just_a_dude Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οπως ειναι στην αρχη στο δασος ειναι και μετα μεσα στο δασος, στο δασος ξανα πας και μετα την πολη ,αν το παιξεις θα το δεις και αναλογα κια ποιον χαρακτηρα θα διαλεξεις μετα. Δοκιμασε να βαλεις 4k με dlss balanced ξερω γω να δεις ποσο καλυτερα textures εχεις και μετα σκεψου τι ειναι προτιμοτερο το rt η τα textures. Παντως το παιχνιδι θελει tv χωρις την μλκια το antiglare που εχουν τα monitor για να το ευχαριστηθεις Πάντως το AW2 δεν θεωρώ ότι είναι πρόβλημα, ακριβώς για το λόγο ότι scalaρει. Ακόμη και χωρίς RT, στα medium raster δείχνει πολύ ωραίο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 οταν η γυναικα λειπει απο το σπιτι 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Καλά ρε, με ανοιχτά τα msi afterburner metrics παίζεις το παιχνίδι; Παρεμπιπτόντως, τι εννοείς καλύτερα στην TV που δεν έχει anti glare matt coating? Κερδίζεις κάτι οπτικά με glossy panel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, just getting started said: Καλά ρε, με ανοιχτά τα msi afterburner metrics παίζεις το παιχνίδι; Παρεμπιπτόντως, τι εννοείς καλύτερα στην TV που δεν έχει anti glare matt coating? Κερδίζεις κάτι οπτικά με glossy panel? Δεν υπαρχει συγκριση , τα χρωματα και την αντιθεση με glossy δεν τα φτανει το matt με τιποτα... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από noFEARgr 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, geomrk είπε μεχρι τελος νοεμβρη ΛΟΓΙΚΑ παραλαμβανω εγω την hellhound παντως 😛 Ωπ ωπ, λες να κάνουμε καμιά τράμπα για κανένα μήνα; Μετά όμως που θα δεις και εσύ rt μην μου πεις να την κρατήσεις την 4070 μου...😆 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε οταν η γυναικα λειπει απο το σπιτι Γιατί όταν είναι φεύγει πύραυλος παντόφλα ε; Πες τα όλα...🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε οταν η γυναικα λειπει απο το σπιτι Και εγώ νόμιζα ότι θα εδειχνες τσόντα...μα τι ξενερωτος 😮💨 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δοκιμασα alan wake 2 και 4κ οπως ζητηθηκε , αν και πλεον ειμαι σε λιγο διαφορετικο σημειο ( παλι μεσα στο μετρο) απο εκει που εβλεπα fps με τις μετρησεις σε ultra wide , οποτε για 4κ εχουμε 4K native + FULL RT + FULL PT 20 fps 4K native + FULL RT + FULL PT + FG 37fps 4K - FSR Q + FULL RT + FULL PT 39fps 4K - FSR Q + FULL RT + FULL PT +FG 71FPS Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από enable_your_mind 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Δοκιμασα alan wake 2 και 4κ οπως ζητηθηκε , αν και πλεον ειμαι σε λιγο διαφορετικο σημειο ( παλι μεσα στο μετρο) απο εκει που εβλεπα fps με τις μετρησεις σε ultra wide , οποτε για 4κ εχουμε 4K native + FULL RT + FULL PT 20 fps 4K native + FULL RT + FULL PT + FG 37fps 4K - FSR Q + FULL RT + FULL PT 39fps 4K - FSR Q + FULL RT + FULL PT +FG 71FPS Aν ειναι 3840x2160 ειναι πολυ καλυτερα απο ολα τα reviews. Αν ειναι 3440x1440 ειναι λιγο καλυτερα απο τα reviews οταν για 1440p σε αυτα τα settings δινουν 26FPS αντι για 39FPS και το 3440x1440 ειναι μεγαλυτερο απο 1440p. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, BlurayMoviesGreece said: Aν ειναι 3840x2160 ειναι πολυ καλυτερα απο ολα τα reviews. Αν ειναι 3440x1440 ειναι λιγο καλυτερα απο τα reviews. 4κ ειναι οι μετρησεις στην OLED C1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Δοκιμασα alan wake 2 και 4κ οπως ζητηθηκε , αν και πλεον ειμαι σε λιγο διαφορετικο σημειο ( παλι μεσα στο μετρο) απο εκει που εβλεπα fps με τις μετρησεις σε ultra wide , οποτε για 4κ εχουμε 4K native + FULL RT + FULL PT 20 fps 4K native + FULL RT + FULL PT + FG 37fps 4K - FSR Q + FULL RT + FULL PT 39fps 4K - FSR Q + FULL RT + FULL PT +FG 71FPS αδερφέ χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω αλλα μήπως κάτι έχεις κάνει λάθος? εγώ με την 4090 με το ζόρι βγάζω 30 και εδώ στο video ο τύπος βγάζει 10 fps με την 7900xtx που φαίνεται και πιο λογικό με τη διαφορα που έχουν οι κάρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε 4κ ειναι οι μετρησεις στην OLED C1 Eβαλες High Preset ή τα εκανες με το χερι ολα δεξια; Ειχα ακουσει εναν σε ενα βιντεο που ελεγε οτι με το High Preset καποια δεν τα παει δεξια και πρεπει να τα πας με το χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, just getting started είπε Καλά ρε, με ανοιχτά τα msi afterburner metrics παίζεις το παιχνίδι; Παρεμπιπτόντως, τι εννοείς καλύτερα στην TV που δεν έχει anti glare matt coating? Κερδίζεις κάτι οπτικά με glossy panel? 2 ώρες πριν, noFEARgr είπε Δεν υπαρχει συγκριση , τα χρωματα και την αντιθεση με glossy δεν τα φτανει το matt με τιποτα... αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Tambas91 said: αδερφέ χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω αλλα μήπως κάτι έχεις κάνει λάθος? εγώ με την 4090 με το ζόρι βγάζω 30 και εδώ στο video ο τύπος βγάζει 10 fps με την 7900xtx που φαίνεται και πιο λογικό με τη διαφορα που έχουν οι κάρτες Ειπα οτι ειναι με τον alan wake μεσα στο μετρο αυτες οι μετρησεις.. Δεν ειναι εξω στο δασος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε αδερφέ χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω αλλα μήπως κάτι έχεις κάνει λάθος? εγώ με την 4090 με το ζόρι βγάζω 30 και εδώ στο video ο τύπος βγάζει 10 fps με την 7900xtx που φαίνεται και πιο λογικό με τη διαφορα που έχουν οι κάρτες Εχει μεγαλη διαφορα το δασος με το μετρο , στο μετρο παιζω σε 4K fsr quality και κραταω 60αρι στο 99% και στο δασος παιζω 4k fsr performance και κραταω 60 στο 80% Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Ειπα οτι ειναι με τον alan wake μεσα στο μετρο αυτες οι μετρησεις.. Δεν ειναι εξω στο δασος 16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εχει μεγαλη διαφορα το δασος με το μετρο , στο μετρο παιζω σε 4K fsr quality και κραταω 60αρι στο 99% και στο δασος παιζω 4k fsr performance και κραταω 60 στο 80% ααα ok τότε.. δεν έχω παίξει το παιχνίδι απλά το έβαλα λίγο να το δω και μου φάνηκε περίεργο να έχουν μονο τόσο λίγη διαφορα... @BlurayMoviesGreece πάντως για να μη λες ότι όλο κράζω το πράσινο αγόρι με τις τεχνολογίες του αυτό ρε φιλε μάλιστα!!! είναι όντως μια οπτική πανδαισία (καμια σχέση με cyberpunk δηλαδή χωρίς mods γιατί με mods το μαζεύεις κάπως) εδώ οι άνθρωποι έχουν δώσει ρεσιτάλ μακάρι να βγαίνουν μονο τέτοια παιχνίδια να χαζεύουμε και να σου δίνουμε τα λεφτά μας απλόχερα φιλε Jen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα