετά καλά. Αυτό είπε και στο βίντεο το AFMF δουλεύει καλύτερα από το 3.1 που έβαλαν στο παιχνίδι. Πόσο βαριούνται να κάνουν σωστό ιμπλεμεντεσιον του FSR. 1
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Aris-leme είπε Αυτό είπε και στο βίντεο το AFMF δουλεύει καλύτερα από το 3.1 που έβαλαν στο παιχνίδι. Πόσο βαριούνται να κάνουν σωστό ιμπλεμεντεσιον του FSR. Α, δεν το είδα όλο το βίντεο, είμαι δουλειά.
Aris-leme Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου νέοι ντραιβερς AMD Fluid Motion Frames (AFMF) 2 is now part of the official Adrenalin driver https://videocardz.com/newz/amd-fluid-motion-frames-afmf-2-is-now-part-of-the-official-adrenalin-driver 1
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Aχ με πρόλαβες, ότι έμπαινα να το γράψω. Επίσης είμαι στο παρά 3' να κάνω "εξυπνάδα". Νεότερα σε λίγο. Την έκανα. Να δούμε αν θα ολοκληρωθεί. Περισσότερα σε λίγες μέρες, λογικά. 4 1
akoinonitos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Aχ με πρόλαβες, ότι έμπαινα να το γράψω. Επίσης είμαι στο παρά 3' να κάνω "εξυπνάδα". Νεότερα σε λίγο. Την έκανα. Να δούμε αν θα ολοκληρωθεί. Περισσότερα σε λίγες μέρες, λογικά. Κατσε ρε περιμενε , θα σου πουλαγα την 4070ti super 2
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Κατσε ρε περιμενε , θα σου πουλαγα την 4070ti super Με έφαγε η λογιστρια, για να μη με φάει η εφορία πάλι Ίσως να έπρεπε να πάω και παραπάνω από εκεί που πήγα, αλλά δεν το δεχόταν το χέρι μου. Αν συνεχίσουμε έτσι, του χρόνου τα ίδια πάλι. 4
akoinonitos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Με έφαγε η λογιστρια, για να μη με φάει η εφορία πάλι Ίσως να έπρεπε να πάω και παραπάνω από εκεί που πήγα, αλλά δεν το δεχόταν το χέρι μου. Αν συνεχίσουμε έτσι, του χρόνου τα ίδια πάλι. οτι και να πηρες ,με το καλο 1
azazil1190 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πετραν μεγιες! Τώρα θα γράψεις δίπλα 😉 και πολύ καλά έκανες . Ποιος πέρασε τους 24.9.1? Μόλις τους πέρασα και βλέπω ότι idle gpu power άρχισε τα παλαβα παλι. H κάρτα σε idle είναι στα 54-56w και το ρολόι της μνήμης της να έχει κολλήσει πάλι στα 909mhz . Με τους προηγούμενους beta έπεφτε κανονικά στα 13-20w idle καθώς και το ρολοι της μνήμης της.Η οι οδηγοί είναι βλαμμένοι η χτύπησε πάλι κάπου στα win και θέλω πάλι φορμάτ.Πριν μια βδομάδα έκανα. Επίσης μετα απο ddu έγινε η εγκατάσταση των οδηγών. Έχει αρχίσει και με ξενερώνει απίστευτα η αμδ με τους οδηγούς της. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από azazil1190 2 1
charllestone Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Πετραν μεγιες! Τώρα θα γράψεις δίπλα 😉 και πολύ καλά έκανες . Ποιος πέρασε τους 24.9.1? Μόλις τους πέρασα και βλέπω ότι idle gpu power άρχισε τα παλαβα παλι. H κάρτα σε idle είναι στα 54-56w και το ρολόι της μνήμης της να έχει κολλήσει πάλι στα 909mhz . Με τους προηγούμενους beta έπεφτε κανονικά στα 13-20w idle καθώς και το ρολοι της μνήμης της.Η οι οδηγοί είναι βλαμμένοι η χτύπησε πάλι κάπου στα win και θέλω πάλι φορμάτ.Πριν μια βδομάδα έκανα. Επίσης μετα απο ddu έγινε η εγκατάσταση των οδηγών. Έχει αρχίσει και με ξενερώνει απίστευτα η αμδ με τους οδηγούς της. Εγώ τους έβαλα πρίν κανα 2ωρο. Ολα καλα idle στα 8W κλασσικά, δεν παρατήρησα κάτι περίεργο. Δοκίμασε να αλλάξεις κανα preset μήπως ξεκολλήσει το clock της μνήμης. 2
scorpion8283 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Εχω παθει χρονικη αντιδιαστολη με καταρευση του χωροχρονου.. Τα λεγε ο Παϊσιος... ''Θα ειναι σαν ειναι Σεπτεμβριος....αλλα θα ειναι Οκτωβριος......'' 24.9.1 released 01.10.24 😵💫😵💫 Ολα σωστα πχια? Spoiler @Πέτροςνταξ θα μας σκασεις το ξερω αλλα χαλαλι σου 1 2
ilos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 40 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Εχω παθει χρονικη αντιδιαστολη με καταρευση του χωροχρονου.. Τα λεγε ο Παϊσιος... ''Θα ειναι σαν ειναι Σεπτεμβριος....αλλα θα ειναι Οκτωβριος......'' 24.9.1 released 01.10.24 😵💫😵💫 Ολα σωστα πχια? Απόκρυψη περιεχομένων @Πέτροςνταξ θα μας σκασεις το ξερω αλλα χαλαλι σου Αν δεν είχε βγάλει τους unofficial ωστόσο για το space marine 2, θα είχε πέσει το κράξιμο του αιώνα. Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία να βγουν οι official?! Σε amd sponsored title?! Και δεν ήταν και εύκολο να τους βρεις στο site, οι περισσότεροι από third party sites και youtubers τους κατέβασαν... Κατά τα άλλα στοχεύει να πάρει με το μέρος της τους devs και να κερδίσει μερίδιο αγοράς. Αχαχαχαχαχαχα. Επίσης frame gen για το SM2 ούτε φωνή ούτε ακρόαση ακόμα σε game που έχει σημεία που πέφτουν συνέχεια τα fps ακόμα και με 5700x3d. Όχι τίποτα άλλο την πληρώνουν και αυτοί με nvidia που δεν φταίνε που είναι οι άλλοι άμπαλοι και ακόμα περιμένουν. 1 1
azazil1190 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τελικα καποια μαλακια με τα βαλε βγαλε οδηγους μου γαμησε παλι τα win και ολα αυτα για τα κρας που ειχα στο space marines που δεν εβγαζα ακρη με του οδηγους και εψαχνα τους μπετα.(που μονο με αυτους δουλεψε σωστα)Το μοναδικο παιχνιδι που μου γαμησε την ψυχολογια απο τα κρας.(Ναι φταιει και το παιχνίδι αλλά μετά το τελευταίο update έγινε χάλι μαύρο, αλλιώς μια χαρά πήγαινε) Εντελώς τυχαία όμως τα περισσότερα προβλήματα από όσο βλέπω στο steam τα έχουν οι χρήστες με amd gpus, τυχαίο? Το υψηλο idle power και ρολοι μνημης που μενει κολλημενο στα 909 ,συμβαινει μονο οταν ανοιγω το αντρεναλιν ,εαν το εχω κλειστο και παρακολουθω τα στατς απο ινφο ,τοτε ειναι μια χαρα και πεφτει idle και το ρολοι της μνημης. Επισης μολις ανοιγω αντρεναλιν με παει στην αρχικη σελιδα ενω το εχω αφησει καρτελα performance κλεινοντας το. Αντιστοιχα στο pc με την 4090 και συγκεκριμενα στο space marines 2 απο day one δεν εχω κανενα κρας. Φορματ δεν παιζει να ξανακανω τωρα και θα κανω Φρες ινσταλ με την αναβαθμιση του pc στους νεους δισκους,αναγκαστικα θα κρατησω και την καρτα μεχρι να βγουν οι 5αρες και ελπιζω να μην μου κανει τα win πάλι μπαχαλο.Με το που βγουν οι 5χχχ εχει φυγει χτες και θα το ξανασκεφτω παρα πολυ σοβαρα για να ξανα βαλω καρτα αμδ στο pc μου.Κανενα προβλημα δεν ειχα με την 6900χτ ,ε με αυτη αναθεωρησα αρνητικα παλι για την αμδ. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από azazil1190 1
Aris-leme Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τίποτα από αυτά δεν είχα. Μέχρι τώρα έπαιζα και ούτε χαι ποουερ ούτε τίποτα και δεν έχω κάνει DDU πόσο καιρό τώρα απλά από πάνω τους περνάω. Space Marines δεν έχω παίξει. Όλα κλειστά Με ανοιχτά παράθυρα Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από Aris-leme
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα