tasvar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, razorblade334 είπε Μπορεί όντως να είναι θέμα με τους drivers και να φτιάξει με κάποια καινούρια έκδοση.το έχουν πει ήδη αυτό βέβαια.και το εύχομαι κιόλας.ψαξε σε διεθνή φόρουμ να δεις αν έχουν κι άλλοι ίδιο πρόβλημα.εχει και η amd ,forum Εχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό διάφορα. Διάβασα για θέματα σαν τα δικά μου και χειρότερα. Ολοι λένε για drivers. Μια δουλεύουν άριστα και με κάποιο driver update υπαρχουν θέματα. Επειδή δεν μπορώ να σκαλίζω συνέχεια το σύστημα μου, μήπως αυτή η ρύθμιση, μήπως η άλλη κ.τ.λ , θα φύγω διακοπές σύντομα, όταν γυρίσω θα επικοινωνήσω με το πλαίσιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 33 λεπτά πριν, tasvar είπε Εχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό διάφορα. Διάβασα για θέματα σαν τα δικά μου και χειρότερα. Ολοι λένε για drivers. Μια δουλεύουν άριστα και με κάποιο driver update υπαρχουν θέματα. Επειδή δεν μπορώ να σκαλίζω συνέχεια το σύστημα μου, μήπως αυτή η ρύθμιση, μήπως η άλλη κ.τ.λ , θα φύγω διακοπές σύντομα, όταν γυρίσω θα επικοινωνήσω με το πλαίσιο. Κάτι είχες πει θα την δανεισεις σε κάποιον να τη δοκιμάσει όσο λείπεις. Αν μπορείς, κάνε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Κάτι είχες πει θα την δανεισεις σε κάποιον να τη δοκιμάσει όσο λείπεις. Αν μπορείς, κάνε το. Μόλις έγινε. Πήρα πίσω την 2060 super και την βάλαμε σε άλλο pc την 7600. Μετά τις διακοπές, θα έχω feedback. Εντελώς πληροφοριακά, με τις ίδιες ρυθμίσεις στο furmark, με την 7600 είχα περίπου 186 frames με την 2060 super περίπου 143. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 https://www.dsogaming.com/news/ratchet-clank-rift-apart-will-not-support-ray-tracing-on-amd-gpus-at-launch/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Υπαρχει bug στο driver , το εχει βαλει στα known issues η amd . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 32 minutes ago, noFEARgr said: Υπαρχει bug στο driver , το εχει βαλει στα known issues η amd . Ε, θα πείτε, τι πιο σύνηθες να συμβεί! 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Ναι αλλά στα release notes γράφει για Rt+dynamic res ενεργοποιημένα μαζί, όχι για rt σκέτο. Ότι είναι, όποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εξωφρενικές επιδόσεις από την 7600, για να δούμε θα συνεχιστεί το ίδιο σκηνικό και σε αλλά UE5 παιχνίδια με τις RDNA3 η απλά “έκατσε” μόνο σε αυτό. https://gamegpu.com/rpg/role-playing/remnant-ii-test-gpu-cpu Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από Aten-Ra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 33 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Εξωφρενικές επιδόσεις από την 7600, για να δούμε θα συνεχιστεί το ίδιο σκηνικό και σε αλλά UE5 παιχνίδια με τις RDNA3 η απλά “έκατσε” μόνο σε αυτό. https://gamegpu.com/rpg/role-playing/remnant-ii-test-gpu-cpu το συγκεκριμένο φαίνεται να "αγαπάει" περισσότερο τις κόκκινες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Οταν η 7600 έχει σε απόλυτα νούμερα πάνω και από 2080ti ή ακόμα και 3070ti, δεν το λές πολύ φυσιολογικό το παραπάνω εάν ισχύει. Επίσης πρέπει να ειναι η πρώτη φορά που η 4080, να είναι κάτω από την 7900xt(σε 1080p αρα δεν τίθεται θέμα Vram), άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα ότι κάτι δεν πάει καλά. Τέλος να πούμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι στις κονσόλες τα fps ανάλογα τις σκηνές πέφτουν μέχρι και στα 25fps στα χειρότερα σενάρια. Κοινώς δεν ειναι παιχνίδι για να βαράει παλαμάκια η κόκκινη μεριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 20 minutes ago, Tambas91 said: το συγκεκριμένο φαίνεται να "αγαπάει" περισσότερο τις κόκκινες Ναι απλά βλέπω την 7600 σε σχέση με την 6600 και έχουν 50% διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 20 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ναι απλά βλέπω την 7600 σε σχέση με την 6600 και έχουν 50% διαφορά. Να δούμε καμιά κουλαμάρα να αγαπάει η unreal τις νέες κόκκινες και να πέφτει γκρίνια από τις πράσινες, να τραβάμε τα μεζεα γελώντας στο πάτωμα. Δεν έχω τέτοιες ψευδαισθησεις, πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 AMD Adrenalin Edition 23.7.2 🌐 https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23-7-2 Fix και για τα τελευταία προβλήματα που εντοπίζονται στο MWII @Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα