Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 minutes ago, Arkin said:

Λογικα lumen και nanite.

Ναι, με αυτά περίμενα οι 4000 να τα πηγαίνουν καλύτερα. Η 4070 με 1440p dlss quality στα high με το ζορι πιάνει 60.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου δεν βλέπω RT κάπου. Κάτι reflective επιφάνειες με νερά είναι λες και έχουν cube maps. Ή μπορεί να έχουν πολύ χαμηλής ποιότητας RT reflections α λα RE Χωριό. Βέβαια είμαι και στην αρχή που είναι συννεφιά. Ίσως αργότερα με το φως του ήλιου έχει global illumination RT.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου δεν βλέπω RT κάπου. Κάτι reflective επιφάνειες με νερά είναι λες και έχουν cube maps. Ή μπορεί να έχουν πολύ χαμηλής ποιότητας RT reflections α λα RE Χωριό. Βέβαια είμαι και στην αρχή που είναι συννεφιά. Ίσως αργότερα με το φως του ήλιου έχει global illumination RT.

Ουτε εγω και βλεπω και κακα textures περα απο τον χαρακτηρα και και κανα δυο πετρες που ειναι οκ. Περιμενα κατι καλυτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ουτε εγω και βλεπω και κακα textures περα απο τον χαρακτηρα και και κανα δυο πετρες που ειναι οκ. Περιμενα κατι καλυτερο.

αυτό. δεν ήθελα να το πω πρώτος για να μη μου την πέσουν οι φανατικοί, χαχα. Προφανώς και το game δείχνει ωραίο, ειδικά characters και facial animations αλλά από textures και φωτισμό τα AW2, Avatar και Last of Us είναι μπροστά. Στα μάτια μου τουλάχιστον. Κάνανε χαζομάρα με το άπειρο post-processing (και για κάποιο λόγο δεν έχει επιλογή να τα βγάλεις) και χαλάει πολύ η εικόνα. Βαραίνει πολύ. Υπάρχει άλλος τρόπος να τα βγάλεις στο PC αυτά, αλλά το 90% του κόσμου ξέρω γω θα παίξει με το post-processing. Οπότε η εικόνα του για το game θα είναι αυτή.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, just getting started είπε

Απλά ξεκίνησε το planned obsolescence της nvidia με τις 5000 να πλησιάζουν.

Όλα κυλούν βάσει σχεδίου 😂

Ε ναι ρε...τι θέλετε να γίνει κλέφτης ο άνθρωπος😋

• Haha 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, just_a_dude είπε

αυτό. δεν ήθελα να το πω πρώτος για να μη μου την πέσουν οι φανατικοί, χαχα. Προφανώς και το game δείχνει ωραίο, ειδικά characters και facial animations αλλά από textures και φωτισμό τα AW2, Avatar και Last of Us είναι μπροστά. Στα μάτια μου τουλάχιστον. Κάνανε χαζομάρα με το άπειρο post-processing (και για κάποιο λόγο δεν έχει επιλογή να τα βγάλεις) και χαλάει πολύ η εικόνα. Βαραίνει πολύ. Υπάρχει άλλος τρόπος να τα βγάλεις στο PC αυτά, αλλά το 90% του κόσμου ξέρω γω θα παίξει με το post-processing. Οπότε η εικόνα του για το game θα είναι αυτή.

Μετα το mod τα παιρνω ολα πισω ,ειδικα οσο πας πιο κατω  νομιζεις οτι βλεπεις ταινια σε καποιες φασεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν βγαίνουν όντως όλα αυτά τα post process φίλτρα, παίζει όντως οπτικά να είναι ακραίο.

Δεν χαλάνε όμως την "παρουσίαση"?

Θα μου πεις τώρα, αν η εναλλακτική είναι μυωπία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, just getting started είπε

Αν βγαίνουν όντως όλα αυτά τα post process φίλτρα, παίζει όντως οπτικά να είναι ακραίο.

Δεν χαλάνε όμως την "παρουσίαση"?

Θα μου πεις τώρα, αν η εναλλακτική είναι μυωπία...

Τι να χαλανε ρε συ, ειπαμε οκ αλλα αυτο ηταν μες τη θολουρα ,βγηκαν και βλεπεις τα  textures. Gameplay δεν εχει το παιχνιδι ,μονο τα γραφικα του εχει και αυτα ηταν θαμπωμενα ,χωρις το μοντ εγω ημουν ετοιμος να το παρατησω και να κλαιω το 50αρι :p

Το μονο που θελει τωρα ειναι να το γυρισω παλι αν γινεται σε 21:9  γιατι μαμηθηκε το performance

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Τι να χαλανε ρε συ, ειπαμε οκ αλλα αυτο ηταν μες τη θολουρα ,βγηκαν και βλεπεις τα  textures. Gameplay δεν εχει το παιχνιδι ,μονο τα γραφικα του εχει και αυτα ηταν θαμπωμενα ,χωρις το μοντ εγω ημουν ετοιμος να το παρατησω και να κλαιω το 50αρι 😛

Το μονο που θελει τωρα ειναι να το γυρισω παλι αν γινεται σε 21:9  γιατι μαμηθηκε το performance

μη το κάνεις με το mod. βάλε απλά τα commands στο ini. https://www.dsogaming.com/news/heres-how-you-can-remove-the-black-bars-chromatic-aberration-film-grain-and-depth-of-field-in-senuas-saga-hellblade-2/

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Mπηκα στο ini και αλλαξα το aspect ration σε 1

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...