just_a_dude Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Εγω παντως που η LG μου παει μεχρι 120 ΗΖ και εχω ενεργοποιημενο το VRR , δεν ειχα κενανα θεμα οταν το παιχνιδι επαιζε με κοντα στα 140 ίσως επειδή βγάζεις παραπάνω από τα hz του monitor ή το θέμα είναι μόνο σε nvidia. FSR2 Spoiler FSR2+FSR3 Spoiler fps του game στα αριστερά και πάνω δεξιά το refresh rate του monitor. Δεν δουλεύει το VRR με το FSR3. 16 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Παίζει να τρέξουν μαζί dlss2 και fsr3; σε αυτό το game τουλάχιστον, δεν γίνεται. Δεν σε αφήνει. Πάντως θα είναι λίγο σπάσιμο αν δεν γίνεται DLSS2 + FSR3 γιατί θα πρέπει να τρώμε στη μάπα το σάπιο το FSR2. Αν και βλέπω μια χαρά fps boost δίνει και σκέτο το FSR3, αλλά πρέπει να διορθωθεί το VRR όπως και δήποτε. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude
azazil1190 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, enable_your_mind είπε Νομιζω ετσι το ειχα ναι Θα το κάνω δοκιμή να δω εάν έχει τπτ τιαρ 1
Aris-leme Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Κάνω κάτι λάθος?? Στο DEMO δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω.
just_a_dude Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Aris-leme είπε Κάνω κάτι λάθος?? Στο DEMO δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. βάλε custom settings, μην διαλέγεις κάποιο preset.
Armoral Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Είχαμε πρόβλημα με την εικόνα του fsr2, τώρα κάτι θα βρούμε πάλι να έχουμε. Από εικόνα λογικά τα πάμε καλύτερα πάντως. 😉😂 Καλά χαλάρωσε κάνα χρόνο έκανε να βγει και όπως και το fsr2 έχει θέματα.
enable_your_mind Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, Aris-leme said: Κάνω κάτι λάθος?? Στο DEMO δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Στο windows store το demo δεν το εχει με FSR3 , στο steam μια χαρα το εχει
Aris-leme Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Lol μπα το έχει αλλά ειχα βάλει ολα ουλτρα πρέπει να κάνεις custom ρυθμίσεις 1
Aris-leme Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μην περιμένετε τρομερή ποιότητα στο βίντεο. Στα γρήγορα το έβγαλα σε καλή ποιότητα αργή λίγο ν ανέβει. 144Hz monitor Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από Aris-leme
Armoral Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Μην περιμένετε τρομερή ποιότητα στο βίντεο. Στα γρήγορα το έβγαλα σε καλή ποιότητα αργή λίγο ν ανέβει. 144Hz monitor Ήδη ειναι σε 1440p, ωραίος. Εκεί στο ένα λεπτό έχεις κάποια stutters μαζεμένα. Ακόμη δεν το έχουν φτιάξει αυτό; Τελικά δεν κατάλαβα, είναι καλά τα fake frames ή όχι; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από Armoral
Aris-leme Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Σε εμένα φαίνεται ότι τα 1% πέφτουν πολύ χαμηλά και λαγκαρι αρκετά. Δε δοκίμασα τίποτε άλλο. Για την πχοτητα του ΦΣΡ εσείς που τα βλέπεται καλύτερα μένει να μας πείτε εγώ χαμπάρι δεν παίρνω γι αυτό έτρεχα πέρα δώθε μήπως βρείτε σφάλματα. Το αντι λαγκ+ δεν έβγαλα από τις ρυθμίσεις να δω διαφορές. 1
Armoral Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Aris-leme είπε Σε εμένα φαίνεται ότι τα 1% πέφτουν πολύ χαμηλά και λαγκαρι αρκετά. Δε δοκίμασα τίποτε άλλο. Για την πχοτητα του ΦΣΡ εσείς που τα βλέπεται καλύτερα μένει να μας πείτε εγώ χαμπάρι δεν παίρνω γι αυτό έτρεχα πέρα δώθε μήπως βρείτε σφάλματα. Το αντι λαγκ+ δεν έβγαλα από τις ρυθμίσεις να δω διαφορές. Φαντάστηκα ότι είναι είναι του παιχνιδιού αυτά, τα έκανε μαζεμένα, αλλά σε άλλα video δεν τα πρόσεξα.
just_a_dude Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Σε εμένα φαίνεται ότι τα 1% πέφτουν πολύ χαμηλά και λαγκαρι αρκετά. Δε δοκίμασα τίποτε άλλο. Για την πχοτητα του ΦΣΡ εσείς που τα βλέπεται καλύτερα μένει να μας πείτε εγώ χαμπάρι δεν παίρνω γι αυτό έτρεχα πέρα δώθε μήπως βρείτε σφάλματα. Το αντι λαγκ+ δεν έβγαλα από τις ρυθμίσεις να δω διαφορές. Σωστός. Με FSR2/DLSS2 τα average είναι χαμηλότερα αλλά τα 1% υψηλότερα σε σχέση με FSR3. Το FSR3 προκαλεί stutters, και δεν ξέρω μήπως είναι λόγω του VRR που δεν δουλεύει. Παιδιά αν δεν σας κάνει κόπο όσοι έχετε AMD κάρτα τρέξτε μια με ανοιχτό το OSD με τα Hz του monitor να φαίνεται και το refresh rate να δούμε αν το VRR δουλεύει σε AMD. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude 2
Aris-leme Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Ξαναδοκίμασα γύρισα την κάρτα στοκ έβγαλα αντι λαγκ έβγαλα το vsync από amd και δοκίμασα πάλι. Είτε τα είχα είτε όχι έπαιζε τέλεια. Μπορεί λόγο εγγράφεις βίντεο να τα έκανε. Άπλα με το αντι λαγκ δεν βγάζω νόημα Εδω είναι οφ Εδω είναι ον Βλέπεται ότι τώρα το 1% είναι 60+φπς 1
just_a_dude Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με σκέτο FSR2 τι avg και 1% low έχεις; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα