Προς το περιεχόμενο

AMD RX 7000 Series [RDNA 3/Navi31]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Τελικά βρήκατε ποιος την έχει πιο μεγάλη την κοιλιά;😂😂😂😉

Δεν ειναι θεμα ποιος τη εχει πιο μεγαλη ρε συ, μιλαμε για κατι συγκεκριμενο τερμα oc τερμα pl σε βαρυ παιχνιδι και πεταγεται να μας πει για τα temps του που ειναι 40 βαθμοι οταν παιζει packaman. Και οταν του ζητας να κανει το ιδιο  με την καρτα του κανει τον κινεζο. Λες και πηραμε hw χθες ξερω γω. Κλασικος nvidia fan boy που ψαχνει να βρει κατι στο νημα των rdna για να μας δειξει την υπεροχη των rtx! 

Βλεπεις να μπαινει κανεις απο εμας στο νημα της nvidia να κανει κατι παρομοιο?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν ειναι θεμα ποιος τη εχει πιο μεγαλη ρε συ, μιλαμε για κατι συγκεκριμενο τερμα oc τερμα pl σε βαρυ παιχνιδι και πεταγεται να μας πει για τα temps του που ειναι 40 βαθμοι οταν παιζει packaman. Και οταν του ζητας να κανει το ιδιο  με την καρτα του κανει τον κινεζο. Λες και πηραμε hw χθες ξερω γω. Κλασικος nvidia fan boy που ψαχνει να βρει κατι στο νημα των rdna για να μας δειξει την υπεροχη των rtx! 

Βλεπεις να μπαινει κανεις απο εμας στο νημα της nvidia να κανει κατι παρομοιο?

Γιατι δεν τρεχεις σε stock τα παντα να μας δειξεις τι θερμοκρασιες εχεις;
Bεβαια εκει ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα stock vs stock οποτε θα πρεπει να κανουμε και εμεις τις αλχημιες σας για να δουμε τι εχουμε.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Γιατι δεν τρεχεις σε stock τα παντα να μας δειξεις τι θερμοκρασιες εχεις;

ανεβασε cp 2077 default  με ab να φαινεται gpu temp ,hot spot ,junction  temp και fan speed % και watt  και οταν παω σπιτι ανεβαζω ευχαριστως ,αλλιως μην ξανα μπεις στον κοπο

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Τελικά βρήκατε ποιος την έχει πιο μεγάλη την κοιλιά;😂😂😂😉

Τα πραγματα ειναι απλα και κρυβομαστε πισω απο παραμυθακια της χαλιμας.
Οι θερμοκρασιες στο Hardware (οποιο και αν ειναι αυτο) εξαρτωνται κατα κυριο λογο απο το air flow του case και των case fans.
Aν αυτα δεν ειναι καλα οτι settings και να βαλεις θα ειναι χειροτερα απο τα αντιστοιχα σε καποιο αλλο case.
Για αυτο ειπα οτι και 7800xt να ειχα παλι οι θερμοκρασιες μου θα ηταν καλυτερες απο τη πλειοψηφια.
Aντιστοιχα ακομα και αν εκανα max OC τη 4080 και ειχα πχ 70c δεν σημαινει οτι ολες οι Gigabyte σε max OC θα ειχαν 70c.

Σε πρωτο χρονο δεν μπηκα σε καμια συγκριση Nvidia vs AMD, το μονο που ειπα ειναι οτι για τετοια εποχη και τετοιο κρυο αν καποιος αντιγραψει το παραπανω profile και δεν εχει τις βασικες γνωσεις να το ξαναπειραξει αργοτερα οταν πρεπει, θα εχει προβλημα με τις θερμοκρασιες.
Οταν με ρωτησε ο φιλος αν εχω RDNA τοτε του απαντησα οχι.
Ουτε τη καρτα μου συγκρινα ουτε προσπαθησα να τη βγαλω καλυτερη οπως καποιοι υπαινίσσoνται.
Aλιμονο αν πρεπει να αποδειξουμε κιολας οτι η 4080 ειναι σαφως καλυτερη σε ολα απο την 7800xt.
Το μονο που ειπα ειναι οτι δινω περισσοτερο focus στις θερμοκρασιες παρα στο θορυβο και θα προτιμουσα να ανταλλαξω +200 - +500 rpm αν ηταν να ειχα -10c.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Τα πραγματα ειναι απλα και κρυβομαστε πισω απο παραμυθακια της χαλιμας.
Οι θερμοκρασιες στο Hardware (οποιο και αν ειναι αυτο) εξαρτωνται κατα κυριο λογο απο το air flow του case και των case fans.
Aν αυτα δεν ειναι καλα οτι settings και να βαλεις θα ειναι χειροτερα απο τα αντιστοιχα σε καποιο αλλο case.
Για αυτο ειπα οτι και 7800xt να ειχα παλι οι θερμοκρασιες μου θα ηταν καλυτερες απο τη πλειοψηφια.
Aντιστοιχα ακομα και αν εκανα max OC τη 4080 και ειχα πχ 70c δεν σημαινει οτι ολες οι Gigabyte σε max OC θα ειχαν 70c.

Σε πρωτο χρονο δεν μπηκα σε καμια συγκριση Nvidia vs AMD, το μονο που ειπα ειναι οτι για τετοια εποχη και τετοιο κρυο αν καποιος αντιγραψει το παραπανω profile και δεν εχει τις βασικες γνωσεις να το ξαναπειραξει αργοτερα οταν πρεπει, θα εχει προβλημα με τις θερμοκρασιες.
Οταν με ρωτησε ο φιλος αν εχω RDNA τοτε του απαντησα οχι.
Ουτε τη καρτα μου συγκρινα ουτε προσπαθησα να τη βγαλω καλυτερη οπως καποιοι υπαινίσσoνται.
Aλιμονο αν πρεπει να αποδειξουμε κιολας οτι η 4080 ειναι σαφως καλυτερη σε ολα απο την 7800xt.
Το μονο που ειπα ειναι οτι δινω περισσοτερο focus στις θερμοκρασιες παρα στο θορυβο και θα προτιμουσα να ανταλλαξω +200 - +500 rpm αν ηταν να ειχα -10c.

Είναι τελείως σε άλλη κατηγορία οι κάρτες! Φυσικά και δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. Η 4080 κοντράρεται με την RX 7900XTX

• Like 1

Μόλις τώρα, aetos1988 είπε

Είναι τελείως σε άλλη κατηγορία οι κάρτες! Φυσικά και δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. Η 4080 κοντράρεται με την RX 7900XTX

Αυτο ακριβως, ο μονος λογος που εδειξα τις θερμοκρασιες στο συστημα μου ειναι για να δειξω πως θα επρεπε να ειναι το χειμωνα και οχι για το αν ειναι η δεν ειναι καλυτερη η 4080.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν για να τελειώνουμε στο ποιος την έχει την πιο μεγάλη την κοιλιά, κύριοι σας έχω όλους όσον αφορά το case airflow. Δεν πα να έχετε 4080, 7800xt, i9 14900ks και τα υπόλοιπα μπλιμπλίκια!! Lancool 216 μάγκες...τυφώνας δημιουργείται μέσα αν φουλάρω τα fans. Άντε μαζέψτε τα σαπάκια σας λέμε! 🤪😜 

-45 πιάνει η 4070 σε 4k fsr, dlss, raster, TLAA κλπ κλπ κλπ. Τι θέτε ωρέ;;;;

Επεξ/σία από dimoskoutr

7 minutes ago, dimoskoutr said:

Λοιπόν για να τελειώνουμε στο ποιος την έχει την πιο μεγάλη την κοιλιά, κύριοι σας έχω όλους όσον αφορά το case airflow. Δεν πα να έχετε 4080, 7800xt, i9 14900ks και τα υπόλοιπα μπλιμπλίκια!! Lancool 216 μάγκες...τυφώνας δημιουργείται μέσα αν φουλάρω τα fans. Άντε μαζέψτε τα σαπάκια σας λέμε! 🤪😜 

-45 πιάνει η 4070 σε 4k fsr, dlss, raster, TLAA κλπ κλπ κλπ. Τι θέτε ωρέ;;;;

Το 3D το έχεις ανοιχτό όμως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Το 3D το έχεις ανοιχτό όμως;

Κοιτά λόγω special edition 5600 που έχω, όταν κατέβει και αυτός κοντά στους -40, -45 περίπου, τότε ανοίγει αυτόματα το 3D cache που έχει κρυφό. Βέβαια θέλει ειδικό προγραμματισμό αυτό. Πράγμα που το κατέχω ταμάλα  σαφέστατα. Οπότε όταν κατεβάσετε στους μείον τα components σας με αερόψυξη μετά βγάλτε γλώσσα για μεγάλη κοιλιά! Άντε πάμε παρακάτω λοιπόν.👍

Επεξ/σία από dimoskoutr

Πολύ καλύτερη εμπειρία με Χ3D.

Ακόμη δεν έχω κάνει αρκετά τεστ αλλά εδώ που έπεφτα πολύ χαμηλά, τώρα ναι μεν πέφτει(όχι όπως πριν) πάλι αλλά δεν είναι από CPU, επίσης τώρα δοκίμασα χωρίς HWU settings αλλά με RT ultra. (Έχω και 2κ τεξτουρ μοντ μην το ξεχνάμε)

image.jpeg.ac73c4005d1663659caf21e103013136.jpeg

• Like 5

36 minutes ago, Aris-leme said:

Πολύ καλύτερη εμπειρία με Χ3D.

Ακόμη δεν έχω κάνει αρκετά τεστ αλλά εδώ που έπεφτα πολύ χαμηλά, τώρα ναι μεν πέφτει(όχι όπως πριν) πάλι αλλά δεν είναι από CPU, επίσης τώρα δοκίμασα χωρίς HWU settings αλλά με RT ultra. (Έχω και 2κ τεξτουρ μοντ μην το ξεχνάμε)

image.jpeg.ac73c4005d1663659caf21e103013136.jpeg

Εγώ τελικά παίζω με λίγο πάνω από hardware unboxed settings και cyberfsr quality. Επειδή άλλαξα σε 1440p ultra wide έριξα το upscaling από xess ultra quality σε cyberfsr και πιάνω παντού 100-120 fps και 144 εσωτερικά.

Ο 5800x3d στα σίγουρα βγάζει τα λεφτά του. Τώρα κατεβάζω και δύο mod lists, ένα γενικό και ένα με hd textures.

• Like 1

4 minutes ago, Aris-leme said:

Υπάρχει συλλογή για 2κ textures

https://next.nexusmods.com/cyberpunk2077/collections/devnx1

Ναι αυτό έλεγα μαζί με το Welcome To Night City 2.02. Βέβαια λέω να βάλω το 4k, όχι το 2k.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έλεγα όχι μην το βάλεις, το εβαλα και γονατίζει την VRAM της 7800ΧΤ. Έχω βάλει και σκρινσοτ πριν κάτι σελίδες. Πολύ ωραίο είναι αλλά. 

Για το 4κ λέω

Επεξ/σία από Aris-leme

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...