Arkin Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 15 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Το Hellblade έχει RT? Λογικα lumen και nanite.
John_on_PC Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 9 minutes ago, Arkin said: Λογικα lumen και nanite. Ναι, με αυτά περίμενα οι 4000 να τα πηγαίνουν καλύτερα. Η 4070 με 1440p dlss quality στα high με το ζορι πιάνει 60.
just_a_dude Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου δεν βλέπω RT κάπου. Κάτι reflective επιφάνειες με νερά είναι λες και έχουν cube maps. Ή μπορεί να έχουν πολύ χαμηλής ποιότητας RT reflections α λα RE Χωριό. Βέβαια είμαι και στην αρχή που είναι συννεφιά. Ίσως αργότερα με το φως του ήλιου έχει global illumination RT. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2024 από just_a_dude 1
akoinonitos Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου δεν βλέπω RT κάπου. Κάτι reflective επιφάνειες με νερά είναι λες και έχουν cube maps. Ή μπορεί να έχουν πολύ χαμηλής ποιότητας RT reflections α λα RE Χωριό. Βέβαια είμαι και στην αρχή που είναι συννεφιά. Ίσως αργότερα με το φως του ήλιου έχει global illumination RT. Ουτε εγω και βλεπω και κακα textures περα απο τον χαρακτηρα και και κανα δυο πετρες που ειναι οκ. Περιμενα κατι καλυτερο.
just_a_dude Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ουτε εγω και βλεπω και κακα textures περα απο τον χαρακτηρα και και κανα δυο πετρες που ειναι οκ. Περιμενα κατι καλυτερο. αυτό. δεν ήθελα να το πω πρώτος για να μη μου την πέσουν οι φανατικοί, χαχα. Προφανώς και το game δείχνει ωραίο, ειδικά characters και facial animations αλλά από textures και φωτισμό τα AW2, Avatar και Last of Us είναι μπροστά. Στα μάτια μου τουλάχιστον. Κάνανε χαζομάρα με το άπειρο post-processing (και για κάποιο λόγο δεν έχει επιλογή να τα βγάλεις) και χαλάει πολύ η εικόνα. Βαραίνει πολύ. Υπάρχει άλλος τρόπος να τα βγάλεις στο PC αυτά, αλλά το 90% του κόσμου ξέρω γω θα παίξει με το post-processing. Οπότε η εικόνα του για το game θα είναι αυτή. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2024 από just_a_dude 1
just getting started Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 8 hours ago, akoinonitos said: Σε tsusima και senuas saga παιρνει κεφαλι η Λιζα Απλά ξεκίνησε το planned obsolescence της nvidia με τις 5000 να πλησιάζουν. Όλα κυλούν βάσει σχεδίου 😂 1 1
azazil1190 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 5 ώρες πριν, just getting started είπε Απλά ξεκίνησε το planned obsolescence της nvidia με τις 5000 να πλησιάζουν. Όλα κυλούν βάσει σχεδίου 😂 Ε ναι ρε...τι θέλετε να γίνει κλέφτης ο άνθρωπος😋 2
akoinonitos Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 12 ώρες πριν, just_a_dude είπε αυτό. δεν ήθελα να το πω πρώτος για να μη μου την πέσουν οι φανατικοί, χαχα. Προφανώς και το game δείχνει ωραίο, ειδικά characters και facial animations αλλά από textures και φωτισμό τα AW2, Avatar και Last of Us είναι μπροστά. Στα μάτια μου τουλάχιστον. Κάνανε χαζομάρα με το άπειρο post-processing (και για κάποιο λόγο δεν έχει επιλογή να τα βγάλεις) και χαλάει πολύ η εικόνα. Βαραίνει πολύ. Υπάρχει άλλος τρόπος να τα βγάλεις στο PC αυτά, αλλά το 90% του κόσμου ξέρω γω θα παίξει με το post-processing. Οπότε η εικόνα του για το game θα είναι αυτή. Μετα το mod τα παιρνω ολα πισω ,ειδικα οσο πας πιο κατω νομιζεις οτι βλεπεις ταινια σε καποιες φασεις. 1
just getting started Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Αν βγαίνουν όντως όλα αυτά τα post process φίλτρα, παίζει όντως οπτικά να είναι ακραίο. Δεν χαλάνε όμως την "παρουσίαση"? Θα μου πεις τώρα, αν η εναλλακτική είναι μυωπία...
akoinonitos Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, just getting started είπε Αν βγαίνουν όντως όλα αυτά τα post process φίλτρα, παίζει όντως οπτικά να είναι ακραίο. Δεν χαλάνε όμως την "παρουσίαση"? Θα μου πεις τώρα, αν η εναλλακτική είναι μυωπία... Τι να χαλανε ρε συ, ειπαμε οκ αλλα αυτο ηταν μες τη θολουρα ,βγηκαν και βλεπεις τα textures. Gameplay δεν εχει το παιχνιδι ,μονο τα γραφικα του εχει και αυτα ηταν θαμπωμενα ,χωρις το μοντ εγω ημουν ετοιμος να το παρατησω και να κλαιω το 50αρι :p Το μονο που θελει τωρα ειναι να το γυρισω παλι αν γινεται σε 21:9 γιατι μαμηθηκε το performance Επεξ/σία 22 Μαΐου 2024 από akoinonitos 1
just_a_dude Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Τι να χαλανε ρε συ, ειπαμε οκ αλλα αυτο ηταν μες τη θολουρα ,βγηκαν και βλεπεις τα textures. Gameplay δεν εχει το παιχνιδι ,μονο τα γραφικα του εχει και αυτα ηταν θαμπωμενα ,χωρις το μοντ εγω ημουν ετοιμος να το παρατησω και να κλαιω το 50αρι 😛 Το μονο που θελει τωρα ειναι να το γυρισω παλι αν γινεται σε 21:9 γιατι μαμηθηκε το performance μη το κάνεις με το mod. βάλε απλά τα commands στο ini. https://www.dsogaming.com/news/heres-how-you-can-remove-the-black-bars-chromatic-aberration-film-grain-and-depth-of-field-in-senuas-saga-hellblade-2/ 2
akoinonitos Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε μη το κάνεις με το mod. βάλε απλά τα commands στο ini. https://www.dsogaming.com/news/heres-how-you-can-remove-the-black-bars-chromatic-aberration-film-grain-and-depth-of-field-in-senuas-saga-hellblade-2/ Mπηκα στο ini και αλλαξα το aspect ration σε 1 Επεξ/σία 22 Μαΐου 2024 από akoinonitos 1
akoinonitos Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Εγω εριξα λιγο καποια settings και παιζω χωρις upscale 5
7nisiotis Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 https://wccftech.com/amd-radeon-anti-lag-2-game-integrated-tech-counter-strike-2-preview-available/ 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα