akoinonitos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 27 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εγώ μια χαρά τα βλέπω τα reflections πάντως πω πω κοιτα τα textures στα βραχια ,πολυ θολουρα 1
just getting started Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 1 hour ago, akoinonitos said: περνα καινουριους drivers ρε Ίδια ακριβώς βγάζω και με τους νέους. Game ready σου λέει μετά. 20 minutes ago, akoinonitos said: πω πω κοιτα τα textures στα βραχια ,πολυ θολουρα Ghosting από τα fake frames μου φαίνεται! 1 1
Πέτρος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε Εγώ μια χαρά τα βλέπω τα reflections πάντως Case in point 1 17
akoinonitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 ποια ειναι με fsrAA και ποια με dlAA? 2
elpenor Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 43 minutes ago, akoinonitos said: ποια ειναι με fsrAA και ποια με dlAA? Δεν έχω ιδέα αλλά στο δικό μου μάτι το δεύτερο είναι καλύτερο. 2
akoinonitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, elpenor είπε Δεν έχω ιδέα αλλά στο δικό μου μάτι το δεύτερο είναι καλύτερο. και στο δικο μου 1
nikos5800 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε ποια ειναι με fsrAA και ποια με dlAA? το πρωτο ειναι το fsr αφου πιανεις και περισσοτερα frames Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2024 από nikos5800
just_a_dude Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Προβοκατόρικα posts τώρα Το δεύτερο μου φαίνεται πιο καλό ναι. 1
akoinonitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) και οι δυο ειναι με το mod για το sharpness η πρωτη ειναι με dlaa και η δευτερη με fsr AA θα ηθελα να δοκιμασω και fsr frame gen αλλα δεν δουλευει για να μην ανακαλυψουν οι χρηστες nvidia ποσο καλυτερο ειναι απο το fg του πετσινου Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2024 από akoinonitos 1
John_on_PC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 1 hour ago, akoinonitos said: και οι δυο ειναι με το mod για το sharpness η πρωτη ειναι με dlaa και η δευτερη με fsr AA θα ηθελα να δοκιμασω και fsr frame gen αλλα δεν δουλευει για να μην ανακαλυψουν οι χρηστες nvidia ποσο καλυτερο ειναι απο το fg του πετσινου Στην Nvidia δεν αφήνει να ανοίξεις το FSR frame gen? Αν βάλεις το optiscaler δεν δουλεύει το FSR frame gen?
akoinonitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 18 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Στην Nvidia δεν αφήνει να ανοίξεις το FSR frame gen? Αν βάλεις το optiscaler δεν δουλεύει το FSR frame gen? Δεν δουλευει οχι ,δεν μπορεις ακομα και fsr να επιλεξεις στο super resolution sampling δεν δουλευει ,βαζεις fg on αλλα ειναι off στην ουσια
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Στατική εικόνα δεν λέει κάτι σε αυτά τα modes, το θέμα είναι στην κίνηση ποιο είναι καλύτερο. Πάντως χωρίς το mod είναι oversharpened λένε με DLSS και εκτός αυτού χρησιμοποιεί παλιά σχετικά έκδοση DLSS.
akoinonitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στατική εικόνα δεν λέει κάτι σε αυτά τα modes, το θέμα είναι στην κίνηση ποιο είναι καλύτερο. Πάντως χωρίς το mod είναι oversharpened λένε με DLSS και εκτός αυτού χρησιμοποιεί παλιά σχετικά έκδοση DLSS. Τα αλλαξα με τα dll τα τελευταια , εβαλα το mod για το sharpness αλλα ηταν πολυ κακη η εικονα ,μεσα στη θολουρα και το ξανα εβγαλα. Με fsr AA ηταν πολυ καλο. Το sharpness ειναι κακο ναι. Στις εικονες ειναι native ρε δεν ειναι με upscaling και ειναι χωρις rt. Γενικα γλυκοπικρη γευση τα γραφικα στο παιχνιδι ,θελει δουλεια να λυσουν καποια θεματα. Πχ το resolution scaling στις nvidia δεν δουλευει οπως θα επρεπε. Δλδ τι το βαλεις 66% τι 80% ειναι το ιδιο σε 1440p δλδ το render θα γινει σε 960p. Απο 90% εως 100% ειναι παλι ξερο dlaa ,ενω στις radeon δουλευει σωστα ποσοστιαια. Κανανε και κλασικα τσιγκουνια στα textures για μην εκτοξευθει η vram. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2024 από akoinonitos 1
7nisiotis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 On 24/08/2024 at 18:20, Πέτρος said: Οδηγός βγήκε, και αποσύρθηκε. Κάποιο θέμα υπάρχει με το RT στο BMW και το δουλεύουν μαζί με τους developers, λένε. Έχει βγει beta οδηγός που αλλάζει κάθε 2η μέρα με υποστήριξη για COD, SW Outlaws και κάτι ακόμα, αλλά υπάρχει θέμα συγκεκριμένο με το πιθήκι και δεν είναι μόνο ζήτημα της ΑΜΔ να το λύσει. Λογικά θα δώσει και γι αυτό υποστήριξη μαζί με τα επερχόμενα SW Outlaws & CoD Black Ops 6 Beta, που βρίσκονται δίπλα δίπλα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Καλά τα textures δεν τα push-aran πολύ για να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στις 12άρες της NVIDIA. Κακώς βέβαια, θα έπρεπε σιγά σιγά να πιάνουν τόπο τα 24 της 4090. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα