Aten-Ra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Aris-leme said: Δεν με λέτε σε 2κ ΑΝ έρθει ποτέ η κάρτα αξίζει ο 5800Χ3D ή να πάω σε νέα ΑΜ5? Λετε να έχει διαφορά(έχω δει άπειρα τεστ). Θα ήθελα άποψη από παιδιά που κάναν μια τέτοια αλλαγή με καλή κάρτα γραφικών. Το πισί εκτός γκειμινγκ δεν κάνει τίποτε άλλο. Προς το παρόν είμαι σε 5600 δεν έχει καιρό που άλλαξα μαδερ και επεξεργαστή. ο 5800Χ3D θα με βγει κάπου στα 250-260 καινούργιος + καμιά υδρόψυξη 150(δεν ξέρω αν αντέχει η φρίζερ 34 duo) Πήγαινε σε ΑΜ5 με έναν 7700, ίδιες επιδόσεις με τον 5800X3D και θα σου μείνει η καινούργια πλατφόρμα 1
dimoskoutr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Παλιότερα έστελναν , δεν ξέρω αν το άλλαξαν τώρα. 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το caseking οχι ,κανονικο μαγαζι ειναι ,απλα η τιμη θα ανεβει λιγο λογω ελληνικου φπα + τα μεταφορικα Νομίζω ρε παιδιά ότι σε ιδιώτη δεν στέλνουν.
Tambas91 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Και επειδή όντως δεν μου περισσεύει αυτό το 50άρικο πήρα αυτή με την καλύτερη τιμή που βρήκα τώρα που αποφάσισα να πάρω. Δεν είπα ποτέ ότι δεν θυμάμαι τι έλεγα. Πες μα ποια πήρες μη ντρέπεσαι 😜
akoinonitos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Το caseking στελνει κανονικα λεμε ,δεν χρειαζεται ουτε αφμ ουτε τπτ ,αγοραζω συχνα 2
dimoskoutr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Πες μα ποια πήρες μη ντρέπεσαι 😜 Έχεις φαγούρα να μάθεις; Όταν θα έρθει θα δω και εγώ. Προς το παρόν το αφήνω στη τύχη. 😂 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από dimoskoutr
Aris-leme Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το caseking στελνει κανονικα λεμε ,δεν χρειαζεται ουτε αφμ ουτε τπτ ,αγοραζω συχνα Δεν είχα βάλει άπαυτους γιατί είδα το παρακάτω. Δεν ξέρω πραγματικά
Tambas91 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Έχεις φαγούρα να μάθεις; 😂 Ωχ για να μη λες κατάλαβα … θα ανοίξει σαμπάνια ο Φαραώ 😛
dimoskoutr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Tambas91 είπε Ωχ για να μη λες κατάλαβα … θα ανοίξει σαμπάνια ο Φαραώ 😛 Και κρασί και σαμπάνια ας ανοίξει δεν με αφορά. Ότι νομίζει ο καθένας.
akoinonitos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Δεν είχα βάλει άπαυτους γιατί είδα το παρακάτω. Δεν ξέρω πραγματικά αυτο ηταν τοτε με το mining που στην ουσια κανενα γερμανικο καταστημα δεν ηθελε να στελνει ελλαδα και ειχαν βαλει τα εξοδα στο θεο επιτηδες ,επειδη οπως ειπα παιρνω πραγματα απο εκει και προσφατα πηρα ανεμιστηρες πλεον τα μεταφορικα εχουν επανελθει στις σωστες τιμες ,οπως φαινεται και στο ss ωστοσο οι τιμες του ειναι πανω κατω οσα θα εδινες να τις παρεις και απο ελλαδα ,δεν αξιζει Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από akoinonitos 3
dimoskoutr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Δεν είχα βάλει άπαυτους γιατί είδα το παρακάτω. Δεν ξέρω πραγματικά Δεν νομίζω να ισχύουν τέτοιες τιμές ε;
akoinonitos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Ωχ για να μη λες κατάλαβα … θα ανοίξει σαμπάνια ο Φαραώ 😛 απο αλλου το περιμενεις και απο αλλου θα σου ερθει
dimoskoutr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε απο αλλου το περιμενεις και απο αλλου θα σου ερθει Εσύ συνεχίζεις να μπερδεύεις την 570 ε;
Tambas91 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε απο αλλου το περιμενεις και απο αλλου θα σου ερθει ωχ!!! σόδομα και γόμορρα γίνονται κατάλαβα... τώρα δε φταίει να μπει εδώ μέσα ο herald σα μαινόμενος ταύρος και να το κάνει ρδελομπού Spoiler άσχετο αλλα περιμένω με την αλλαγή των κομματιών να πάρω και κουτί γιατί βαριέμαι να ξεστήνω 2 φορες... με 30 παραπάνω αξίζει το lian Li PC-011 Dynamic XL από το δικό σου λες? φαίνεται πιο premium
akoinonitos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε ωχ!!! σόδομα και γόμορρα γίνονται κατάλαβα... τώρα δε φταίει να μπει εδώ μέσα ο herald σα μαινόμενος ταύρος και να το κάνει ρδελομπού Απόκρυψη περιεχομένων άσχετο αλλα περιμένω με την αλλαγή των κομματιών να πάρω και κουτί γιατί βαριέμαι να ξεστήνω 2 φορες... με 30 παραπάνω αξίζει το lian Li PC-011 Dynamic XL από το δικό σου λες? φαίνεται πιο premium Spoiler αν σου αρεσει why not ,το asus παντως δεν το λες στην καμια φθηνιαρικο ,ολα μεταλλικα ειναι 1
Herald Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 40 minutes ago, akoinonitos said: Το caseking στελνει κανονικα λεμε ,δεν χρειαζεται ουτε αφμ ουτε τπτ ,αγοραζω συχνα Kαι ο alternatede 22 minutes ago, Tambas91 said: ωχ!!! σόδομα και γόμορρα γίνονται κατάλαβα... τώρα δε φταίει να μπει εδώ μέσα ο herald σα μαινόμενος ταύρος και να το κάνει ρδελομπού Reveal hidden contents άσχετο αλλα περιμένω με την αλλαγή των κομματιών να πάρω και κουτί γιατί βαριέμαι να ξεστήνω 2 φορες... με 30 παραπάνω αξίζει το lian Li PC-011 Dynamic XL από το δικό σου λες? φαίνεται πιο premium Tι έγινε, ένα μπάνιο πήγα να κάνω και αρχίσατε τις αγορές? Ένας @Tambas91 και ένας @akoinonitos δυό Spoiler Δεν έδωσα οδηγίες ρε να μην αγοράζεται AMD?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα