b1LLy23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ανέβηκαν οι τιμές στις pulse 7800xt both bestprice και σκρούτζ 😢 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από b1LLy23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
this.is.elia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 2 minutes ago, b1LLy23 said: ανέβηκαν οι τιμές στις pulse 7800xt both bestprice και σκρούτζ 😢 Πάντα πριν τα xmas όλα τα τεχνολογικά προιόντα μπαίνουν στο καλάθι του Αι Βαζελίνη, η χειρότερη περίοδος για την αγορά τεχνολογικών & gadgets (και όχι μόνο). 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Πάντα πριν τα xmas όλα τα τεχνολογικά προιόντα μπαίνουν στο καλάθι του Αι Βαζελίνη, η χειρότερη περίοδος για την αγορά τεχνολογικών & gadgets (και όχι μόνο). Ειναι οτι ο κοσμος περνει δωρα κτλ κτλ οποτε βρισκουν ευκαιρια τα καταστηματα να ανεβασουν τιμες σου λεει εχουν λεφτα τωρα οποτε ας βαρεσουμε στο ψαχνο. Οπως και BF ακριβως το ιδιο. Συνηθως πεφτουν μετα απο Ιανουαριο και γενικα σε περιοδους που δεν αγοραζει ο κοσμος θα δουμε τις καλυτερες τιμες κυριως σε τεχνολογικα προϊοντα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Παλι κανενα 40αρι θα πεσουν οπως ηταν πριν,μη περιμενε ενδοξες παλιες εποχες στις καρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_on_PC Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, leros2004 said: Τα έλεγα εγώ πως με overclock η 7800 πιάνει την 6950. Και ακόμα δεν έχει και driver optimizations. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από John_on_PC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, this.is.elia είπε Πάντα πριν τα xmas όλα τα τεχνολογικά προιόντα μπαίνουν στο καλάθι του Αι Βαζελίνη, η χειρότερη περίοδος για την αγορά τεχνολογικών & gadgets (και όχι μόνο). Δεν είναι τυχαίο πως τα 2 κουπόνια που έχω από πλαίσιο έχουν ισχύ από σήμερα μέχρι 7 Γενάρη. Το πλαίσιο είχε μέχρι χτες αρκετές gpu σε νορμάλ τιμές και σήμερα ξαφνικά έχουν πάρει μεγάλη αύξηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_on_PC Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 8 minutes ago, fotaras76 said: Δεν είναι τυχαίο πως τα 2 κουπόνια που έχω από πλαίσιο έχουν ισχύ από σήμερα μέχρι 7 Γενάρη. Το πλαίσιο είχε μέχρι χτες αρκετές gpu σε νορμάλ τιμές και σήμερα ξαφνικά έχουν πάρει μεγάλη αύξηση. Εννοείς δεν θες 7800 ASRock challenger στα 700€; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις μου ήρθε και μένα αλλά θα την δώσω όποιος ενδιαφέρεται π.μ 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, geomrk είπε Μόλις μου ήρθε και μένα αλλά θα την δώσω όποιος ενδιαφέρεται π.μ Ωραίος! θα πάρεις 4070 ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 3 hours ago, Tambas91 said: Ωραίος! θα πάρεις 4070 ε ; Super Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, geomrk είπε Μόλις μου ήρθε και μένα αλλά θα την δώσω όποιος ενδιαφέρεται π.μ Τι έγινε τη δοκίμασες εντυπώσεις? Από το γνωστό κατάστημα που αργή δεν την πήρες? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από Aris-leme 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Τι έγινε τη δοκίμασες εντυπώσεις? δεν την ανοίγω ακόμα,δεν θέλω να χαλάσει αξία.θα δω τι θα κανω γιατι απο αυριο παω λιγο τραινο με δουλεια και προπονησεις και δεν ξερω κατα ποσο ελευθερο χρονο θα εχω 6 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Από το γνωστό κατάστημα που αργή δεν την πήρες? Ναι παραγγελία 28/10 και παρέλαβα σημερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geomrk είπε δεν την ανοίγω ακόμα,δεν θέλω να χαλάσει αξία.θα δω τι θα κανω γιατι απο αυριο παω λιγο τραινο με δουλεια και προπονησεις και δεν ξερω κατα ποσο ελευθερο χρονο θα εχω Ναι παραγγελία 28/10 και παρέλαβα σημερα Σε βλεπω το 2024 με Throne and Liberty 4K DLSS Q +FG με 4070 Ti Super Βαλε Ελληνικους υποτιτλους εξηγει αρκετα πραγματα . Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά έχει κανένας κάνα πρόχειρο bench από το mirage σε ultra με την 7800ΧΤ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα