dimoskoutr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aris-leme είπε Της Παναγίας τα μάτια έχει επάνω από υποδοχές για 4pin fan, Argb, 3 θέσεις για τα bios. Αλλά εγώ έχω πάθει κάτι με την powercolor hellhound και τις θερμοκρασίες και την ησυχία της out of the box. Τις βλακείες χρώματα να μην είχε στα φουρφούρια της…🥳 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από dimoskoutr
Aris-leme Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Της Παναγίας τα μάτια έχει επάνω από υποδοχές για 4pin fan, Argb, 3 θέσεις για τα bios. Αλλά εγώ έχω πάθει κάτι με την powercolor hellhound και τις θερμοκρασίες και την ησυχία της out of the box. Τις βλακείες χρώματα να μην είχε στα φουρφούρια της…🥳 Εμ και εγώ γι αυτό περίμενα πώς και πώς να τη βρω(χελχαουντ). Ελπίζω σύντομα να την εχω στα χέρια μου να δώσω παραπάνω πληροφορίες. Ολοκληρη ιστορία μέχρι να βρεθεί με το σταρφιλτ και σε καλούτσικη τιμή. 2
ougxar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Asus,powercolor,nitro οι καλυτερες υλοποιησεις Υπομονη μπας και σκασει καμια απο αυτες σε λογικη τιμη σε κανενα amazon γιατι αν περιμενε απο ελλαδα σωθηκατε Επισης σε αμαζον υπαρχει η xfx στα 579 απο εγκυρο πωλητη
Aris-leme Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, ougxar είπε Asus,powercolor,nitro οι καλυτερες υλοποιησεις Υπομονη μπας και σκασει καμια απο αυτες σε λογικη τιμη σε κανενα amazon γιατι αν περιμενε απο ελλαδα σωθηκατε Επισης σε αμαζον υπαρχει η xfx στα 579 απο εγκυρο πωλητη Γερμανικό αμαζον. Είναι βέβαια χωρίς το σταρφιλτ
akoinonitos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, ougxar είπε Asus,powercolor,nitro οι καλυτερες υλοποιησεις Υπομονη μπας και σκασει καμια απο αυτες σε λογικη τιμη σε κανενα amazon γιατι αν περιμενε απο ελλαδα σωθηκατε Επισης σε αμαζον υπαρχει η xfx στα 579 απο εγκυρο πωλητη εγω παλι σε review που εβλεπα ειδα οτι η giga τις κατουραει ολες σε temps και perf https://www.kitguru.net/components/graphic-cards/dominic-moass/gigabyte-rx-7800-xt-gaming-oc-review/4/ Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από akoinonitos 1
dimoskoutr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εγω παλι σε review που εβλεπα ειδα οτι η giga τις κατουραει ολες σε temps Για δώσε link γιατί ότι έχει βγει ως τώρα ειδικά normalised noise (που είναι το σημαντικό σε σχέση και με το θόρυβο) η hellhound δεν έχει αντίπαλο ως τώρα σε θερμοκρασιες. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από dimoskoutr 1
akoinonitos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Για δώσε link γιατί ότι έχει βγει ως τώρα ειδικά normalised noise (που είναι το σημαντικό σε σχέση και με το θόρυβο) η hellhound δεν έχει αντίπαλο ως τώρα σε θερμοκρασιες. εκανα edit https://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2023/09/noise-normalised-thermals-1.png μου κανει εντυπωση πως η hellhoud με normalized εχει καλυτερα temps απο οτι με κανονικο προφιλ? πως γινεται αυτο? 1
Herald Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, akoinonitos said: εκανα edit https://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2023/09/noise-normalised-thermals-1.png μου κανει εντυπωση πως η hellhoud με normalized εχει καλυτερα temps απο οτι με κανονικο προφιλ? πως γινεται αυτο? Aν το κανονικό profile είναι πιο αθόρυβο σε σχέση με τα dba που τεστάρουν στο noise normalized θα πέσουν και τα temps
dimoskoutr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εκανα edit https://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2023/09/noise-normalised-thermals-1.png μου κανει εντυπωση πως η hellhoud με normalized εχει καλυτερα temps απο οτι με κανονικο προφιλ? πως γινεται αυτο? Έχει πιο αθόρυβους ανεμιστήρες οπότε όταν κάνει normalised σε πχ 35db μπορούν να βαρέσουν πιο γρήγορα. Ίσως έχει και πιο μεγάλους ανεμιστήρες από την giga. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από dimoskoutr 1
akoinonitos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Herald είπε Aν το κανονικό profile είναι πιο αθόρυβο σε σχέση με τα dba που τεστάρουν στο noise normalized θα πέσουν και τα temps ναι αυτο ειναι https://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2023/09/acoustics-new.png 2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Έχει πιο αθόρυβους ανεμιστήρες οπότε όταν κάνει normalised σε πχ 35db μπορούν να βαρέσουν πιο γρήγορα. Ίσως έχει και πιο μεγάλους ανεμιστήρες από την giga. βασικα η giga το εχει τερματισει με την καταναλωση,θα ειχε ενδιαφερον ενα review με ολες τις καρτες στα ιδια watt. Αν πεσει η τιμη τους λιγουρευομαι μια nitro Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από akoinonitos
dimoskoutr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ναι αυτο ειναι https://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2023/09/acoustics-new.png βασικα η giga το εχει τερματισει με την καταναλωση,θα ειχε ενδιαφερον ενα review με ολες τις καρτες στα ιδια watt. Αν πεσει η τιμη τους λιγουρευομαι μια nitro Από ποια άποψη nitro και όχι hellhound ας πούμε; Με τη λογική ότι λογικά αν η hellhound έχει καλύτερο σύστημα ψύξης πάνω κάτω σε oc παρόμοια θα τα πηγαίνουν. Νομίζω και ότι ως τώρα είναι πιο ακριβή η nitro. Με ενδιαφέρει η άποψη γιατί και εγώ για 7800xt κοιτάζω.
azazil1190 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Από ποια άποψη nitro και όχι hellhound ας πούμε; Με τη λογική ότι λογικά αν η hellhound έχει καλύτερο σύστημα ψύξης πάνω κάτω σε oc παρόμοια θα τα πηγαίνουν. Νομίζω και ότι ως τώρα είναι πιο ακριβή η nitro. Με ενδιαφέρει η άποψη γιατί και εγώ για 7800xt κοιτάζω. Για μένα απέφυγε τις powercolor . Όσο και να τις γουστάρω έχουν θέμα με junction temp, τουλάχιστον η devil 7900χτχ έχει σε σχέση με την αντίστοιχη νίτρο. 1
akoinonitos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Από ποια άποψη nitro και όχι hellhound ας πούμε; Με τη λογική ότι λογικά αν η hellhound έχει καλύτερο σύστημα ψύξης πάνω κάτω σε oc παρόμοια θα τα πηγαίνουν. Νομίζω και ότι ως τώρα είναι πιο ακριβή η nitro. Με ενδιαφέρει η άποψη γιατί και εγώ για 7800xt κοιτάζω. καθαρα εμφανησιακο θεμα οσο για την ψυξη αν οι καρτες δεν ειναι στα ιδια watt και ρολογια ειναι ψιλο ανουσιο το συγκριτικο. Oλα αυτα παμε πακετο για να εχεις ενα καλο συμπερασμα για την ψυξη,αν καιβτα temps γενικα ειναι μια χαρα σε ολες. Στο ldlc 669 η νιτρο ,595 η pulse ,619 η giga Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από akoinonitos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα