scorpion8283 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 9 hours ago, Arkin said: Αρχικα καλοριζο το monitor bro να το χαρεις 10000%. Τωρα για τα υπολοιπα διαφορα θα δεις σιγουρα αλλα μπορει να ειναι κανοντας ζουμ 300% μεταξυ των 2 εικονων οποτε ειναι ψηλα γραμματα στην τελικη. Παιξε σιγουρα με το RIS παντα να το εχεις ανοιχτο και ρυθμιζε απλα το ποσοστο για το καθε παιχνιδι. Ευχαριστώ πολυ Γιωργάρα...ήθελα να αλλάξω το G7 32' γιατί το υψος και κυρίως το curvature ΔΕΝ με βόλεψαν καθόλου, ε και λέω αφου θα πάρω ας ξεμπερδέυω μια και καλή. Δεν ειχα δουλέψει ΚΑΘΟΛΟΥ το sharpening , τωρα που το λες θα το δοκιμάσω σε starfield καταρχην... 4 hours ago, akoinonitos said: Στο alan wake το vsr 4κ με fsr quality ειναι καλυτερο απο 1440p native. Βασικα στο alan wake το fsr οταν το rendered resolution ειναι απο 1080P και πανω ειναι αρκετα καλο ,δλδ vsr 4k με fsr performance ειναι πολυ καλυτερο απο 1440p quality. Αλλα ας πουμε στο cp δεν ισχυει το ιδιο ,ειναι αναλογα το game οπως ειπαν και τα παιδια. Εγω προσωπικα στο alan wake παιζω 4K fsr performance μιας και η 7800 σε 1440P native δεν την παλευει στο δασος. Kαλοδουλευτο το μονιτορ ,ριξε και καμια φωτο ,το χαλβαδιαζα και εγω αλλα δεν ημουν για επιπλεον εξοδα αυτον τον καιρο στο alan wake με vsr ,fsr και native .................................. Πιστολί! Ευχαριστώ πολύ! Για λιγοτερα απο 10 fps σε ρίχνει απο το 60 αρι το Native έτσι? Σπαστικό.... Οπότε starfield και AW2, VSR + FSR οι ψηφοι. Quote Kαλοδουλευτο το μονιτορ ,ριξε και καμια φωτο ,το χαλβαδιαζα και εγω αλλα δεν ημουν για επιπλεον εξοδα αυτον τον καιρο Ευχαριστώ πολύ. Το είδα λίγο σαν επένδυση....😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_on_PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Nalfein33 said: Πια επιλογη θα κανατε ? 7800xt Hellhound Skroutz vs Pulse plaisio Στην ουσια καλυτερη υλοποιηση vs 1 χρονος εχτρα εγγύηση Μην ξεχνάς πως η pulse δίνει και 20 ευρώ κουπόνι και το Avatar παιχνίδι. Η Hellhound είναι σαφώς καλύτερη υλοποίηση αλλά αν δεν θες να κάνεις overclocking δεν νομίζω να έχει διαφορά. Α νομίζω στην Pulse δεν κλείνει το κόκκινο radeon logo, τουλάχιστον δεν έκλεινε στην 5700xt pulse, οπότε δεν μπορούσα να αφήσω τον υπολογιστή ανοιχτό το βράδυ χωρίς να τον καλύψω με κάτι για να μη φαίνεται το φως. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από John_on_PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, John_on_PC είπε Μην ξεχνάς πως η pulse δίνει και 20 ευρώ κουπόνι και το Avatar παιχνίδι. Η Hellhound είναι σαφώς καλύτερη υλοποίηση αλλά αν δεν θες να κάνεις overclocking δεν νομίζω να έχει διαφορά. Α νομίζω στην Pulse δεν κλείνει το κόκκινο radeon logo, τουλάχιστον δεν έκλεινε στην 5700xt pulse, οπότε δεν μπορούσα να αφήσω τον υπολογιστή ανοιχτό το βράδυ χωρίς να τον καλύψω με κάτι για να μη φαίνεται το φως. με το trixx δεν μπορουσες να το βαλεις off η ειναι μονο για την nitro το trixx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_on_PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, akoinonitos said: με το trixx δεν μπορουσες να το βαλεις off η ειναι μονο για την nitro το trixx? Όχι μόνο στις nitro αλλάζει. Μόνο αν ανοίξεις τη κάρτα και αποσυνδέσεις το καλώδιό του κλείνει, δεν είχε καν physical διακόπτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) H pulse δεν εχει καθολου led το ξερω επειδη αυτη πηρα,η 5700 ειχε μονιμα κοκκινο Παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο overclock,noise,θερμοκρασιες Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από ougxar 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_on_PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 15 minutes ago, ougxar said: H pulse δεν εχει καθολου led το ξερω επειδη αυτη πηρα,η 5700 ειχε μονιμα κοκκινο Παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο overclock,noise,θερμοκρασιες Καλά κάνανε, καλύτερα να μην έχει παρά να έχει που να μην κλείνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Λιγο κουτσομπολιο... Κοινη φοτο και τα δυο παλλικαρια μαζι...( Λιζακι και ενας αλλος τυπος που μοιαζει με τον πετσινο , αλλα προφανως δεν ειναι. Εχουμε ματια και βλεπουμε κυριεεεεε 😠 ( ο τυπος με το πουλοβερακι εχει σπασει το twitter) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Στις 19/11/2023 στις 10:01 ΜΜ, akoinonitos είπε Ελα μωρε που τον πιστευεις , να κραξει για τα temps ηθελε ,οπως συνηθως και μετα τα κουκουλωνει, γιαυτο πεταξε και τα temps του απο το packman που επαιζε για να μας δειξει ποσο κρυα ειναι η 4080. Σου εδειξα τις θερμοκρασιες μου σε Idle και σε gaming. Aν ετρεχα pacman απο Idle 27 26 21 δεν θα πηγαινα 43 42 34 θα ημουν κοντα στο 32 31 28. Αν σας ενοχλει που τα gaming μου ειναι καλυτερα απο τα idle σας μπορεις και να τα προσπερασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Σου εδειξα τις θερμοκρασιες μου σε Idle και σε gaming. Aν ετρεχα pacman απο Idle 27 26 21 δεν θα πηγαινα 43 42 34 θα ημουν κοντα στο 32 31 28. Αν σας ενοχλει που τα gaming μου ειναι καλυτερα απο τα idle σας μπορεις και να τα προσπερασεις. Εχεις πολυ πλακα εδω βλεπουμε τα φοβερα 60φευγα που βαραει η 4080 στο cp στοκ ουτε καν oced ,αφου εσυ δεν καταδεχεσαι ως συνηθως να ανεβασεις ss Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εχεις πολυ πλακα Πλακα εχει να υπονοεις οτι δειχνω θερμοκρασιες με DLSS ενω ειμαι σε Raster ή οταν προσπαθεις να συγκρινεις UV+FSR με Stock+Raster και να μου λες οτι αν προσπαθησεις μπορεις και καλυτερα. Και 7800xt να ειχα , θα ειχα καλυτερες θερμοκρασιες απο τη πλειοψηφια. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Πλακα εχει να υπονοεις οτι δειχνω θερμοκρασιες με DLSS ενω ειμαι σε Raster ή οταν προσπαθεις να συγκρινεις UV+FSR με Stock+Raster και να μου λες οτι αν προσπαθησεις μπορεις και καλυτερα. Και 7800xt να ειχα , θα ειχα καλυτερες θερμοκρασιες απο τη πλειοψηφια. αμα δεν ξερεις τα βασικα δεν μπορω να κανω κατι ,αν θες ανεβασε temps απο cp2077 με τερμα pl και τα fans απο 50% και κατω αλλιως οτι και να μου λες το ακουω βερεσε Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Πλακα εχει να υπονοεις οτι δειχνω θερμοκρασιες με DLSS ενω ειμαι σε Raster ή οταν προσπαθεις να συγκρινεις UV+FSR με Stock+Raster και να μου λες οτι αν προσπαθησεις μπορεις και καλυτερα. Και 7800xt να ειχα , θα ειχα καλυτερες θερμοκρασιες απο τη πλειοψηφια. Καλά μην υπερβάλεις. 1 δεν θα έβαζες ποτέ 7800ΧΤ και 2 δεν θα δούλευε σ εσένα με τόσα που έχεις πει για το λιζάκι😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε αμα δεν ξερεις τα βασικα δεν μπορω να κανω κατι ,αν θες ανεβασε temps απο cp2077 με τερμα pl και τα fans απο 50% και κατω αλλιως οτι και να μου λες το ακουω βερεσε Γιατι θα πρεπει να κανω OC και να αλλαξω τα curves μου για να με πιστεψεις; Σου ποσταρα τα temps που εχω με τα settings που παιζω και μαλιστα ειναι stock. Aν εσυ εισαι αναγκασμενος να κανεις OC και UV για να κερδισεις FPS και να πεσεις σε temps και καταναλωση ειναι δικο σου προβλημα. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Γιατι θα πρεπει να κανω OC και να αλλαξω τα curves μου για να με πιστεψεις; Σου ποσταρα τα temps που εχω με τα settings που παιζω και μαλιστα ειναι stock. Aν εσυ εισαι αναγκασμενος να κανεις OC και UV για να παιξεις ειναι δικο σου προβλημα. Νταξει καλο απογευμα Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Τελικά βρήκατε ποιος την έχει πιο μεγάλη την κοιλιά;😂😂😂😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα