enable_your_mind Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2023 από enable_your_mind 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 AMD has failed to launch HYPR-RX on time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Ας το βάλω κι εδω.. https://www.tomshardware.com/news/jensen-huang-and-lisa-su-family-tree-shows-how-closely-they-are-related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Ηοli shit,νόμιζα πως η θείτσα είναι στα 60 κάτι και είναι μόλις early 50s κι ο Jensen τη ρίχνει 6 χρόνια😐. Μάλλον πρέπει να πάει διακοπές να φτιάξει επιδερμίδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, kostiger είπε Ας το βάλω κι εδω.. https://www.tomshardware.com/news/jensen-huang-and-lisa-su-family-tree-shows-how-closely-they-are-related Δάκτυλος της Intel!!! Σε λίγο θα μας πουν ότι για τις τιμές φταίει μόνο ο πληθωρισμός να πούμε 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Στις 23/6/2023 στις 11:21 ΜΜ, tasvar είπε Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Θα πάω να κάνω ένα τεστ ακόμη. Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη. Εντελώς πληροφοριακά παίζω 1080p, και η κάρτα τα πάει αρκετά καλά. Αυτά να μη μου έκανε και είμαι μια χαρά. Οσοι έχετε διαβάσει παραπάνω , RX 7600 συνεχίζει που και που και με πετάει από το παιχνίδι. Μέχρι και μνήμες άλλαξα μήπως ήταν από εκεί. Δεν το κάνει συχνά, αλλά είναι σπαστικό. Ούτε overclock, ούτε θερμοκρασίες. Με το ίδιο ακριβώς σύστημα 2 κάρτες nvidia πήγαιναν μια χαρά... Τι να κάνω; Να την επιστρέψω; Δεν θα βρούν πρόβλημα προφανώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, tasvar είπε Οσοι έχετε διαβάσει παραπάνω , RX 7600 συνεχίζει που και που και με πετάει από το παιχνίδι. Μέχρι και μνήμες άλλαξα μήπως ήταν από εκεί. Δεν το κάνει συχνά, αλλά είναι σπαστικό. Ούτε overclock, ούτε θερμοκρασίες. Με το ίδιο ακριβώς σύστημα 2 κάρτες nvidia πήγαιναν μια χαρά... Τι να κάνω; Να την επιστρέψω; Δεν θα βρούν πρόβλημα προφανώς... Σε ένα παιχνίδι το κάνει ή γενικά; Αν είναι μόνο σε ένα μπορεί να είναι θέμα των drivers με το συγκεκριμένο. Θα βγει κάποιο fix. Αν το κάνει γενικά μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις το pci καλώδιο. Μου είχε συμβεί και εμένα μία φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Σε ένα παιχνίδι το κάνει ή γενικά; Αν είναι μόνο σε ένα μπορεί να είναι θέμα των drivers με το συγκεκριμένο. Θα βγει κάποιο fix. Αν το κάνει γενικά μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις το pci καλώδιο. Μου είχε συμβεί και εμένα μία φορά. 2 παιχνίδια έχω όλα και όλα. Το κάνει και στα δύο , αλλά όχι τακτικά... Θα αλλάξω και το καλώδιο. Είναι modular το τροφοδοτικό. Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό. Βλέπω αναφορές στο ιντερνετ πως έχουν και άλλοι θέμα... https://linustechtips.com/topic/1513859-rx-7600-crashing-is-this-normal-for-amd/ Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2023 από tasvar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, tasvar είπε 2 παιχνίδια έχω όλα και όλα. Το κάνει και στα δύο , αλλά όχι τακτικά... Θα αλλάξω και το καλώδιο. Είναι modular το τροφοδοτικό. Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό. Βλέπω αναφορές στο ιντερνετ πως έχουν και άλλοι θέμα... κανε και ενα clean install τους drivers με το ddu αν θελεις καλου κακου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, just_a_dude είπε κανε και ενα clean install τους drivers με το ddu αν θελεις καλου κακου Εχω κάνει φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση τα windows. Εχω αλλάξει μνήμες. Εχω κάνει reset bios. Εκανα και απεγκατάσταση Drivers με DDU. Πιστεύω θέμα driver είναι... Αν θέλει τοσο παίδεμα για να δουλέψει μια κάρτα σωστά, τότε τι να πώ; Κρίμα AMD... Τόσα χρόνια άλυτα προβλήματα βλέπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, tasvar είπε Κρίμα AMD... Τόσα χρόνια άλυτα προβλήματα βλέπω. Σαν πρώην κάτοχος 5700xt θα πω απλά πως η όλη φάση μου είχε βγάλει την παναγία.... ήθελα πραγματικά να την πετάξω από το παράθυρο! Όχι μόνο όταν προσπαθούσα για oc/uv αλλά ακόμα και σε εντελώς στοκ καταστάσεις, το ένα crash μετά το άλλο... Αναβαθμίζοντας σε 6700xt έχω ηρεμήσει... Στην αρχή φυσικά δεν ήταν όλα ρόδινα υπήρχαν διάφορα crash αλλά με τον καιρό έστρωσαν τα πράγματα... Πλέον δουλεύει ρολόι στο pc της υπογραφής μου. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2023 από b1LLy23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, b1LLy23 είπε Σαν πρώην κάτοχος 5700xt θα πω απλά πως η όλη φάση μου είχε βγάλει την παναγία.... ήθελα πραγματικά να την πετάξω από το παράθυρο! Όχι μόνο όταν προσπαθούσα για oc/uv αλλά ακόμα και σε εντελώς στοκ καταστάσεις, το ένα crash μετά το άλλο... Αναβαθμίζοντας σε 6700xt έχω ηρεμήσει... Στην αρχή φυσικά δεν ήταν όλα ρόδινα υπήρχαν διάφορες crash αλλά με τον καιρό έστρωσαν τα πράγματα... Πλέον δουλεύει ρολόι στο pc της υπογραφής μου. Εύχομαι να στρώσει και να είναι θέμα driver. Αν δε στρώσει είναι το πρόβλημα. Θα την πάρει πίσω το κατάστημα σαν προβληματική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε πεταει απλα desktop , η σου πεταει και κανα μυνημα για τους drivers ?Κρασαραν πχ η καποιο συγκεκριμενο error ?Επισης τι power plan εχεις ? Θα προτεινα να το βαλεις στο high performance αν δεν το εχεις ηδη ΥΓ: μολις τωρα καταλαβα οτι οι τρομπες εχουν μονο εναν driver (23.5.1) για αυτη την καρτα... ο τελευταιος δεν τον εχει για 7600..Πως το εχουν καταφερει αυτο ιδεα δεν εχω...Δεν ξερω αν αυτο μπορει να παιζει ρολο Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2023 από enable_your_mind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 52 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Σε πεταει απλα desktop , η σου πεταει και κανα μυνημα για τους drivers ?Κρασαραν πχ η καποιο συγκεκριμενο error ?Επισης τι power plan εχεις ? Θα προτεινα να το βαλεις στο high performance αν δεν το εχεις ηδη ΥΓ: μολις τωρα καταλαβα οτι οι τρομπες εχουν μονο εναν driver (23.5.1) για αυτη την καρτα... ο τελευταιος δεν τον εχει για 7600..Πως το εχουν καταφερει αυτο ιδεα δεν εχω...Δεν ξερω αν αυτο μπορει να παιζει ρολο Ναι είναι ο μοναδικός driver για αυτή την κάρτα. Εκεί είναι οι ελπίδες μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 πιθανόν και θέμα με κάποιο driver τον windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα