Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα τερματισμενα ρολογια ,στα 2750mhz την ειχα

Όχι ρε εγώ μιλάω για uv/oc .

Την είχα αρκετά πιεσμένη(min 3050/max 3175 1.060v)μιας και στο mirage ήταν σταθερή αλλά τελικά στο west μου κόπηκε η χαρά . 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Όχι ρε εγώ μιλάω για uv/oc .

Την είχα αρκετά πιεσμένη(min 3050/max 3175 1.060v)μιας και στο mirage ήταν σταθερή αλλά τελικά στο west μου κόπηκε η χαρά . 

για την δικη μου  το 2750mhz oc ειναι :lol:

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

για την δικη μου  το 2750mhz oc ειναι :lol:

Δεν νιώθω καλά ψυχολογικά με αυτά τα ρολόγια 😋 

Τώρα την έχω 2900/3100 στα 1060ν και δεν έχει κρασαρει σε ότι έχω παίξει και όσο έχει παίξει cod multi ο μικρός 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Δεν νιώθω καλά ψυχολογικά με αυτά τα ρολόγια 😋 

Τώρα την έχω 2900/3100 στα 1060ν και δεν έχει κρασαρει σε ότι έχω παίξει και όσο έχει παίξει cod multi ο μικρός 

Φαντάζομαι τον μικρό να παίζει κανα παιχνίδι και να τρώει crash... και να σκέφτεται... να το πω στον μπαμπά ή θα κάτσει στο PC μου κανα 2ωρο για να φτιάξει καινούργιο stable προφιλ. 😆

• Haha 8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, valantis123 είπε

Φαντάζομαι τον μικρό να παίζει κανα παιχνίδι και να τρώει crash... και να σκέφτεται... να το πω στον μπαμπά ή θα κάτσει στο PC μου κανα 2ωρο για να φτιάξει καινούργιο stable προφιλ. 😆

Έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν.😆

Για αυτό τον λέω τεστερ.

• Like 1
  • Haha 9
Δημοσ.
2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Για αυτό τον λέω τεστερ.

Ευχομαι να τα παει καλα στους επομενους βαθμους, να ληξει η τιμωρια με τη κοκκινη και να ξαναγυρισει σε πρασινη.

• Haha 5
Δημοσ.

Νομίζω πως η 🍬 με τους κακούς amd drivers έχει λιώσει πλέον εδώ και χρόνια. Κάνεις τις δοκιμές σου, βρίσκεις με ποιες είναι χωρίς crash και καθάρισες. Να ναι καλά και ο Fabio με το κανάλι ancient gameplays που δημοσιεύει χρήσιμο υλικό.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Ευχομαι να τα παει καλα στους επομενους βαθμους, να ληξει η τιμωρια με τη κοκκινη και να ξαναγυρισει σε πρασινη.

Άμα την αξιοποιούσε την 4090 δεν θα του την άλλαζα αλλά η κάρτα είχε μήνες να δουλέψει.Θα μου πεις οκ γιατί δεν πήγες σε 4080/4080ς ? Ήθελα να δω και την αμδ φέτος τι λέει .Δεν έχω κανένα παράπονο από την καρτούλα( γρήγορη σε ράστερ ,κρύα ,οδηγοί δουλεύουν μια χαρά κτλ)για όσο την κρατήσω είναι αστέρι.

Έτσι και αλλιώς καλά να μαστε όταν με το καλό βγει 5090  μάλλον θα πουλήσω την νίτρο και στου μικρού θα μπει η hof και στο δικό μου 5090. Κάπως έτσι έχω σκεφτεί το μελλοντικό σενάριο.

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
6 hours ago, azazil1190 said:

Για αυτό τον λέω τεστερ.

Κ Λ Α Ι Ω . κλαιω ομως...

Υγ: μνημες εχεις max out?

Ετσι απο περιεργεια χαμηλωσε λιγο μνημες και δοκιμασε τα ρολογια του Mirage στο West....

Σε εμενα μου ριξε 2-3 μπουνιες το West αλλα κατεβασα πολυ λιγο μνημες και ισιωσε.... 2750  σαν του @akoinonitos( 7800 κι εγω) αλλα ημουνα πανω απο 1000 mv, δεν δοκιμασα πιο κατω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Κ Λ Α Ι Ω . κλαιω ομως...

Υγ: μνημες εχεις max out?

Ετσι απο περιεργεια χαμηλωσε λιγο μνημες και δοκιμασε τα ρολογια του Mirage στο West....

Σε εμενα μου ριξε 2-3 μπουνιες το West αλλα κατεβασα πολυ λιγο μνημες και ισιωσε.... 2750  σαν του @akoinonitos( 7800 κι εγω) αλλα ημουνα πανω απο 1000 mv, δεν δοκιμασα πιο κατω

Πάντα έτσι κάνω ρε με το σύστημα του μικρού 😂 κάνω εγώ τα βασικά τεστ και τα του gaming τα αναλαμβάνει ε😛κείνος.

Σιγά μην κάτσω εγώ να παίξω τρίωρο cod κτλ.

Μνήμες όχι δεν τις έχω max out στα παιχνίδια. Μαξ στα παιχνίδια έχω 2700 και default timings μιας και με φαστ δεν είδα να κερδίζει κάτι αξιο

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, azazil1190 said:

Πάντα έτσι κάνω ρε με το σύστημα του μικρού 😂 κάνω εγώ τα βασικά τεστ και τα του gaming τα αναλαμβάνει ε😛κείνος.

Σιγά μην κάτσω εγώ να παίξω τρίωρο cod κτλ.

Μνήμες όχι δεν τις έχω max out στα παιχνίδια. Μεξ στα παιχνίδια έχω 2700 και default timings μιας και με φαστ δεν είδα να κερδίζει κάτι αξιο

Spoiler

Ρε....κλαιωωω σου λεω...το διαβαζω παλι και γελαω μονος μου...

Να τον χαιρεσαι τον tester αδερφε!

οταν μεγαλωσει λιγο να τον μυησεις και να σχολιαζει τον μπαμπα εδω μεσα 😂

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ρε....κλαιωωω σου λεω...το διαβαζω παλι και γελαω μονος μου...

Να τον χαιρεσαι τον tester αδερφε!

οταν μεγαλωσει λιγο να τον μυησεις και να σχολιαζει τον μπαμπα εδω μεσα 😂

Δεν νομίζω η γενιά αυτή να κάτσει ποτέ να ασχοληθεί ιδιαιτέρα με φόρουμ κτλ.ουτε να μπει σε διαδικασία ανταλλαγής  απόψεων όταν έρθει η ώρα.(9 χρόνων είναι ακόμα) Οπότε μέχρι να έρθει η ώρα αυτή ,εάν έρθει έχουμε μέλλον μπροστά μας.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Άμα την αξιοποιούσε την 4090 δεν θα του την άλλαζα αλλά η κάρτα είχε μήνες να δουλέψει.Θα μου πεις οκ γιατί δεν πήγες σε 4080/4080ς ? Ήθελα να δω και την αμδ φέτος τι λέει .Δεν έχω κανένα παράπονο από την καρτούλα( γρήγορη σε ράστερ ,κρύα ,οδηγοί δουλεύουν μια χαρά κτλ)για όσο την κρατήσω είναι αστέρι.

Έτσι και αλλιώς καλά να μαστε όταν με το καλό βγει 5090  μάλλον θα πουλήσω την νίτρο και στου μικρού θα μπει η hof και στο δικό μου 5090. Κάπως έτσι έχω σκεφτεί το μελλοντικό σενάριο.

Να με εχεις στο νου σου  οταν ερθει η ωρα :)

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...