Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Ναι αλλά αυτά δεν ισχύουν για όλους.

Τα monitoring προγράμματα εννοείται επηρεάζουν το σύστημα.

Στην Asus Strix 3080 που είχα, αν είχα το GPU-Z ανοικτό, λόγω του polling που έκανε, έβγαζε συνέχεια από το low power state την κάρτα. Ενώ π.χ. με το HWinfo δεν συνέβαινε αυτό. 5W παραπάνω σε idle μόνο επειδή ήταν ανοικτό το GPU-Z ;)

Απόκρυψη περιεχομένων

Το HWinfo δείχνει με γκρι χρώμα το total board power όταν είναι σε clock gating λειτουργία. (Με το HWinfo δούλευε το clock gating ενώ με το GPU-Z όχι)

ε 'νταξει τίποτα. θέλω να πω ότι ακόμη και αν ξεχάσω πράγματα να τρέχουν πίσω δεν καταλαβαίνω διαφορά στο gaming. το μόνο που έχω κλειστό είναι το "download on gamaplay" από το steam, γιατί όταν φτάσει στο verifying στάδιο χρησιμοποεί πολύ cpu και κολλάει το σύμπαν στο game (λογικό).

Δημοσ.
5 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Τελικά βρήκα τι μου δημιουργούσε τα τρελά λαγκαρισματα όταν ενεργοποιούσα το amd overlay.

Όσο απίθανο και να φαίνεται είναι η τελευταία έκδοση του gpuz.Οσο το έχω να τρέχει μαζί με το overlay έχω θέματα.Με το που το κλείσω είναι σμουθ χωρίς το παραμικρό .

Και στις 6900 πάντα το είχα ανοικτό μαζί με ινφο κ overlay και δεν είχα τέτοια συμπεριφορά.Θελω να πιστεύω  ότι φταίει η τελευταία έκδοση σε συνδιασμό με τους τελευταίους οδηγούς αμδ.

Το δοκιμασα το κανει και σε εμενα ,  με πιο παλιους drivers δεν το εκανε

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος και θα γλυτώσω το φορμάτ 😆 

Δεν είναι οι drivers αλλά το gpuz το τελευταίο.

Είχα δοκιμάσει και με τους προηγούμενους οδηγούς αλλά με την τελευταία έκδοση gpuz και τι έκανε πάλι 

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Έβγαλε καινούργιους drivers και διόρθωσε τα πράγματα χαχαχαχα

αρε andάρα

3 ώρες πριν, kkatzos είπε

Ναι αλλά αυτά δεν ισχύουν για όλους.

Τα monitoring προγράμματα εννοείται επηρεάζουν το σύστημα.

Στην Asus Strix 3080 που είχα, αν είχα το GPU-Z ανοικτό, λόγω του polling που έκανε, έβγαζε συνέχεια από το low power state την κάρτα. Ενώ π.χ. με το HWinfo δεν συνέβαινε αυτό. 5W παραπάνω σε idle μόνο επειδή ήταν ανοικτό το GPU-Z ;)

Απόκρυψη περιεχομένων

Το HWinfo δείχνει με γκρι χρώμα το total board power όταν είναι σε clock gating λειτουργία. (Με το HWinfo δούλευε το clock gating ενώ με το GPU-Z όχι)

Ρε συ σταμάτα να το κάνεις αυτό … μη πούμε κάτι κακό για amd αμέσως να πεταχτείς εσυ με τον Φαραώ να κάνετε αντίλογο … τόσο πολύ σου λείπει το φιλαράκι σου ο heraldδιος ;

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος και θα γλυτώσω το φορμάτ 😆 

Δεν είναι οι drivers αλλά το gpuz το τελευταίο.

Είχα δοκιμάσει και με τους προηγούμενους οδηγούς αλλά με την τελευταία έκδοση gpuz και τι έκανε πάλι 

Παλιο gpuz ειχα ,βασικα παιζει να ειναι και το hags βαριεμαι να το δoκιμασω με Off ,αν εχεις ορεξη δοκιμασε τo .

25 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Έβγαλε καινούργιους drivers και διόρθωσε τα πράγματα χαχαχαχα

αρε andάρα

Ρε συ σταμάτα να το κάνεις αυτό … μη πούμε κάτι κακό για amd αμέσως να πεταχτείς εσυ με τον Φαραώ να κάνετε αντίλογο … τόσο πολύ σου λείπει το φιλαράκι σου ο heraldδιος ;

Για δοκιμασε μια ρε και εσυ με το Overlay της nv και το gpuz ανοιχτο

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αυτά έχει η αριστερά...δεν σου άρεσε ο δεξιός φουρνος του πετσινου με τις φρεσκαδουρες καρτες!

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

@azazil1190 δεν ειναι το hags μην το δοκιμασεις

Καλά και να ήταν , βολεύομαι με overlay k info.Μου αρέσει το overlay της amd με βολεύει πιο πολύ για αυτό και είχα γ@μηθει να βρω τι είναι 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Για δοκιμασε μια ρε και εσυ με το Overlay της nv και το gpuz ανοιχτο

Κάναμε μια βόλτα μαγκιάς οι δεξιοί απ τη παράγκα σας και τώρα φεύγουμε για να θυμάστε ποιος είναι το αφεντικό … 

Spoiler

Θα το δοκιμάσω απόγευμα  δε το χρησιμοποιώ αυτό πάντως 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Καλά και να ήταν , βολεύομαι με overlay k info.Μου αρέσει το overlay της amd με βολεύει πιο πολύ για αυτό και είχα γ@μηθει να βρω τι είναι 

το Hwinfo τι το θες ρε οταν παιζεις  ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

το Hwinfo τι το θες ρε οταν παιζεις  ?

Θέλω να βλέπω όταν κλείνω μετά από game το pc Μαξ θερμοκρασίες κτλ 

• Like 2
Δημοσ.

RDNA 4 βελτιώσεις στο RT το PS5 Pro.

"BVH8 is interesting, not only confirms PS5 Pro is using RDNA4's RT engine but also confirms RDNA4 doubles RT throughput per cycle, something which hasn't been mentioned in any open source patch yet."

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...