azazil1190 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) To θέμα είναι ότι τα κουλά αυτά καλώς η κακώς συμβαίνουν μόνο με την αμδαρα μας.Ετυχε όμως γιατί με την 6900(toxic lc k strix lc ) δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα Με την πράσινη δεν είχα κανένα θέμα ,απ' την άλλη χέστηκα για το overlay την βγάζω και με ab Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2024 από azazil1190
akoinonitos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Μετά που θα πάω σπίτι θα κλείσω τα rgb(razer ,icue,asus armoury) Για να δω .Αν και πιστεύω ότι συγκεκριμένα είναι το icue καλα ρε μλκ ,εχεις armoury crate? τον βασιλια της δυστυχιας? Ξερεις ποσα ns latency προσθετει περαν ολων των αλλων προβληματων που δημιουργει? 34 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Βάλτε openrgb να ηρεμήσει το κεφάλι σας. Εγώ το έχω μισό χρόνο και δεν έχει κανένα θέμα, ενώ το razer synapse μου έκανε lock στα 60 fps το Overwatch. +1 ,open rgb και fan control Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2024 από akoinonitos 1
azazil1190 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε καλα ρε μλκ ,εχεις armoury crate? τον βασιλια της δυστυχιας? +1 ,open rgb και fan control Το armoury εάν σου κάτσει καλά δεν το σκαλίζεις.Ε τώρα μαλακιστηκε πιθανόν να χρειαστώ φορμάτ,έχω και καιρό να κάνω .Στο δικό μου π.χ δεν το περνάω για κανέναν λόγο ,εκεί έχω signal που δεν κάνει κιχ.
noFEARgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Με το armory crate ειχα 5ns παραπανω στο aida64 , νομιζα οτι ειχα hardware προβλημα μεχρι που μπουταρα σε safe mode και ειδα το φως το αληθινο . Επρεπε να ειναι illegal το συγκεκριμενο προγραμμα και γενικα το software της asus Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2024 από noFEARgr 2
akoinonitos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Το armoury εάν σου κάτσει καλά δεν το σκαλίζεις.Ε τώρα μαλακιστηκε πιθανόν να χρειαστώ φορμάτ,έχω και καιρό να κάνω .Στο δικό μου π.χ δεν το περνάω για κανέναν λόγο ,εκεί έχω signal που δεν κάνει κιχ. Καντο απλα unistall κατεβασε το uninstaller και δες αν συνεχιζει να στο κανει ,μπορει και να μην εχει καμια σχεση. Μπορει να σου κατσει καλα και να σκασει ενα update και να τα γ...σει ολα. Ετσι το ειχα και εγω και ηταν κομπλε περαν του αυξημενου latency και μια μερα κανει ενα update και γ...θηκε ο διας Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2024 από akoinonitos
xartemporas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 37 minutes ago, noFEARgr said: Επρεπε να ειναι illegal το συγκεκριμενο προγραμμα και γενικα το software της asus 😆😆
Aris-leme Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Όταν είχα τα θέματα με την αναβάθμιση σε Windows 11 αφού έκανα φορματ και τα πέρασα όλα από την αρχή δεν είχα κανένα θέμα ούτε με το armory crate
xartemporas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Εν τω μεταξυ τα software της asus, περνανε και ενα καρο services που δε βγαινουν με τιποτα. 5
azazil1190 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καντο απλα unistall κατεβασε το uninstaller και δες αν συνεχιζει να στο κανει ,μπορει και να μην εχει καμια σχεση. Μπορει να σου κατσει καλα και να σκασει ενα update και να τα γ...σει ολα. Ετσι το ειχα και εγω και ηταν κομπλε περαν του αυξημενου latency και μια μερα κανει ενα update και γ...θηκε ο διας Εάν είναι να μπω σε τέτοια διαδικασία θα κάνω ένα σωστό φορμάτ να είναι φρέσκο το μηχάνημα. Έχω τα win στο συγκεκριμένο κοντά 3χρονια . Άσε θα δω το απόγευμα. 1
Argonaute Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 9 ώρες πριν, azazil1190 είπε Μετά που θα πάω σπίτι θα κλείσω τα rgb(razer ,icue,asus armoury) Για να δω .Αν και πιστεύω ότι συγκεκριμένα είναι το icue OpenRGB και καθάρισες χωρίς το ηλίθιο Bloatware. Μακραν το χειρότερο ειναι της ΝΖΧΤ. 1
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 9 λεπτά πριν, Argonaute είπε OpenRGB και καθάρισες χωρίς το ηλίθιο Bloatware. Μακραν το χειρότερο ειναι της ΝΖΧΤ. Το εχουν βελτιωσει αρκετα της NZXT εδω και καμια 2ετια πριν ηταν τραγικο. Περνει πολυ συχνα updates και δεν δημιουργει προβληματα.
John_on_PC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Ανακοινώθηκε πως και το Ghost Of Tsushima θα PC port θα έχει FSR 3. Βέβαια δεν είναι σίγουρο αν εννοούν και το frame gen ή μόνο το upscaling.
just getting started Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Μα υποτίθεται με τις 3xx εκδόσεις πρόσθεσε μόνο το FG και δεν έχει κάνει αλλαγές στον upscaler που είναι οι 2xx εκδόσεις? Πάντως πολύ σύντομα η ανακοίνωση για το παιχνίδι με την κυκλοφορία. Και η nixxes επίσης ανέλαβε. Μας περιποιείται η Sony. Edit: βασικά το γράφει ξεκάθαρα και στο blog του playstation, θα έχει κανονικά και fsr3 FG. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2024 από just getting started
just_a_dude Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Yποτίθεται άλλαξε και ο upscaler με το FSR3, το είπαν όταν βγήκε για το Forwoken αν θυμάμαι καλά.
John_on_PC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, just getting started said: Μα υποτίθεται με τις 3xx εκδόσεις πρόσθεσε μόνο το FG και δεν έχει κάνει αλλαγές στον upscaler που είναι οι 2xx εκδόσεις? Πάντως πολύ σύντομα η ανακοίνωση για το παιχνίδι με την κυκλοφορία. Και η nixxes επίσης ανέλαβε. Μας περιποιείται η Sony. Edit: βασικά το γράφει ξεκάθαρα και στο blog του playstation, θα έχει κανονικά και fsr3 FG. Είχα δει ένα άλλο παιχνίδι που έλεγε πως είχε FSR 3 αλλά στο release δεν είχε το frame gen, μόνο upscaler. Δεν είδα το blog, αν το λέει τέλεια. Στο βίντεο έχει αυτό: Και στο description αυτό: "Boost performance with upscaling and frame generation technologies like NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 and Intel XeSS." Λογικά θα έχει και το frame generation, αλλά ό τρόπος που το λένε δεν είναι αρκετά ξεκάθαρος. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2024 από John_on_PC 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα