Προς το περιεχόμενο

AMD RX 7000 Series [RDNA 3/Navi31]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, Aris-leme είπε

Καλοδούλευτη και να την ευχαριστηθείς. Ποια υλοποίηση? Δες αυτό ξέρω μεγάλο αλλά θα σε βοηθήσει.

Οι περισσότερες ρυθμίσεις είναι προσωπική επιλογή και όχι γενικές.  Το πείραγμα της κάρτας θα το άφηνα στην άκρη για αρχή, αλλά αν ψήνεσαι έχει και γιαυτό βιντεάκια ο τύπος που έβαλα.

Σευχαριστω πολύ, πήρα την sapphire pure.

θα κοιτάξω το βιντεο που έστειλες να δω τι λέει, οσων αφορά το πείραγμα αν εννοείς για oc κλπ δεν με πολυ ενδιαφέρει μιας και είμαι και στα όρια με το psu (650w Corsair) και δεν θα ήθελα να ρισκάρω, τουλάχιστον μέχρι να μπορέσω να πάω σε μεγαλύτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 ώρες πριν, just_a_dude είπε

μονο το path tracing αξίζει απο φωτισμό, αλλά θέλει κτήνος κάρτα

22 ώρες πριν, akoinonitos είπε

αυτο

LOL

Τι λέτε ωρε παλικάρια. Σας τύφλωσε ο πέτσας με την προπαγάνδα;

Μια χαρά τρελή διαφορά έχει στο φωτισμό συγκεκριμένα το RT Ultra/Psycho.

Από 35 sec και πέρα:

Γνωρίζαμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι RT on vs RT off ήταν η μέρα με τη νύχτα. Χρόνια το ακούγαμε και το βλέπαμε. 

Ξαφνικά, με την έλευση του Path Tracing έγιναν ίσα και όμοια 😂

Είπαμε, μην τρώμε κουτόχορτο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχουν σκηνες που απο οτι φαινεται η διαφορα ειναι αρκετη ,ωστοσο δεν εχω συνατησει το λιγο που εχω παιξει κατι που να δικαιολογει το Performance hit στα ματια μουonvsoff.jpg.01ce1e63c59b97bc73009c8330b40b03.jpg

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

36 λεπτά πριν, kkatzos είπε

LOL

Τι λέτε ωρε παλικάρια. Σας τύφλωσε ο πέτσας με την προπαγάνδα;

Μια χαρά τρελή διαφορά έχει στο φωτισμό συγκεκριμένα το RT Ultra/Psycho.

Από 35 sec και πέρα:

Γνωρίζαμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι RT on vs RT off ήταν η μέρα με τη νύχτα. Χρόνια το ακούγαμε και το βλέπαμε. 

Ξαφνικά, με την έλευση του Path Tracing έγιναν ίσα και όμοια 😂

Είπαμε, μην τρώμε κουτόχορτο... 

δεν είπα οτι δεν έχει διαφορά, αλλά όχι τέτοια που να αξίζει το perf hit. Και άλλο να κάθεσαι και να βλέπεις video ή screenshots και άλλο σε gameplay speeds. Δεν είναι τόσο εμφανές, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Ενώ το PT κάνει μεγάλη διαφορά παντού. Σε σκοτεινά μέρη, στον ήλιο, στo δερμα των npcs κτλ.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ σύγκριση νέων καρτών με RDNA 1 και παλιότερες για όποιον σκέφτεται για αναβάθμιση από παρόμοια κάρτα:

Όπως βλέπουμε 7800xt έχει τεράστια διαφορά από την 5700xt σε συγκεκριμένα παιχνίδια (δηλαδή αρκέτα πάνω από διπλάσια fps που είναι η μέση αύξηση), όπως το Cyberpunk και το Battlefield 2042 που είναι DX12.

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 1

7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μυστηρια καρτα ,  80 cu με πολυ χαμηλα ρολογια.

Αν ανεβαίνουν όμως τα ρολόγια όπως στις 7800xt με uv/oc, οβίδα θα είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Αν ανεβαίνουν όμως τα ρολόγια όπως στις 7800xt με uv/oc, οβίδα θα είναι. 

Ναι δεν ξερω ,σκεφτομαι μηπως τα χαμηλα ρολογια ειναι λογω κακων bin τα οποια δεν ειχαν τι να κανουν και λενε ας φτιαξουμε μια 7900gre.  Βεβαια απο την αλλη εχει το ιδιο pl με την 7800xt πανω κατω οποτε λογικο τα χαμηλοτερα ρολογια.

Επεξ/σία από akoinonitos

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Ναι δεν ξερω ,σκεφτομαι μηπως τα χαμηλα ρολογια ειναι λογω κακων bin τα οποια δεν ειχαν τι να κανουν και λενε ας φτιαξουμε μια 7900gre

Η για να κρατήσουν την κατανάλωση σε νορμαλ σχετικά επίπεδα όσο μπορούσαν; Στο μεταξύ όσο δεν έρχεται Ευρώπη μαζικά δεν υπάρχουν και πολλά αξιόπιστα reviews να δει ο υποψήφιος αγοραστής. Όντως από τις πιο παράξενες κάρτες που έχουν βγει τα τελευταία πολλά χρόνια. Από το αρχικό release μόνο στην Κίνα μέχρι τα χαμηλά ρολόγια.

• Like 1

Ρε παιδια λυστε μου μια απορια, ενεργοποιω το hdr απο τις ρυθμισεις οθονης και μου χαλαει τα χρωματα στο wallpaper..δλδ σαν να εμφανιζει pixel και σκιες...το κανω disable και επανερχετε.πρεπει ή δεν πρεπει να το εχω ενεργοποιημενο?

επισης με το freesync τι προτείνεται enable ή disable?

5 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Ρε παιδια λυστε μου μια απορια, ενεργοποιω το hdr απο τις ρυθμισεις οθονης και μου χαλαει τα χρωματα στο wallpaper..δλδ σαν να εμφανιζει pixel και σκιες...το κανω disable και επανερχετε.πρεπει ή δεν πρεπει να το εχω ενεργοποιημενο?

Λογικα ειναι θεμα οθονης / tv οποτε ξεχνας στο hdr . Και εγω που εχω το pc πανω σε sharp tv το ιδιο θεμα εχω 

6 hours ago, kjtzemis said:

Δεν ξέρω για το HDR αλλά το freesync εννοείται το αφήνεις ανοιχτό εκτός και αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα που είναι πολύ σπάνιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, kjtzemis said:

Για να παιξει σωστα το HDR θελει να ειναι ετσι ρυθμισμενο

image.png.62bf22eb18546ebd17f7e2e1d2b9a06a.png

Επεξ/σία από enable_your_mind

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...