Aten-Ra Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 50 minutes ago, scorpion8283 said: Πειτε μια αποψη ρε παιδια... Monitor 27' 1440p ( Oled - οχι οτι παιζει κανα ρολο, αλλα μιας και τα σκασα ειπα να φλεξαρω...😝) .... Θεωρειτε οτι vsr 4k και καπακια fsr quality, θα εχει καλυτερο οπτικο αποτελεσμα απο NATIVE 1440P ?( πριν αρχισω τα πειραματα ηθελα μια αποψη) Λεω γενικα, μαζι με πιθανα juggies ή ξερω γω τι αλλα προκαλει το fsr... Το έχω δοκιμάσει σε δυο-τρία παιχνίδια, ήταν καλύτερο από 1440p native, αλλά πρέπει να παίζει και από παιχνίδι σε παιχνίδι και ανάλογα το fsr implementation. 32" 1440p 144hz Monitor. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_on_PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, scorpion8283 said: Πειτε μια αποψη ρε παιδια... Monitor 27' 1440p ( Oled - οχι οτι παιζει κανα ρολο, αλλα μιας και τα σκασα ειπα να φλεξαρω...😝) .... Θεωρειτε οτι vsr 4k και καπακια fsr quality, θα εχει καλυτερο οπτικο αποτελεσμα απο NATIVE 1440P ?( πριν αρχισω τα πειραματα ηθελα μια αποψη) Λεω γενικα, μαζι με πιθανα juggies ή ξερω γω τι αλλα προκαλει το fsr... Δεν ξέρω το performance αν θα είναι ίδιο, πιστεύω θα είναι λίγο χειρότερο με το fsr. Κυρίως εξαρτάται από το anti aliasing του native και το implementation του fsr, αν είναι καλό θα είναι καλύτερο από το fsr, αν είναι χάλια το aa του καλύτερα το fsr. Στο cyberpunk χρησιμοποιώ Xess ultra quality γιατί διάβασα είναι καλύτερο anti aliasing από το native taa. Δοκίμασα και το frame gen preview driver αλλά δεν το μπορώ το input lag και δεν είναι και αρκετά consistent το frame pacing ακόμα. Στο forspoken που έχει fsr 3 in game ήταν πολύ καλύτερο το pacing, στο cyberpunk με afmf ήταν σαν να μην ήταν ενεργοποιημένο το freesync μερικές στιγμές ενώ δούλευε κανονικά με βάση το fps counter της οθόνης. Παίζω με τα quality settings από εδώ: τα οποία είναι ένα κλικ πιο πάνω από τα hub quality και με crowd density medium είμαι στα 100-120 fps. Πολύ καλύτερο από frame gen έστω και με ray traced reflections και για μένα το latency έχει τεράστια διαφορά. Με χειριστήριο ίσως αντέχεται. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από John_on_PC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, John_on_PC said: Δεν ξέρω το performance αν θα είναι ίδιο, πιστεύω θα είναι λίγο χειρότερο με το fsr. Κυρίως εξαρτάται από το anti aliasing του native και το implementation του fsr, αν είναι καλό θα είναι καλύτερο από το fsr, αν είναι χάλια το aa του καλύτερα το fsr. Στο cyberpunk χρησιμοποιώ Xess ultra quality γιατί διάβασα είναι καλύτερο anti aliasing από το native taa. Δοκίμασα και το frame gen preview driver αλλά δεν το μπορώ το input lag και δεν είναι και αρκετά consistent το frame pacing ακόμα. Στο forspoken που έχει fsr 3 in game ήταν πολύ καλύτερο το pacing, στο cyberpunk με afmf ήταν σαν να μην ήταν ενεργοποιημένο το freesync μερικές στιγμές ενώ δούλευε κανονικά με βάση το fps counter της οθόνης. Παίζω με τα quality settings από εδώ: τα οποία είναι ένα κλικ πιο πάνω από τα hub quality και με crowd density medium είμαι στα 100-120 fps. Πολύ καλύτερο από frame gen έστω και με ray traced reflections και για μένα το latency έχει τεράστια διαφορά. Με χειριστήριο ίσως αντέχεται. 1 hour ago, Aten-Ra said: Το έχω δοκιμάσει σε δυο-τρία παιχνίδια, ήταν καλύτερο από 1440p native, αλλά πρέπει να παίζει και από παιχνίδι σε παιχνίδι και ανάλογα το fsr implementation. 32" 1440p 144hz Monitor. Thanks guys Απο οτι καταλαβαινω ειναι λοιπον αναλογως το game....θα κανω την ερευνα μου για αυτα που θελω να παιξω ( alan wake, starfield, remnant 2 ) και λιγο testing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Thanks guys Απο οτι καταλαβαινω ειναι λοιπον αναλογως το game....θα κανω την ερευνα μου για αυτα που θελω να παιξω ( alan wake, starfield, remnant 2 ) και λιγο testing... Αρχικα καλοριζο το monitor bro να το χαρεις 10000%. Τωρα για τα υπολοιπα διαφορα θα δεις σιγουρα αλλα μπορει να ειναι κανοντας ζουμ 300% μεταξυ των 2 εικονων οποτε ειναι ψηλα γραμματα στην τελικη. Παιξε σιγουρα με το RIS παντα να το εχεις ανοιχτο και ρυθμιζε απλα το ποσοστο για το καθε παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Thanks guys Απο οτι καταλαβαινω ειναι λοιπον αναλογως το game....θα κανω την ερευνα μου για αυτα που θελω να παιξω ( alan wake, starfield, remnant 2 ) και λιγο testing... Στο alan wake το vsr 4κ με fsr quality ειναι καλυτερο απο 1440p native. Βασικα στο alan wake το fsr οταν το rendered resolution ειναι απο 1080P και πανω ειναι αρκετα καλο ,δλδ vsr 4k με fsr performance ειναι πολυ καλυτερο απο 1440p quality. Αλλα ας πουμε στο cp δεν ισχυει το ιδιο ,ειναι αναλογα το game οπως ειπαν και τα παιδια. Εγω προσωπικα στο alan wake παιζω 4K fsr performance μιας και η 7800 σε 1440P native δεν την παλευει στο δασος. Kαλοδουλευτο το μονιτορ ,ριξε και καμια φωτο ,το χαλβαδιαζα και εγω αλλα δεν ημουν για επιπλεον εξοδα αυτον τον καιρο στο alan wake με vsr ,fsr και native Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από akoinonitos 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γενικά το CP77 έχει σάπια εικόνα ακόμη και σε native, το TAA δεν είναι καλό. Μόνο με DLAA κάτι γίνεται. Το vsr/dldsr + fsr/dlss θα δουλεύει πολύ καλά στο Starfield που έχει ωραία και καθαρή εικόνα. Ειδικά σε συνδυασμό με fsr3/dlss3 για περισσότερα fps. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_on_PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, just_a_dude said: Γενικά το CP77 έχει σάπια εικόνα ακόμη και σε native, το TAA δεν είναι καλό. Μόνο με DLAA κάτι γίνεται. Το vsr/dldsr + fsr/dlss θα δουλεύει πολύ καλά στο Starfield που έχει ωραία και καθαρή εικόνα. Ειδικά σε συνδυασμό με fsr3/dlss3 για περισσότερα fps. Και το Xess Ultra Quality είναι καλό σαν anti aliasing. Και δίνει και 5-6% παραπάνω fps από το native TAA. 12 hours ago, akoinonitos said: εγω ειχα 750αρι και το αλλαξα γτ ειχα θεμα και με την 3080 και με την 7800, ειχαν πεσει οι γραμμες του και ετρωγα restart ,δεν ξερω αν ειναι απο το τροφοδοτικο ωστοσο ,ανεβασες τις μνημες με την ιδια ταση που εχουν σε xmp ,πραγμα δυσκολο να ειναι σταθερες ,μην εχουν φαει κανα corruption τα windows δεν ξερω. Τσεκαρε αν εχουν κουμπωσει καλα τα καλωδια παντως Είδα ένα βίντεο για το curve optimizer και έλεγε πως ακριβώς το error που μου έβγαλε βγαίνει λίγο πολύ χαμηλού offset στο συγκεκριμένο πυρήνα. Μάλλον το kombo strike 3 είναι πολύ επιθετικό. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από John_on_PC 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nalfein33 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Πια επιλογη θα κανατε ? 7800xt Hellhound Skroutz vs Pulse plaisio Στην ουσια καλυτερη υλοποιηση vs 1 χρονος εχτρα εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Μιας και πιάσαμε FSR- DLSS, ερώτηση αν έχεις βάλει καλύτερα τεξτουρ στο παιχνίδι κάνουν αυτά απσκειλ? Δηλ βάζω 4Κ τεξτουρς θα έχω καλύτερη εικόνα σε 2Κ και FSRQ απ ότι με μαμα τεξτουρ και απσκειλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, Nalfein33 είπε Πια επιλογη θα κανατε ? 7800xt Hellhound Skroutz vs Pulse plaisio Στην ουσια καλυτερη υλοποιηση vs 1 χρονος εχτρα εγγύηση προσωπικα hellhound 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nalfein33 είπε Πια επιλογη θα κανατε ? 7800xt Hellhound Skroutz vs Pulse plaisio Στην ουσια καλυτερη υλοποιηση vs 1 χρονος εχτρα εγγύηση Θα έπαιρνα την Pulse και χωρίς την έξτρα εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argonaute Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Hellhound. Ειναι μονοδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Και να αναλύσω λίγο τους λόγους Έχει 2 dp / 2 hdmi που για μένα ειναι προτιμότερο Έχει μικρότερο μήκος που βοηθάει με airflow, επιλογή κουτιού κτλ Τώρα βέβαια η hellhound με τα τρία φανς ίσως να σου δίνει περισσότερο OC headroom. Δεν έχω βρει reviews για την 7800 της pulse οπότε δεν ξέρω πως τα πάει σ'αυτόν τον τομέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nalfein33 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Εχω τεραστιο κουτι οπότε αυτο δεν είναι προβλημα. Mε o/c δεν έχω ιδεα και δεν θα ασχοληθώ.Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις.Ψαχνω και γω reviews για την Pulse και δεν εχω βρει κατι αξιοπιστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Hellhound. 7800XT Pulse με 2 fan θα είναι +8-10 βαθμούς πυρήνα και +15 hotspot. Αν δεν σε ενδιαφέρει οκ προχώρα με Pulse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα