andreas84gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, kkatzos είπε δεν καταλαβαινομαστε... δεν υπάρχει αλλο βαρύ RT πέρα από τα 4 που είπαμε. Αντε 5, να βάλουμε και το Hitman 3. και τα 3 είναι ήδη παλιά. Η συντριπτική πλειοψηφία ειναι και θα είναι light RT (ευχαριστούμε τις κονσόλες για αυτό ) και θα τρέχουν καλά και σε 7900. Δε νομίζω. Το νέο plague tale είναι ήδη βαρύ σαν το cyberpunk και αναμένεται και rt patch που εκεί θα ζορίζει ακόμα και την 4090 Συν τα remaster του ps5 τα Spider-Man που επίσης είναι πολύ βαριά με RT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Προσωπικά νομίζω χάρηκα λίγο που η AMD είναι ξεκάθαρα Θεόκουλη στο Rt 🙃 (Μωρη Λιζα, 2 μαμήμενα χρόνια είχες να βελτιστοποιήσεις την Rt τεχνολογία σου, και μετά απο 2 χρόνια....0 βελτίωση. 0 ρε φίλε. Γιατί όταν είναι ίδια η και χειρότερη ίσως η αναλογική άυξηση επιδόσεων του RT σου σε σχέση με raster, σημαίνει οτι έκανες 0 βελτίωση) Να εξηγήσω όμως γιατί χάρηκα.... Βασικά γιατί ενώ θεωρώ το Rt πολύ ωραίο, δεν θα πλήρωνα +800€ για να το έχω...όπου τελοσπάντων υπάρχει. Και προφανώς αν η AMD είχε αντίστοιχο rt και εκει θα μιλάγαμε για 1600αρια. Οπότε: Θέλω να πλρώσω σοβαρο RT? υπαρχει η επιλογή και κοστίζει ας πούμε 2000. Δεν έχω να δώσω για σοβαρό RT? Τουλάχιστον θα τρέχω τα πάντα σχεδον το ίδιο καλα με 800€ λιγότερα 👍😎. Να πώ όμως οτι δεν με νοιάζει και το rt? Οτι δεν εφαρμόζεται σε πολλά games, δεν εχει και τόση διαφορα κλπ? Ας είχαν κανα 100αρι διαφορά στην τιμή και θα σου λεγα εγω ποσο απαραίτητη καταπληκτική τεχνολογία γίνεται σε δέκατα του δευτερολέπτου. Κοινώς είναι κουλή η AMD στο RT? ΤΕΡΜΑ Ειναι ωραίο το RT? ΤΑ ΣΠΑΈΙ Αξίζει 800 € το RT? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Θα τα δινα αν τα 800 μου ηταν σχετικά αδιάφορα σαν ποσό: ΜΑΛΛΟΝ.... Μου είναι τα 800 αδιάφορο σαν ποσο: 🤢🤢 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, andreas84gr είπε Δε νομίζω. Το νέο plague tale είναι ήδη βαρύ σαν το cyberpunk και αναμένεται και rt patch που εκεί θα ζορίζει ακόμα και την 4090 Συν τα remaster του ps5 τα Spider-Man που επίσης είναι πολύ βαριά με RT Δεν το βλέπω για τόσο βαρύ το spiderman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Δεν το βλέπω για τόσο βαρύ το spiderman Για αλλαξε το 6 που βλεπεις στο γραφημα σε 10,βαλτα και very high και ελα πες μας εαν ειναι ελαφρυ ακομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Δεν το βλέπω για τόσο βαρύ το spiderman Εγώ που το δοκίμασα στην 3080ti σε σχεδόν 4κ οθόνη με DLSS quality, έβλεπα κάτω από 60fps όταν πλησίαζα το έδαφος και γινόταν χαμός από γραφικά και αντανακλάσεις rt Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από andreas84gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Ασχετο τώρα,μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό και γιατί μας νοιάζει? Να σχετίζεται με το FSR 3.0? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, optimus prime είπε Για αλλαξε το 6 που βλεπεις στο γραφημα σε 10,βαλτα και very high και ελα πες μας εαν ειναι ελαφρυ ακομα. Δεν αμφιβάλω αλλά είναι ανούσιο να βάζεις τέτοια settings , έκτος αν κάθεσαι και κοιτάς στα παράθυρα και δεν παίζεις το παιχνίδι. Πάντως ακόμα και με full RT είναι playable σε 4Κ με 3090/ti κάτι που δεν το κάνεις στο CP77. 26 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Προσωπικά νομίζω χάρηκα λίγο που η AMD είναι ξεκάθαρα Θεόκουλη στο Rt 🙃 (Μωρη Λιζα, 2 μαμήμενα χρόνια είχες να βελτιστοποιήσεις την Rt τεχνολογία σου, και μετά απο 2 χρόνια....0 βελτίωση. 0 ρε φίλε. Γιατί όταν είναι ίδια η και χειρότερη ίσως η αναλογική άυξηση επιδόσεων του RT σου σε σχέση με raster, σημαίνει οτι έκανες 0 βελτίωση) Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις αυτό το 0 βελτίωση. RX 6950XT : Ray Tracing Cores = 80 RX 7900XTX : Ray Tracing Cores = 96 20% παραπάνω RT Cores Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από Aten-Ra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, andreas84gr είπε Δε νομίζω. Το νέο plague tale είναι ήδη βαρύ σαν το cyberpunk και αναμένεται και rt patch που εκεί θα ζορίζει ακόμα και την 4090 Συν τα remaster του ps5 τα Spider-Man που επίσης είναι πολύ βαριά με RT Lol. Ρε φιλε σταματώ εδώ, δε θες να αντικρίσεις την πραγματικότητα. Το raster κομμάτι του Plague είναι βαρύ. Εκεί θα διαπρέψει και η 7900. το RT patch θα προσθέσει 1-2 εφέ κλασικά και απλά θα κάνει τη διαφορά 4090 - 7900 λίγο μεγαλύτερη. Δε θα είναι πανωλεθρία για τις AMD όπως υπαινισσεσαι. βαρύ με RT το Spiderman.? άλλο Spiderman παίζω φαίνεται... για την ακρίβεια είναι βαρυ, βαρύ στη CPU με RT on. Στη GPU πετάει. με DLAA το παίζω να φανταστείς. 27 λεπτά πριν, andreas84gr είπε Εγώ που το δοκίμασα στην 3080ti σε σχεδόν 4κ οθόνη με DLSS quality, έβλεπα κάτω από 60fps όταν πλησίαζα το έδαφος και γινόταν χαμός από γραφικά και αντανακλάσεις rt με τι CPU και RAM εισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kkatzos είπε Lol. Ρε φιλε σταματώ εδώ, δε θες να αντικρίσεις την πραγματικότητα. Το raster κομμάτι του Plague είναι βαρύ. Εκεί θα διαπρέψει και η 7900. το RT patch θα προσθέσει 1-2 εφέ κλασικά και απλά θα κάνει τη διαφορά 4090 - 7900 λίγο μεγαλύτερη. Δε θα είναι πανωλεθρία για τις AMD όπως υπαινισσεσαι. βαρύ με RT το Spiderman.? άλλο Spiderman παίζω φαίνεται... για την ακρίβεια είναι βαρυ, βαρύ στη CPU με RT on. Στη GPU πετάει. με DLAA το παίζω να φανταστείς. με τι CPU και RAM εισαι; Μια χαρά βλέπω την πραγματικότητα, εσυ μάλλον δεν θες να την δεις με το να συγκρίνεις 4090 με 7900. Τι στιγμή που ακόμα και η AMD είπε ξεκάθαρα ότι δεν στοχεύουμε στην 4090. Τέλος πάντων Για την ώρα έχω 9900k και 32gb ddr4 ram Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από andreas84gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Για πάμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Κανονικές μετρήσεις κι όχι υποθέσεις θα έχουμε στις 13 Δεκέμβρη ή νωρίτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 3 hours ago, andreas84gr said: Για την ώρα έχω 9900k και 32gb ddr4 ram Χαμπάρι δεν πήρες ότι σε κόβει η CPU και η έλλειψη PCIe Gen 4 και προφανώς οι μη-σκαλισμένες μνήμες σου. Το Spiderman με RT ζορίζει ιδιαίτερα τους παλιότερους Intel και το PCIe bus με έντονα bursts. 3 hours ago, andreas84gr said: Μια χαρά βλέπω την πραγματικότητα, εσυ μάλλον δεν θες να την δεις με το να συγκρίνεις 4090 με 7900 Σε raster μια χαρά θα υπάρχει ανταγωνισμός. Σε full RT με 4-5-6 εφέ δε θα υπάρχει επαφή. Στα light RT (δηλαδή στο 95%;;;) παιχνίδια θα είναι πίσω η 7900 αλλά όχι τρελές διαφορές. Οι αντικειμενικοί το βλέπουν, εσύ δεν το βλέπεις... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 παιδιά δε θα είναι καλές οι 7900xt θα κολλάνε στο cyberbug 77 να μην πάρετε ... μονο 4090 στη προνομιακή τιμή των 2,5k να βλέπω τα npc να bugaroun μέσα στα αυτοκίνητα... άντε μπας και μπορέσουμε να χτυπήσουμε καμια day one σε ανθρώπινη τιμή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 παντως οσοι πηρανε 4090 εχουν μεγαλη ευκαιρια να τη σκαπουλαρουνε αν τους κανει μπαμ ο ανταπτορας και στο rma παρουν πισω τα λεφτα,εστω εχεις δωσει 2300ε ,τα παιρνεις πισω σε 2 βδομαδες και μετα χτυπας 7900ΧΤ με κανα 1000 και μενουν 1300 για διακοπες και οτι αλλο θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, dsi44 είπε παντως οσοι πηρανε 4090 εχουν μεγαλη ευκαιρια να τη σκαπουλαρουνε αν τους κανει μπαμ ο ανταπτορας και στο rma παρουν πισω τα λεφτα,εστω εχεις δωσει 2300ε ,τα παιρνεις πισω σε 2 βδομαδες και μετα χτυπας 7900ΧΤ με κανα 1000 και μενουν 1300 για διακοπες και οτι αλλο θες. Και γιατί να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω και όχι αντικατάσταση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα