Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, John_on_PC said:

Δουλεύει σε όλες τις RDNA κάρτες btw, δηλαδή ακόμη και στην 5300.

yeap

Για να δούμε πως στέκεται (πλέον) απέναντι από το nvidia reflex.

Δημοσ.
7 minutes ago, 7nisiotis said:

yeap

Για να δούμε πως στέκεται (πλέον) απέναντι από το nvidia reflex.

Λογικά παρόμοια απόδοση θα έχουν. Το anti-lag+ ήδη είχε ουσιαστικά ίδια επίδοση. Το θέμα είναι πως δεν βλέπω να κάνει το anti-lag 2 fps capping που κάνει το reflex και χρειάζεται με το frame generation. Επίσης αν θα το βάλουν όντως στα παιχνίδια γιατί είναι μόνο για τις AMD κάρτες, σε αντίθεση με το fsr.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, John_on_PC είπε

Λογικά παρόμοια απόδοση θα έχουν. Το anti-lag+ ήδη είχε ουσιαστικά ίδια επίδοση. Το θέμα είναι πως δεν βλέπω να κάνει το anti-lag 2 fps capping που κάνει το reflex και χρειάζεται με το frame generation. Επίσης αν θα το βάλουν όντως στα παιχνίδια γιατί είναι μόνο για τις AMD κάρτες, σε αντίθεση με το fsr.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν αφησαν το antilag+ με καποια ειδοποιηση για τα games που τρως ban. Για 2-3 games δλδ εκλασαν ολα τα υπολοιπα

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα το antilag 2 και όλως περιέργως βοηθάει ακόμα και με το in game fps cap.  Στα 151 fps capped μου ρίχνει το latency από τα 14-15ms στα 10-11. Ενώ στα 400 uncapped fps έχω 9-10 ms χωρίς το antilag 2 και 8-9 με το antilag. Μεγάλη βελτίωση.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Χμμμμμμ....🤔

Το ότι είναι πίσω 10% στο call of duty, μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό σε και καλά τέτοιο γράφημα??

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο fake πεθαινεις ειναι το graph. Ξαφνικα ολοι εγιναν insiders. Ε ρε τι εχει να γινει και με το ΑΙ που θα φτιαχνει καλυτερα graphs. Απο influencers ολοι θα γινουν leakers/industry insiders 🤣🤣

PS: Τουλαχιστον θα εχει ενα graph το MooresLawIsDead (η οπως λεγεται) για να βγαλει νεο βιντεο με νεες αποκλειστικες πληροφοριες :P

Επεξ/σία από john2gr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...