John_on_PC Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 12 minutes ago, noFEARgr said: To vrr δουλευει κανονικα με το mod ; Ναι, και το vsync. 1
Aris-leme Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 46 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Αν έχει κανείς το Starfield ας δοκιμάσει να μας πει πως δουλεύει. Σύμφωνα με το compatibility list δεν πρέπει να έχει προβλήματα το UI. Με FSR2 κρασάρει και με DLSS παίζει αλλά στην γρήγορη κίνηση το μενού γκλιτσαρει. Χωρίς αντι λαγκ το δοκίμασα και επίσης αν ανοίξω FG πάλι κρασάρει 1
Westbaum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Εάν αγόραζα κάρτα τώρα θα πήγαινα insta buy σε αυτή https://www.jmctech.gr/product/karta-graficzna-xfx-radeon-rx-7900-gre-gaming-16gb-gddr6-3-fan/,στέλνοντας παράλληλα pm στον BLU να βάλει το βύσμα που έχει στο μαγαζί,για να έρθει μέσα στο 24😤
valantis123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Westbaum είπε Εάν αγόραζα κάρτα τώρα θα πήγαινα insta buy σε αυτή https://www.jmctech.gr/product/karta-graficzna-xfx-radeon-rx-7900-gre-gaming-16gb-gddr6-3-fan/,στέλνοντας παράλληλα pm στον BLU να βάλει το βύσμα που έχει στο μαγαζί,για να έρθει μέσα στο 24😤 Και μόνο που βλέπεις τίτλο της κάρτας να γράφει "Karta graficzna" στο μαγαζί σε πιάνει κρύος ιδρώτας να παραγγείλεις από εκεί. 1 1
Tambas91 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, valantis123 είπε Και μόνο που βλέπεις τίτλο της κάρτας να γράφει "Karta graficzna" στο μαγαζί σε πιάνει κρύος ιδρώτας να παραγγείλεις από εκεί. μπορεί αυτός που έχει το μαγαζί να είναι ρωσοπόντιος
Aris-leme Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου https://enkom.pl/ati/214287-karta-graficzna-xfx-radeon-rx-7900-gre-gaming-16gb-gddr6-3-fan-bulk-840191502415.html από εδώ είναι μάλλον. Βέβαια, εκεί είναι 2915zł άρα 669ευρώ
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, Westbaum είπε Εάν αγόραζα κάρτα τώρα θα πήγαινα insta buy σε αυτή https://www.jmctech.gr/product/karta-graficzna-xfx-radeon-rx-7900-gre-gaming-16gb-gddr6-3-fan/,στέλνοντας παράλληλα pm στον BLU να βάλει το βύσμα που έχει στο μαγαζί,για να έρθει μέσα στο 24😤 Στειλε μου τη 4090 και θα την εχεις αυριο με ταξι 🤣😂
geomrk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 55 λεπτά πριν, Westbaum είπε Εάν αγόραζα κάρτα τώρα θα πήγαινα insta buy σε αυτή https://www.jmctech.gr/product/karta-graficzna-xfx-radeon-rx-7900-gre-gaming-16gb-gddr6-3-fan/ εδώ μας θέλω,ποιός είναι αντρικός αρκετά???
Aris-leme Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δουλεύει και στο RDR το FSR3 μοντ αλλά πάλι το μενού στην κίνηση χάνει λίγο. Με ότι έχει και δεν έχει το γκειμ τερματίζει στα 140 που έχω κόφτη. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από Aris-leme
John_on_PC Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Aris-leme said: Δουλεύει και στο RDR το FSR3 μοντ αλλά πάλι το μενού στην κίνηση χάνει λίγο. Με ότι έχει και δεν έχει το γκειμ τερματίζει στα 140 που έχω κόφτη. Με πρόλαβες, το δοκιμάζω τώρα. Αν και δεν έχει in engine fps cap άρα λογικά το input lag θα δίνει πόνο. Νομίζω αν συνδυαστεί με το dlss frame generation mod του pure dark θα φτιαχτεί και το ui. 13 minutes ago, Aris-leme said: Δουλεύει και στο RDR το FSR3 μοντ αλλά πάλι το μενού στην κίνηση χάνει λίγο. Με ότι έχει και δεν έχει το γκειμ τερματίζει στα 140 που έχω κόφτη. Ποιά αρχεία έβαλες εκεί που είναι το exe; Με το DX12 δεν ανοίγει το παιχνίδι σε μένα με το fsr 3. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από John_on_PC
Aris-leme Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το είχες στο directx12? Έτρεξα το γκειμ έβαλα directx12 το έκλεισα και έβαλα τα κλασικά από το FSR2FSR3_201 στον κεντρικό φάκελο του παιχνιδιού Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από Aris-leme
John_on_PC Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Aris-leme said: Το είχες στο directx12? Έτρεξα το γκειμ έβαλα directx12 και έβαλα τα κλασικά από το FSR2FSR3_201 στον κεντρικό φάκελο του παιχνιδιού Εγώ έβαλα το .asi που έχει στον φάκελο Red Dead Redemption 2, μπήκε αλλά έχει artifacts και stuttering.
lefstef Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου παιδιά αφού έβγαλαν τον preview driver και έχει το afmf για αρχή, γιατί παιδεύεστε με το mod ?
John_on_PC Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, lefstef said: παιδιά αφού έβγαλαν τον preview driver και έχει το afmf για αρχή, γιατί παιδεύεστε με το mod ? Το δοκίμασα, δεν είναι καν κοντά στην ίδια ποιότητα. Πρώτον, το vsync δεν δουλεύει με το afmf προς το παρόν, οπότε έχει tearing ακόμα και με freesync. Επίσης κλέινει σχετικά συχνά μόλις γυρίσεις γρήγορα την κάμερα. Στο cyberpunk με το χειριστήριο μέχρι 15 sensitivity είναι ΟΚ, αν πας παραπάνω κλείνει όταν γυρνάς την κάμερα. Εγώ παίζω με 28 sensitivity. Επίσης έχει και διάφορα artifacts/shimmering. Πχ κάτι φράχτες και διαφημίσεις τραιμοπαίζουν με το AFMF ενώ με το FSR 3 δεν έχουν προβλήματα. Νομίζω έχει και λιγότερο latency το FSR 3. Δηλαδή με το AFMF δεν θα έπαιζα το Cyberpunk ενώ με FSR 3 mod + 60 fps cap παίζω κανονικά με το χειριστήριο. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από John_on_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα