scorpion8283 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 34 minutes ago, Inler said: Να ρωτήσω 7800 XT με undervolt πέφτει σε κατανάλωση στα 170-180W? (καλα προφανώς εννοείς χωρις να χανει υπερβολικά σε επιδόσεις έτσι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Ακόμα ρε να πάρεις κάρτα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε (καλα προφανώς εννοείς χωρις να χανει υπερβολικά σε επιδόσεις έτσι?) Ρε ασε αυτα τα κυνηγοσκυλα της κολασεως με το ξανθο σκυλι του πολεμου στο βιντεο τι θα γινει λεγε. 😛 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @Inler untervolt-overclock Σκέτο αντερβολτ Αντερβολτ και κάτω 100Hz το ρολόι Μπορεί και λόγο επεξεργαστή να μην έχω τρελή διαφορά γιατί σε κάποια σημεία μπορεί να πέσει το γιουσατζ της κάρτας στο untervolt-overclock Και ακόμη ποιο κάτω. 200ΜΗz και -10& power limit Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Aris-leme 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 5 minutes ago, Psycho_Warhead said: Ακόμα ρε να πάρεις κάρτα ; Spoiler ΓΤΠ ειμαι το ξερω............αλλά γ@@@@@κε ο Δίας τους τελευταίους μήνες (και μετα απο κοντά 1 χρόνο, ουσιαστικά ξαναπαίρνω την ιδια κάρτα 🥴 ) Αλλα πλεον θα απολαμβανω τα θετικα της εργενικης 😏 ζωης 😁 3 minutes ago, Arkin said: Ρε ασε αυτα τα κυνηγοσκυλα της κολασεως το ξανθο σκυλι με το ξανθο σκυλο του πολεμου στο βιντεο τι θα γινει λεγε. 😛 😅 Κλαίω Γιωργο...και ειμαι και σε πολεμικο mood.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argonaute Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Herald είπε Η r9 390 πχ το 2015 κυκλοφόρησε. Ποια 8ετια?? Κάνε την αφαίρεση. Εκτός και αν ζεις ταυτόχρονα στο παρόν και το μέλλον, όπως με τον pentium 3 που τον είχες έναν ολόκληρο χρόνο πρίν κυκλοφορήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
this.is.elia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 37 minutes ago, Arkin said: Ρε ασε αυτα τα κυνηγοσκυλα της κολασεως με το ξανθο σκυλι του πολεμου στο βιντεο τι θα γινει λεγε. 😛 Θα συμφωνήσω, το πρόβλημα είναι ότι το ξανθό σκυλί ανεβάζει πολλές θερμοκρασίες πυρήνα και δεν έχουμε δει πολύ την backplate της για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, this.is.elia είπε Θα συμφωνήσω, το πρόβλημα είναι ότι το ξανθό σκυλί ανεβάζει πολλές θερμοκρασίες πυρήνα και δεν έχουμε δει πολύ την backplate της για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα 😉 Εχει δυνατους ανεμιστηρες μπροστα οποτε δεν τη φοβαμαι. Αλλα ναι και εγω αλα Τζόι Τριμπιάνι ανθρωπος της κουλτουρας ειμαι κοιταω πρωτα το backplate και μετα το μπροστα. Σιγουρα θα ανεβαζει junction παντως σε πολλα σημεια οπως την κοβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 @Inler καθε καρτα ειναι διαφορετικη στο undervolt ,πχ η δικη μου μπορει να πεσει και πιο κατω απο εδω σε ταση, με αυτα τα settings εχει την αποδοση που εχει στοκ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Undervolt εννοώ μέχρι 3-4% απώλεια σε απόδοση. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Aris-leme είπε @Inler untervolt-overclock Σκέτο αντερβολτ Αντερβολτ και κάτω 100Hz το ρολόι Μπορεί και λόγο επεξεργαστή να μην έχω τρελή διαφορά γιατί σε κάποια σημεία μπορεί να πέσει το γιουσατζ της κάρτας στο untervolt-overclock Και ακόμη ποιο κάτω. 200ΜΗz και -10& power limit Τι θα γίνει με την καρτα σου λέμε; Το ξέρουμε ότι είναι σουπεράκι πρέπει να ζηλεύουμε κάθε μέρα δηλαδή;😂 Πάντως εγώ και stock undervolt την άφηνα τόσο κρύα που είναι. Και 100 κάτω σιγά τις απώλειες. @Aris-leme τι γελάς φίλος; Όχι πες μου τι γελάς; Πάρε να έχεις τώρα που έβγαλα και εγώ διαβατήριο για τους gamers: Χαμούλης θα γίνει τώρα που μετράει η γνώμη μου ρε. Οποίος έχει κάτω από 4080 να μην μου μιλάει δεν τον λαμβάνω υπόψην. 😂🥳😉😎 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από dimoskoutr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Τι θα γίνει με την καρτα σου λέμε; Το ξέρουμε ότι είναι σουπεράκι πρέπει να ζηλεύουμε κάθε μέρα δηλαδή;😂 Πάντως εγώ και stock undervolt την άφηνα τόσο κρύα που είναι. Και 100 κάτω σιγά τις απώλειες. @Aris-leme τι γελάς φίλος; Όχι πες μου τι γελάς; Πάρε να έχεις τώρα που έβγαλα και εγώ διαβατήριο για τους gamers: Χαμούλης θα γίνει τώρα που μετράει η γνώμη μου ρε. Οποίος έχει κάτω από 4080 να μην μου μιλάει δεν τον λαμβάνω υπόψην. 😂🥳😉😎 Με γεια, καλορίζικη αλλά αν συνεχίσεις να μιλάς για μυωπίες, αστιγματισμούς, πρεσβυωπίες πάλι δε θα μετράει η γνώμη σου. Για εμένα τουλάχιστον. Άντε να τη χαρείς και ελπίζω να μην κάνει σαν αεροπλάνο, audi s5 ή πλοίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Τώρα θα αρχίσει τη μουρμούρα και @dimoskoutr , θα μπαίνει εδώ να κράζει τα σπονσορεντ γκειμς που δεν έχουν DLSS😃😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, Argonaute said: Κάνε την αφαίρεση. Εκτός και αν ζεις ταυτόχρονα στο παρόν και το μέλλον, όπως με τον pentium 3 που τον είχες έναν ολόκληρο χρόνο πρίν κυκλοφορήσει. 2021 - 2015 = 8. Δικιο έχεις 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα