just_a_dude Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εχει τοση διαφορα? και συγκρινοντας τις φωτο δεν δικαιολογειται νομιζω ,μηπως το game ειναι λιγο βλαμενο? Εκτος αν και μονο το φως ριχνει τοσο πολυ Ναι έλα ντε. Ουσιαστικά έβγαλα screenshot και μετά απλά γύρισα και κοίταξα από την άλλη και τα fps έπεσαν κατά 30 λολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ναι έλα ντε. Ουσιαστικά έβγαλα screenshot και μετά απλά γύρισα και κοίταξα από την άλλη και τα fps έπεσαν κατά 30 λολ. με fg on τα frames φαινονται οκ στο ab? ετρεχα με το overlay της amd και δεν το δοκιμασα να δω αν δουλευει Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εχει λιγο το ψευτοπλαστικο που μου τη σπαει ,δλδ βλεπεις τη γυαλαδα σε καποια φυλλα και φαινονται ψευτικα, οπως και στο alan wake ,πανε να το κανουν ρεαλιστικο αλλα βγαινει ψευτικο το τσέκαρα.. κατάλαβα τι λες Spoiler από το video να σου πω την αλήθεια δε μου χτυπάει έντονα στο μάτι όπως το cyber... τώρα στην tv δε ξέρω... απ τα video πάντως μου τρέχουν τα σάλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 είναι πολύ λεπτομερή τα textures, δεν είναι σαν του cyperbug. απλά είναι ίσως το art style που ήθελαν να πετύχουν και φαίνονται σαν να γυαλίζουν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι μόνιμα το παιγνίδι σε rt on mode, χωρίς δυνατότητα απενεργοποιησης εντελώς. Μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι μόνιμα το παιγνίδι σε rt on mode, χωρίς δυνατότητα απενεργοποιησης εντελώς. Μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο? και στο exodus έτσι είναι αν δεν κάνω λάθος, θέλει οπωσδήποτε κάρτα με rt. αν και βλέπω τα min requirements έχουν και κάρτες χωρίς rt. μάλλον είναι κάποιο software implementation. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από just_a_dude 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι μόνιμα το παιγνίδι σε rt on mode, χωρίς δυνατότητα απενεργοποιησης εντελώς. Μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο? In an interview with German publication GameStar (via GamingBolt), Avatar: Frontiers of Pandora's Technical Director of Programming, Nikolay Stefanov, shared Ubisoft Massive's intention of equipping every version of the game with ray tracing support. And, yes, that even includes PCs that don't boast baked-in ray tracing hardware capabilities; in this regard, Ubisoft Massive will accomplish ray tracing by utilizing "classic compute shaders" Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Ναι ειναι μονιμα ον,κατι παιζει παντως με 7800,7700 καθως η σειρα 6000 δυσκολα να ειναι πιο πανω εχοντας αργο RT Και στο αλαν εχει μια μορφης software RT περα απο το κανονικο που μπορεις να κανεις on στις ρυθμισεις Προσωπικα δε με ενδιαφερει το game,δεν αντεχω τα open world της ubi απο το far cry 4 και μετα απλα λεμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, John_on_PC είπε Με fsr quality πόσο πάει; Στο YouTube είδα κάπου 70-80. Εγώ μάλλον αν το παίξω σε κάνα μήνα θα πάω με medium - high και fsr quality. Δεν λέει και το digital foundry να βγάλει τα optimized settings. Στο δάσος μήπως η 4070 υπερτερεί; Αφού έχει αναγκαστικό rt θα πρέπει να δίνει αρκετά παραπάνω. Επίσης υπάρχει και πάνω από ultra preset που το ξεκλειδώνεις με command line argument. Νομίζω με το unobtanium ή κάτι τέτοιο. με ΤΑΑ και quality, 1440p ultra preset παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 5 minutes ago, akoinonitos said: με ΤΑΑ και quality, 1440p ultra preset παλι Ρε σι αν μπορείς ανέβασε ένα video στο YouTube να τρέχεις όλο το benchmark με το Afterburner όπως είναι στην φωτογραφεία που έβαλες και please βαλε στο AB στην Vram και το Memory usage/process. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Ρε σι αν μπορείς ανέβασε ένα video στο YouTube να τρέχεις όλο το benchmark με το Afterburner όπως είναι στην φωτογραφεία που έβαλες και please βαλε στο AB στην Vram και το Memory usage/process. σε τι το θες απο settings, αναλυση Παρτε αυτο στο δασος με TAA QUALITY 1440p και ολα δεξια και ανεβαζω αυτο που ζητησε ο Aten δεν καταλαβαινω πως βγαζει αυτος 50fps average στην 7800xt ,μηπως μου διαφευγει κατι στα settings? @just_a_dude αμα εχεις ορεξη τρεξε με τα ιδια settings μεσα στο δασος να μου πεις τι διαφορες εχεις Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @Aten-Ra δωστου λιγο χρονο να ανεβασει την αναλυση Το computer base τρεχει με τον Preview driver ισως υπαρχει καποιο θεμα εκει Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, akoinonitos said: @Aten-Ra δωστου λιγο χρονο να ανεβασει την αναλυση Thanksssssss Φτάνει και χρησιμοποιεί 12GB Vram στο τελευταίο run που από ότι κατάλαβα είναι 1440p Native Ultra. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από Aten-Ra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε @just_a_dude αμα εχεις ορεξη τρεξε με τα ιδια settings μεσα στο δασος να μου πεις τι διαφορες εχεις είναι αλλοπρόσαλλο γενικά. σε κάποια σημεία αγκομαχάει και πέφτει κάτω από τα 60 και γυρνάς την κάμερα και πας 5 μέτρα δίπλα και τα fps πάνε στο 90 ξέρω 'γω, ενώ φαινομενικά η ζούγκλα έχει την ίδια πυκνότητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Thanksssssss Φτάνει και χρησιμοποιεί 12GB Vram στο τελευταίο run που από ότι κατάλαβα είναι 1440p Native Ultra. ναι native ultra preset ,ωστο μπορεις να ανεβασεις αλλες δυο ρυθμισεις ,αν τα βαλεις ολα δεξια τα περναει τα 12gb 7 λεπτά πριν, just_a_dude είπε είναι αλλοπρόσαλλο γενικά. σε κάποια σημεία αγκομαχάει και πέφτει κάτω από τα 60 και γυρνάς την κάμερα και πας 5 μέτρα δίπλα και τα fps πάνε στο 90 ξέρω 'γω, ενώ φαινομενικά η ζούγκλα έχει την ίδια πυκνότητα.. τα settings ειναι οκ? μηπως εχω κατι που ανεβαζει αποδοση γτ δεν βγαζω ακρη με τα review Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα