Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το σύστημα της υπογραφής μου και θέλω να πάω από 6700xt σε 7800xt.. πιστεύεται θα είμαι εντάξει με το corsair rmx 650+ gold ή πάμε για μεγαλύτερο;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, b1LLy23 είπε

Έχω το σύστημα της υπογραφής μου και θέλω να πάω από 6700xt σε 7800xt.. πιστεύεται θα είμαι εντάξει με το corsair rmx 650+ gold ή πάμε για μεγαλύτερο;

Άψογα θα είσαι δεν χρειάζεται μεγαλύτερο. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, b1LLy23 είπε

Σύμφωνα με εδώ είσαι καλά με το τροφοδοτικό που έχεις:

https://www.igorslab.de/en/powercolor-rx-7800xt-hellhound-spectral-white-review-very-special-very-white-and-very-quiet/8/

• Like 1
Δημοσ.

Σε όσους έχουν κάνει σοβαρο undervolt + oc τις κάρτες τους (άρα σε όλους?):

Δεν έχετε το παραμικρό κούσουρι?? Ενώ οι επιδόσεις της nitro 7800xt είναι μάλλον αναμενόμενες (παντού βαζω 1440p ουλτρα και το χαμηλότερο που έχω δει είναι 90fps στα παιχνίδια που παίζω αυτή την περίοδο) είδα από το amd overlay hotspot 88 στα βαριά παιχνίδια (στο deliver us mars σίγουρα). Υπόψιν τα case fans τα έχω ίσα να κουνιούνται προκειμένου να μην ακούγονται.

Κάνω undervolt στα 1080 και light oc και παρατηρώ glitches στο overlay. Δηλαδή σε loading screens αλλά και in game να αλλαζει στιγμιαία θέση από δεξιά που το έχω αριστερά και κάτι τέτοια. Από freezes η κάτι ουσιαστικό στα γραφικά του παιχνιδιού τίποτα. Το γύρισα σε default και δεν το ξαναπαρατηρησα.

Εν τέλει το έβαλα να κάνει μόνο του uv και το πήγε νομίζω 1120 η 1100 χωρίς κανένα θέμα. Με oc δεν ξανάασχολήθηκα, εξάλλου είτε παίζω με 90 είτε 100 fps η εμπειρία είναι πανομοιότυπη. Αλλά υποθέτω ότι το συγκεκριμένο uv είναι πολύ λίγο για ουσιαστικό αποτέλεσμα σε κατανάλωση/ θερμοκρασία.

Είχατε παρόμοια glitches? 

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω θέμα με το overlay. Όταν είχα ένα θέμα με το driver πήγαινε το overlay από κάτω δεξιά πάνω αριστερά προσωρινά, αλλά μετά φτιάχτηκε με καθαρό driver install.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

https://www.dsogaming.com/patches/the-last-of-us-part-1-amd-fsr-3-0/

Ε ρε AMD θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνεις. 

Υ.Γ. Βέβαια σε αυτό το game και το DLSS είναι σάπιο, οπότε ίσως απλά το studio τον επαίζει ολίγον.

Τι το θες το fsr3 ρε στο tlou

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι το θες το fsr3 ρε στο tlou

εντάξει δεν θα ήταν άσχημο. εμένα στα βαριά σημεία πάει στα 60αρια ή ακόμη και 55. Με frame gen θα ήταν μόνιμα 80-90+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

εντάξει δεν θα ήταν άσχημο. εμένα στα βαριά σημεία πάει στα 60αρια ή ακόμη και 55. Με frame gen θα ήταν μόνιμα 80-90+

με dlss? η 3080 το πηγαινε νερο σε 1440p ρε

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

με dlss? η 3080 το πηγαινε νερο σε 1440p ρε

το DLSS είναι τραγικό στο TLOU. Γίνεται του ghosting το πανηγύρι. Ακόμη και με DLAA έχει λίγο ghosting. Με ΤΑΑ το τερματισα.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, just_a_dude said:

https://www.dsogaming.com/patches/the-last-of-us-part-1-amd-fsr-3-0/

Ε ρε AMD θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνεις. 

Υ.Γ. Βέβαια σε αυτό το game και το DLSS είναι σάπιο, οπότε ίσως απλά το studio τον επαίζει ολίγον.

Αυτοί που έκαναν το Arkham Knight PC port είναι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...