dimoskoutr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εγώ ξύπνησα στις 5:30, πήγα εκδρομή, γύρισα στις 17:00, έλιωσα κάνα 4ωρο και σε λίγο πάω για μπύρα/ες Όλα τα προλαβαίνεις Που έγινε η εκδρομή αν επιτρέπεται φίλτατε; Δώσε να ζηλέψουμε λιγάκι. Άντε και καλές μπυρες εύχομαι! 1
just_a_dude Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 20 hours ago, dimoskoutr said: Που έγινε η εκδρομή αν επιτρέπεται φίλτατε; Δώσε να ζηλέψουμε λιγάκι. Άντε και καλές μπυρες εύχομαι! Spoiler Σε ένα χωριό λίγο έξω από Καρδίτσα (Καταφύγιο λέγεται) και πέρασα λίγο και από Λ. Πλαστήρα. Ευχαριστώ!! 4
akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 33 λεπτά πριν, Aris-leme είπε αυτο που λεει με την ταση στους νεους drivers το παρατηρησα και εγω ,θελεις 10-20 παραπανω mv απο οτι ηθελες πριν για να εισαι stable 2
Aris-leme Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Εγώ έριξα καμιά ωρίτσα σταρφιελτ και είδα πολύ χαμηλά την κάρτα σε usage. Δεν πρόσεξα όλη την ώρα που έπαιζα(82φπς μέσο όρο) αλλά είδα την κάρτα στο 80% αρκετή ώρα και 92% είδα μόνο σε ομιλία(σκρινσοτ). Μπορεί να έτυχε δεν κοιτούσα συνέχεια.
dimoskoutr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 22 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Εγώ έριξα καμιά ωρίτσα σταρφιελτ και είδα πολύ χαμηλά την κάρτα σε usage. Δεν πρόσεξα όλη την ώρα που έπαιζα(82φπς μέσο όρο) αλλά είδα την κάρτα στο 80% αρκετή ώρα και 92% είδα μόνο σε ομιλία(σκρινσοτ). Μπορεί να έτυχε δεν κοιτούσα συνέχεια. Αυτός είναι κούκλα σε κάποιο μαγαζί του κόσμου του starfield ή ζωντανός χαρακτήρας του παιχνιδιού; Ψιλοχάλι φαίνεται γραφικά μιλώντας. Έτσι μου δείχνει στην φωτό πάντως.
Aris-leme Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Κανονικός χαρακτήρας είναι. Τι έχεις συνηθίσει. Εμένα μια χαρά με φαίνονται 2
valantis123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Τωρα με την 4070 άνοιξαν τα μάτια του 😁 1
dimoskoutr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Κανονικός χαρακτήρας είναι. Τι έχεις συνηθίσει. Εμένα μια χαρά με φαίνονται Η επάνω μια χαρά η κάτω λιγάκι ψεύτικη δεν μοιάζει; Τεσπα ίσως μου φαίνεται έτσι στην φωτογραφία.
Armoral Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Η επάνω μια χαρά η κάτω λιγάκι ψεύτικη δεν μοιάζει; Τεσπα ίσως μου φαίνεται έτσι στην φωτογραφία. Δίκιο έχεις. Είναι πολύ πίσω και στον τομέα αυτό.
Aris-leme Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Οκ δεν είναι ακόμη φολουτ4.. στο σποιλερ με ΡΤ ΕΝΒ και ρεσειντ Spoiler
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 41 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Η επάνω μια χαρά η κάτω λιγάκι ψεύτικη δεν μοιάζει; Τεσπα ίσως μου φαίνεται έτσι στην φωτογραφία. Τα προσωπα μου θυμιζουν ενα παιδικο του 80 που ειχε να κανει με το σωμα του ανθρωπου και σου ειχε φατσες ακομα και για τα μικροβια. 😂🤣
dimoskoutr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Τα προσωπα μου θυμιζουν ενα παιδικο του 80 που ειχε να κανει με το σωμα του ανθρωπου και σου ειχε φατσες ακομα και για τα μικροβια. 😂🤣 Με τον Παπού να έχει μούσια μέχρι το πάτωμα και τα αντισώματα σε στυλ μικρών διαστημοπλοίων. Που το θυμήθηκες αυτό;😂
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Aris-leme είπε Εγώ έριξα καμιά ωρίτσα σταρφιελτ και είδα πολύ χαμηλά την κάρτα σε usage. Δεν πρόσεξα όλη την ώρα που έπαιζα(82φπς μέσο όρο) αλλά είδα την κάρτα στο 80% αρκετή ώρα και 92% είδα μόνο σε ομιλία(σκρινσοτ). Μπορεί να έτυχε δεν κοιτούσα συνέχεια. Εχεις ανοιχτο το fsr? ισως γιαυτο και σε μπουκαλιαζει η cpu. Εγω λιγο που επαιξα με εκνευρισε το game play του και το εκλεισα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από akoinonitos
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) New AMD Fluid Motion Frames Driver enables HDR support, improves frame pacing and image quality Καθόλου ικανοποιημένος ο Tim απ' το AFMF. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Psycho_Warhead 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα