Aris-leme Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ξεκινα απο τον πρωτο τον χαζο και κατεβαινε ,δεν ειναι Game stable https://www.3dmark.com/search?_ga=2.73643797.685741784.1701872937-608869443.1695463965#advanced?test=spy P&cpuId=&gpuId=1593&gpuCount=0&gpuType=ALL&deviceType=ALL&storageModel=ALL&memoryChannels=0&country=&scoreType=overallScore&hofMode=false&showInvalidResults=false&freeParams=&minGpuCoreClock=&maxGpuCoreClock=&minGpuMemClock=&maxGpuMemClock=&minCpuClock=&maxCpuClock= Μετά από δοκιμές όπως τα λες είναι μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά-χαμηλά σε οβερ-αντερβολτ χωρίς πρόβλημα και αν πας να τρέξεις παιχνίδι γεια σας. Για να βγάλεις απλά σκορ καλό είναι, αλλά δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Ούτε καν για σταμπιλιτι τεστ νομίζω δεν κάνει. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από Aris-leme 1
John_on_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Τα 12GB VRAM σχεδόν τα φτάνει με 1440p ultra + dlss. Να δούμε αν θα επιβιώσει η 7800xt το RT που έχει αναγκαστικά:
akoinonitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Μετά από δοκιμές όπως τα λες είναι μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά-χαμηλά σε οβερ-αντερβολτ χωρίς πρόβλημα και αν πας να τρέξεις παιχνίδι γεια σας. Για να βγάλεις απλά σκορ καλό είναι, αλλά δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Ούτε καν για σταμπιλιτι τεστ νομίζω δεν κάνει. Για να ειμαι stable παντου θελω 1010mv και το timespy το βγαζει με 890mv καμια επαφη Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από akoinonitos
xartemporas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, John_on_PC said: "Now away from the descriptions and onto the hard numbers: On the Radeon RX 7900 XTX, FSR Frame Generation shows generally very good frame pacing, which is virtually identical to the image sequence without the artificial images - just at a higher FPS level. There are a few outliers, especially at the beginning of the test sequence, but this is not a general problem, especially since it is only small. On the GeForce RTX 4080, however, the frame pacing with FSR 3 FMF is slightly worse. The image output becomes more choppy throughout the test sequence, but this is nothing unusual when using frame generation. DLSS 3 FG also has this, so the result on the Radeon is rather unusual - unusually good. However, the poorer frame pacing does not get out of hand and cannot even begin to be compared with the catastrophic behavior at the launch of the technology. The poorer frame pacing on the GeForce RTX 4080 is noticeable. For example, if you use FSR FG on an AMD graphics card with a base frame rate of 50 to 55 FPS, you will get a visually completely smooth image. With the same basic frame rate, the FG feels a bit rough on an Nvidia accelerator; around 60 FPS has to be the absolute minimum for a smooth image." "Two months later, AMD's frame generation in Avatar can be described as absolutely equal to Nvidia's DLSS frame generation. While there are still slight differences between the two technologies with various advantages and disadvantages, the end result is surprisingly the same. Performance, image quality, latency, general functionality: FSR FG performs comparable to DLSS FG everywhere. So far only in one title, but others at this level are welcome to follow." Για να είμαι ειλικρινής αυτό με τα latencies μου φαίνεται λίγο περίεργο. Είναι απίθανο το fsr 3 να μειώνει το latency κατά 12% χωρίς καν το antilag+. Θα σας κρίνω εγώ το input latency που είμαι και πολύ ευαίσθητος σε αυτά Και μετά μας λέει ο πέτσινος ότι θέλει ειδικό hardware το fg και μόνο οι 4xxx μπορούν... Ναι οκ μας έπεισες Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από xartemporas
John_on_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, xartemporas said: Και μετά μας λέει ο πέτσινος ότι θέλει ειδικό hardware το fg και μόνο οι 4xxx μπορούν... Ναι οκ μας έπεισες Να δούμε τώρα που οι 2000 και 3000 θα πρέπει να διαλέξουν μεταξύ DLSS upscaling χωρίς frame gen και FSR upscaling με frame gen. Όπως είπα, όλοι στη Λίζα επιστρέφουν αργά ή γρήγορα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από John_on_PC 2
akoinonitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 το avatar εχει κυκλοφορησει? πως και δεν εχει βγαλει Performance review το tpu ?
John_on_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, akoinonitos said: το avatar εχει κυκλοφορησει? πως και δεν εχει βγαλει Performance review το tpu ? Νομίζω βγήκε το embargo 3-4 ώρες πριν. 1
akoinonitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, xartemporas είπε Και μετά μας λέει ο πέτσινος ότι θέλει ειδικό hardware το fg και μόνο οι 4xxx μπορούν... Ναι οκ μας έπεισες Γτ παιζει το fsr 3 στις 6xxx? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από akoinonitos
just_a_dude Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Γτ παιζει το fsr 3 στις 6xxx? ναι
akoinonitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε ναι κατσε ρε μονο το driver afmf δεν παιζει στις παλιες?
just_a_dude Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε κατσε ρε μονο το driver afmf δεν παιζει στις παλιες? yes 1
John_on_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, akoinonitos said: Γτ παιζει το fsr 3 στις 6xxx? Σε όλες τις κάρτες παίζει. Δηλαδή και Nvidia 1xxx, κτλ. Τώρα αν έχει το ίδιο καλό frame pacing είναι αμφίβολο προς το παρόν. Το AFMF παίζει και στις 6xxx με το preview. Μόνο σε 5xxx και κάτω δεν παίζει δυστυχώς. Το antilag+ ήταν exclusive στις 7xxx αλλά δεν θυμάμαι αν το αλλάξαν να δουλεύει και στις 6xxx. Η Nvidia μπλόκαρε το frame gen στις παλιές και επέτρεξε το latency reduction και η AMD ακριβώς το αντίθετο. Αν συνεργάζονταν, οι παλιές θα είχαν τα πάντα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από John_on_PC 2
Aris-leme Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι μόνο το αντιλαγκ+ για 7000 για να μειώσει το λακ από το FG. Το λιζάκι σκέφτεται και τον nvidiamovie😃 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από Aris-leme
John_on_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η 1650 με low + fsr 3 quality + fsr 3 frame gen βγάζει σχεδόν 60 fps, τώρα κατά πόσο είναι playable δεν ξέρω: Κατά τα άλλα μόνο με 4xxx δουλεύει το frame gen. Δεν υπάρχει το τεκνόλοτζι για frame gen σε 3xxx και κάτω δυστυχώς. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από John_on_PC
akoinonitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, John_on_PC είπε Η 1650 με low + fsr 3 quality + fsr 3 frame gen βγάζει σχεδόν 60 fps, τώρα αν είναι playable δεν ξέρω: θα ηθελα να δοκιμασω το fsr3 αλλα δεν μου αρεσουν καθολου αυτα τα παιχνιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα