Προς το περιεχόμενο

AMD RX 7000 Series [RDNA 3/Navi31]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Το όποιο frame generation δεν με ενδιαφέρει ουδόλως όσο είναι ορατά χειρότερο από την εκάστοτε native ανάλυση. Προτιμώ ένα κλικ κάτω γραφικά.

Ποιος μίλησε για Frame Generation. Επίσης όλα αυτά που λες για το DLSS και ότι δείχνει χειρότερο και όλα αυτά τα έχεις δει με τα μάτια σου; Όχι σε video στο YT.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Herald είπε

Με την 7800xt θα πιάνεις 144fps χωρίς FSR??? Στο tetris? Αν πάρω τα 10 τελευταία ΑΑΑ games η 7800xt ζήτημα αν θα κάτσει στα 80 average, ποια 144....rofl

Ότι να ναι. Αν κατάλαβες ότι σου είπα ότι θα πιάνω 144 με την 7800xt να το προσέξεις. Είπα ότι με το rt γίνεται πανηγύρι με τις mid range και δεν είναι λόγος αγοράς σαφέστατα. Δεν την παλεύει αξιοπρεπώς ούτε η 4070 γιατί επιρρεαζονται και τα 1% low. Άντε που κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε.

Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Ρε σύ στο ξαναλέω ότι ο λόγος είναι ότι με μια 7800xt θα τα έχω περισσότερο καιρό high από ότι με μια 6700xt. Τόσο παράξενο είναι;;;

Απλά μου φαίνεται παράξενο γιατί πέφτεις σε αντιφάσεις. Απ' τη μία δεν θες τις καλές υλοποιήσεις RT που κάνουν όντως μεγάλη διαφορά αλλά απ' την άλλη θες να έχεις τα textures στο τέρμα που κάνουν ελάχιστη διαφορά σε σχέση με High. Δεν με πειράζει να πεις "γουστάρω AMD".

1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Ότι να ναι. Αν κατάλαβες ότι σου είπα ότι θα πιάνω 144 με την 7800xt να το προσέξεις. Είπα ότι με το rt γίνεται πανηγύρι με τις mid range και δεν είναι λόγος αγοράς σαφέστατα. Δεν την παλεύει αξιοπρεπώς ούτε η 4070 γιατί επιρρεαζονται και τα 1% low. Άντε που κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε.

Που το ξέρεις; Έχεις 4070; Εγώ που έχω μια χαρά την παλεύει.

• Sad 1

3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ποιος μίλησε για Frame Generation. Επίσης όλα αυτά που λες για το DLSS και ότι δείχνει χειρότερο και όλα αυτά τα έχεις δει με τα μάτια σου; Όχι σε video στο YT.

Ρε άρχοντα όλο αυτό το τεχνητό με τα frames και τις χαμηλότερες αναλύσεις εννοώ όταν λέω frame generation my bad για την έκφραση.

5 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Το όποιο frame generation δεν με ενδιαφέρει ουδόλως όσο είναι ορατά χειρότερο από την εκάστοτε native ανάλυση. Προτιμώ ένα κλικ κάτω γραφικά.

το fg δεν χαλάει καθόλου την ποιότητα τις εικόνας input lag προσθέτει που το καταλαβαίνεις άμα είσαι κάτω από 40-45 fps

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλά θα εξαρτηθούν απο το console refresh. Αν το PS5 pro έχει παραπάνω απο 16GB shared RAM, τότε οι 12GB κάρτες τον ήπιαν. Αν έχει πολύ καλύτερο ray tracing όπως ακούγεται, τότε οι κάρτες της AMD τον ήπιαν. Φυσικά μιλάω για ορίζοντα 2 ετών και βάλε.

1 minute ago, Tambas91 said:

το fg δεν χαλάει καθόλου την ποιότητα τις εικόνας input lag προσθέτει που το καταλαβαίνεις άμα είσαι κάτω από 40-45 fps

Το FG προσθέτει artifacts σε γρήγορη κίνηση. Σε μερικές περιπτώσεις είναι αρκετά εμφανή.

Επεξ/σία από Solowing
  • Like 1

2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Απλά μου φαίνεται παράξενο γιατί πέφτεις σε αντιφάσεις. Απ' τη μία δεν θες τις καλές υλοποιήσεις RT που κάνουν όντως μεγάλη διαφορά αλλά απ' την άλλη θες να έχεις τα textures στο τέρμα που κάνουν ελάχιστη διαφορά σε σχέση με High. Δεν με πειράζει να πεις "γουστάρω AMD".

Ποτε είπα ότι δεν θέλω τις καλες υλοποήσεις σε rt? Είπα ότι δεν με ενδιαφέρει όσο επιρεαζει υπερβολικά την απόδοση της κάρτας. Τα textures μια χαρά επηρεάζουν το οπτικό φίλτατε. Είναι αυτό που βλέπεις όλη την ώρα. 🥳

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα σοβαρά, μετά το παρακάτω video το επιχείρημα να δώσεις 100 USD παραπάνω για την 4070 είναι το DLSS και το RT για 2-3 παραπάνω NVIDIA Sponsored τίτλους ??

Επεξ/σία από Aten-Ra

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ρε άρχοντα όλο αυτό το τεχνητό με τα frames και τις χαμηλότερες αναλύσεις εννοώ όταν λέω frame generation my bad για την έκφραση.

Άλλο FG άλλο DLSS. Το DLSS δεν έχει τεχνητά frames. Σε 27αρι 1440p monitor, το DLSS Quality έχει ελάχιστες διαφορές απ' το native, και στις περισσότερες περιπτώσεις κάνει καλύτερο anti-aliasing σε σχέση με το TAA του game. Έλα σπίτι μου και αν καταλάβεις σε blind test διαφορά στην εικόνα στην χαρίζω την 4070 και πούλα την και πάρε 7800ΧΤ :P

2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ποτε είπα ότι δεν θέλω τις καλες υλοποήσεις σε rt? Είπα ότι δεν με ενδιαφέρει όσο επιρεαζει υπερβολικά την απόδοση της κάρτας. Τα textures μια χαρά επηρεάζουν το οπτικό φίλτατε. Είναι αυτό που βλέπεις όλη την ώρα. 🥳

από high σε ultra textures όχι δεν επηρεάζουν σχεδόν καθόλου. Μηδαμινές διαφορές. Και ούτε το RT επηρεάζει υπερβολικά την απόδοση αν βάλεις DLSS + FG (αν χρειάζεται το δεύτερο)

Επεξ/σία από just_a_dude

Just now, Aten-Ra said:

Τώρα σοβαρά, μετά το video το επιχείρημα να δώσεις 100 USD παραπάνω για την 4070 είναι το DLSS και το RT για 2-3 παραπάνω NVIDIA Sponsored τίτλους ??

Εγώ δεν είπα να δώσεις 100 παραπάνω. Μεταξύ των 2 7800xt θα αγόραζα (μάλλον) Αλλα και οι 2 εμετός μου φαίνοναι. Βασικά όλες οι κάρτες γραφικών αυτή τη γενιά εμετός μου φαίνονται, οπότε το να έχει σημασία το αν η 7800xt είναι 3% λιγότερο εμετός από την 4070 ή ξερώ γώ ποιά είναι πέρα από αστείο και προσβλητικό. 

• Like 3

2 minutes ago, Aten-Ra said:

Τώρα σοβαρά, μετά το παρακάτω video το επιχείρημα να δώσεις 100 USD παραπάνω για την 4070 είναι το DLSS και το RT για 2-3 παραπάνω NVIDIA Sponsored τίτλους ??

Δεν είναι 100$ η διαφορά στην Ευρώπη, 20 - 30 ευρόπουλα είναι. Και ναι, για τόσο μικρή διαφορά πας στην 4070 χωρίς πολλές σκέψεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Για μένα ναι, γιατί έχω δει και τα 2 (DLSS και FSR) με τα μάτια μου και το FSR είναι για τον π... Και ειδικά που όλα τα ΑΑΑ θέλουν upscaling προτιμώ να έχω το πιο καλό. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείτε να μου αλλάξετε τη γνώμη. Είπα σε κανέναν να μην πάρει AMD κάρτα. Εγώ απλά είπα το σκεπτικό μου.

Επεξ/σία από just_a_dude

3 minutes ago, just_a_dude said:

Άλλο FG άλλο DLSS. Το DLSS δεν έχει τεχνητά frames. Σε 27αρι 1440p monitor, το DLSS Quality έχει ελάχιστες διαφορές απ' το native, και στις περισσότερες περιπτώσεις κάνει καλύτερο anti-aliasing σε σχέση με το TAA του game. Έλα σπίτι μου και αν καταλάβεις σε blind test διαφορά στην εικόνα στην χαρίζω την 4070 και πούλα την και πάρε 7800ΧΤ :P

Που μένεις είπαμε; Μια 4070 για το HTPC μου θα με βολέψει...

1 λεπτό πριν, Solowing είπε

Που μένεις είπαμε; Μια 4070 για το HTPC μου θα με βολέψει...

Βόλο. Έχεις ελικόπτερο να έρθεις, γιατί απ' τον δρόμο δεν το βλέπω χαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Αδερφέ πραγματικά όμως,…. μπλα μπλα μπλα…. Φτάνει αφού δεν λες να καταλάβεις ότι άλλο εννοείς εσύ την παλεύει, άλλο εγώ, άλλο εννοείς εσύ δεν έχει διαφορά, άλλο εγώ, αλλο θεωρείς εσυ σημαντικό αλλο εγώ, και κάνεις λες και έχεις μέρισμα στην nvidia μαζί με τον άλλο παλικάρι εδώ πέρα για να αιτιολογήσεις την αγορά της 4070 στον εαυτό σου (που δεν χρειάζεται στην τελική) οκ. Σε ρώτησα κάποια στιγμή κιόλας για 4070 και 6800xt ή 7800xt, μου είπες τα σκέφτηκα, ξέρω σε τι δίνω εγώ σημασία όποτε όλα καλά. Δεν καταλαβαίνω προς τι να πειστούμε ότι στα πάντα είναι καλύτερες οι nvidia που δεν είναι πως να το κάνουμε;;; Εδώ πάτε να κάνετε το άσπρο μαύρο με το software έλεος ρε συ εντάξει. Φτάνει.

Επεξ/σία από dimoskoutr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...