Aris-leme Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Στην Ιταλία. Δεν ξέρω πόσο πάνω είναι από 7800ΧΤ και αν όντως υπάρχουν μποαρτ παρτνερ κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Πάντως εγώ είδα μερικά benchmarks και σε μερικά παιχνίδια έχει όσα fps παραπάνω από την 7800xt όσο είναι και ποσοστιαία ακριβότερη, αλλά σε άλλα παιχνίδια είναι ίδιες. To ποσοστιαια ακριβοτερη δεν λεει κατι, οσο πας πιο πανω τοσο λιγοτερο θα αξιζει για αυτα που προσφερει. Το θεμα ειναι να παιζει το game που θες στα settings που θες και πανω, αλλα οχι πιο κατω. Αν δηλαδη στο Starfield (τυχαιο) η μια βγαζει 63 FPS και η αλλη 55 FPS , αυτη με τα 55 και ποσοστιαια να ειναι καλυτερη με βαση τη τιμη της , δεν σε καλυπτει το ιδιο με την αλλη. Τωρα αν σε κατι games που βγαζουν 170+FPS(doom eternal, CS κτλ) εχουν και οι 2 170+FPS παλι δεν ειναι μετρο συγκρισης. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_on_PC Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: To ποσοστιαια ακριβοτερη δεν λεει κατι, οσο πας πιο πανω τοσο λιγοτερο θα αξιζει για αυτα που προσφερει. Το θεμα ειναι να παιζει το game που θες στα settings που θες και πανω, αλλα οχι πιο κατω. Αν δηλαδη στο Starfield (τυχαιο) η μια βγαζει 63 FPS και η αλλη 55 FPS , αυτη με τα 55 και ποσοστιαια να ειναι καλυτερη με βαση τη τιμη της , δεν σε καλυπτει το ιδιο με την αλλη. Τωρα αν σε κατι games που βγαζουν 170+FPS(doom eternal, CS κτλ) εχουν και οι 2 170+FPS παλι δεν ειναι μετρο συγκρισης. Εννοώ τύπου αν η 7800 έπιανε ~50 fps, η 7900 έπιανε ~65, που είναι ανάλογο με τη ποσοστιαία διαφορά της τιμής τους σε δολλάρια (MSRP). Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από John_on_PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, John_on_PC είπε Εννοώ τύπου αν η 7800 έπιανε ~50 fps, η 7900 έπιανε ~65, που είναι ανάλογο με τη ποσοστιαία διαφορά της τιμής τους σε δολλάρια (MSRP). To καταλαβα, αλλα ο λογος που παμε στις "μεγαλες" καρτες ειναι γιατι δεν μπορουμε να παιξουμε στην αναλυση ,στα settings και στα FPS με τις απο κατω, ακομα και αν ξερουμε οτι πληρωνουμε περισσοτερα στο Perf/$. Αν η 7900GRE σπαει αυτο το οριο ,ακομα και ποσοστιαια αν ειναι το ιδιο ή χειροτερη, ειναι καλυτερη επιλογη για καποιους. Aρα λοιπον αν με το παραδειγμα σου παντα, η 7800xt πιανει 50 fps , η 7900GRE πιανει 65fps και εγω εχω θεσει σαν οριο οτι θελω να παιζω 60+, τα 50 της 7800xt δεν μου κανουν ακομα και αν ειχε 100€ και ειμαι αναγκασμενος να πληρωσω την 7900GRE για να παιξω. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 καλησπερα παιδια μετα απο χρονια επεστρεψα στην κοκκινη κυρια και παρελαβα μια 7800 xt hellhound εχετε ν προτεινεται καμμια ρυθμιση που πρπει ν κανω στ adrenaline πιo profile πχ ν επιλεξω και στ manual tune τι τιμες βαλατε οι εχοντες hellhound γ ν ξεκινησω δοκιμες :) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_on_PC Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, TheoV said: καλησπερα παιδια μετα απο χρονια επεστρεψα στην κοκκινη κυρια και παρελαβα μια 7800 xt hellhound εχετε ν προτεινεται καμμια ρυθμιση που πρπει ν κανω στ adrenaline πιo profile πχ ν επιλεξω και στ manual tune τι τιμες βαλατε οι εχοντες hellhound γ ν ξεκινησω δοκιμες Καλορίζικη, ακολούθησε αυτό το βίντεο, γενικά ο τύπος είναι ο κύριος YouTuber για AMD κάρτες: Σε αυτό το thread και τα settings των συμφορουμητών: Από ποιό μαγαζί την αγόρασες; Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από John_on_PC 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, TheoV είπε καλησπερα παιδια μετα απο χρονια επεστρεψα στην κοκκινη κυρια και παρελαβα μια 7800 xt hellhound εχετε ν προτεινεται καμμια ρυθμιση που πρπει ν κανω στ adrenaline πιo profile πχ ν επιλεξω και στ manual tune τι τιμες βαλατε οι εχοντες hellhound γ ν ξεκινησω δοκιμες Καλησπερα και με γειες, αναλογως και τι θες σε σχεση με καταναλωση temps κλπ. Εγω την εχω με -10%power limit ,εχω αφησει τα ρολογια οπως ειναι (max 2675mhz) και εχω κατεβασει το curve στα 1010mv απο 1150. Στην μνημη εχω βαλει μονο fast timings και την εχω αφησει στην στοκ συχνοτητα. Και για τα φανς εχω φτιαξει ενα curve μεχρι 35%. Μενει δροσερη κατω απο 50 βαθμους και εχει πολυ καλυτερες επιδοσεις και καταναλωση απο στοκ. Δες το βιντεακι πιο πανω τα εξηγει μια χαρα και δεν ειναι και τπτ δυσκολο αρκει να βρεις την χαμηλοτερη ταση που ειναι stable Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 23 ώρες πριν, Fulgore είπε Απόκρυψη περιεχομένων Το χειρότερο πράγμα δεν ειναι το αν θα παραλάβεις ή πότε. Το χειρότερο πράγμα σε τέτοια καταστήματα είναι εαν σου βγάλει θέμα η κάρτα, το γνωστό rma. Παλιότερα στο forum, επειδή έχει καεί κόσμος (έχω διαβάσει πάρα πολλά τέτοια θέματα παλιότερων μελών), δινόταν μεγαλύτερη προσοχή και γινόταν και οι απαραίτητες συστάσεις στους υπόλοιπους σε ακριβότερες αγορές. Πλέον ούτε καν που αναφέρεται αυτό, λές και αγοράζεις από Amazon... Και ένα παράδειγμα πάνω στο rma Δεν θα σου πω προσωπικά τι θα κάνεις, αυτό είναι καθαρά επιλογή σου, οπως και τα χρήματα. Εγώ απλά το αναφέρω, μην τύχει και βρεθείς προ εκπλήξεων μελλοντικά και έχεις τρεχάματα, να μην πεις γιατί δεν σε ενημέρωσε κανείς. Μα είναι το πιο φτηνό κατάστημα, άρα από εκεί πρέπει να αγοράσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 23 hours ago, Fulgore said: Reveal hidden contents Το χειρότερο πράγμα δεν ειναι το αν θα παραλάβεις ή πότε. Το χειρότερο πράγμα σε τέτοια καταστήματα είναι εαν σου βγάλει θέμα η κάρτα, το γνωστό rma. Παλιότερα στο forum, επειδή έχει καεί κόσμος (έχω διαβάσει πάρα πολλά τέτοια θέματα παλιότερων μελών), δινόταν μεγαλύτερη προσοχή και γινόταν και οι απαραίτητες συστάσεις στους υπόλοιπους σε ακριβότερες αγορές. Πλέον ούτε καν που αναφέρεται αυτό, λές και αγοράζεις από Amazon... Και ένα παράδειγμα πάνω στο rma Δεν θα σου πω προσωπικά τι θα κάνεις, αυτό είναι καθαρά επιλογή σου, οπως και τα χρήματα. Εγώ απλά το αναφέρω, μην τύχει και βρεθείς προ εκπλήξεων μελλοντικά και έχεις τρεχάματα, να μην πεις γιατί δεν σε ενημέρωσε κανείς. Spoiler Έχουμε δει και πολλά τέτοιου είδους θέματα από άλλα γνωστά / μεγάλα καταστήματα, οπότε ο αφορισμός και το τσουβάλιασμα όλων των μικρών δεν ξέρω αν είναι ορθός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Havik είπε Απόκρυψη περιεχομένων Έχουμε δει και πολλά τέτοιου είδους θέματα από άλλα γνωστά / μεγάλα καταστήματα, οπότε ο αφορισμός και το τσουβάλιασμα όλων των μικρών δεν ξέρω αν είναι ορθός. Spoiler Δεν τσουβάλιασα όλα τα καταστήματα του skroutz/bestprice, ούτε έγραψα πουθενά να πάει κάποιος να αγοράσει μόνο απο μεγάλες αλυσίδες/amazon οσο οσο. Μην μου βάζεις λόγια για πράγματα που δεν ειπα. Περιέγραψα τι έχει συμβεί στο παρελθόν, από καταστήματα όπως το συγκεκριμένο σε περιπτώσεις rma,γιατι πολλοί νομίζουν ότι το ζουμι ειναι μονο αν θα σου έρθει η κάρτα ή όχι. Και ίσα ίσα, αν στα μεγάλα καταστήματα έχεις τρεχάματα με τις εγγυήσεις, φαντάσου σε καταστήματα σαν και αυτό, τι θα γίνεται. Εχει ένα σκασμό αρνητικές αξιολογήσεις σε bestprice/google το συγκεκριμένο, ειδικά στο rma. Απο εκει και πέρα ο καθένας από όπου θέλει αγοράζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δεν μπορείς να κάνεις απευθείας RMA με την εταιρεία; Εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές παρόλο που αγοράζω και από μαγαζιά που είναι πιο "συμβατικά" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το καταστημα στελνει το προιον στον προμηθευτη που το αγορασε ή στην εταιρια, το προιον ελεγχεται και αν κρινει οτι ειναι λαθος δικο τους , στελνει την αντικατασταση. Το διαστημα που θα παει, το διαστημα που ελεγχεται και το διαστημα που θα κανει για να ερθει, δεν εχει καμια ευθυνη για το χρονο καθηστερησης το καταστημα αγορας. Επισης δεν εχει καμια σχεση το RMA ρολογιου και το RMA Gpu. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, John_on_PC είπε Καλορίζικη, ακολούθησε αυτό το βίντεο, γενικά ο τύπος είναι ο κύριος YouTuber για AMD κάρτες: Σε αυτό το thread και τα settings των συμφορουμητών: Από ποιό μαγαζί την αγόρασες; Καλησπέρα !!!amazon και συγκεκριμένα ενα ισπανικό Procomponentes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Το καταστημα στελνει το προιον στον προμηθευτη που το αγορασε ή στην εταιρια, το προιον ελεγχεται και αν κρινει οτι ειναι λαθος δικο τους , στελνει την αντικατασταση. Το διαστημα που θα παει, το διαστημα που ελεγχεται και το διαστημα που θα κανει για να ερθει, δεν εχει καμια ευθυνη για το χρονο καθηστερησης το καταστημα αγορας. Επισης δεν εχει καμια σχεση το RMA ρολογιου και το RMA Gpu. Διαβασε τον ευρωπαικο κανονισμο για να ξερεις τι ισχυει. 11 ώρες πριν, just_a_dude είπε Δεν μπορείς να κάνεις απευθείας RMA με την εταιρεία; Εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές παρόλο που αγοράζω και από μαγαζιά που είναι πιο "συμβατικά" Αναλογα, συνηθως οσο το προιον βρισκεται σε νομικη εγγύηση δλδ τα 2 χρονια που οριζει η Ευρωπαικη Ενωση την ευθυνη για το προιον εχει ο πωλητης και ετσι οι περσισσοτερες εταιριες σου λενε να απευθυνθεις σε αυτον . Αν εχει παρέλθει η νομικη εγγυηση τοτε εισαι σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις υποχρεωμενος να απευθυνθεις στον κατασκευαστη αν αυτος δινει εγγυηση πανω απο 2 χρονια Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2023 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα και πάλι στην παρέα..ερώτηση…7700xt με 7800xt έχουν τεράστιες διάφορες μεταξύ τους;;αξίζει να πάω στην 7700xt που είναι στα 100€ κάτω;;;παίζω σε 2κ 27” μόνιτορ αλλά κάποιες φορές θα χρειαστεί και σε 4κ 65”. για την υλοποίηση της pure μιλάω την λευκή. η 7700xt είναι στα 430 και η αντίστοιχη 7800xt στα 530 στο bestprice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα