kazantzidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 33 minutes ago, aetos1988 said: Μπορεί να ευθύνεται το ότι έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή '' επιτάχυνση υλικού'' στους browsers. Τό κάνει στο παιχνίδι τώρα τελευταία. 1 hour ago, tasvar said: Με τι καλώδιο είσαι συνδεδεμένος; Μήπως θέλει κάποιο πιο "γρήγορο"; Ισως λέω και βλακεία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Με το dp που είχε μέσα η οθόνη 1 hour ago, lefstef said: Δοκίμασε με ddu και μετά πέρασε πάλι τον τελευταίο driver Τι είναι το ddu Έκανα firmware update και την οθόνη. Αύριο θα δοκιμάσω ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 23 minutes ago, kazantzidis said: Τι είναι το ddu Yπεραπαραίτητο εργαλείο για πλήρης και σωστή απεγκατάσταση του driver. https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 24 λεπτά πριν, Millennium είπε Αν δεν κάνω λάθος έχει επιδόσεις όπως περίπου μια 1050ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 minute ago, fotaras76 said: Αν δεν κάνω λάθος έχει επιδόσεις όπως περίπου μια 1050ti. Σύμφωνα με το techpowerup είναι αρκετά πιο δυνατή από 1050 ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Σαν 1060/970 είναι, πολύ καλό για 15W TDP. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Προσοχή όποιος πάρει κάτι τέτοιο για laptop, να φροντίσει να χτυπήσει 32gb ram. Με 16gb υπάρχουν stutters σε παιχνίδια με την iGPU, τουλάχιστον στην 680m που έχω λόγω ram. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Σαν 1060/970 είναι, πολύ καλό για 15W TDP. Τότε μιλάμε για το καλύτερο efficiency γραφικών μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Κανανε αλμα σαν να λεμε 1030GT σε 1650, χαος για onboard. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Στις 7/6/2023 στις 10:05 ΜΜ, tasvar είπε Σήμερα χωρίς το afterburner όλα καλά. Το ξαναέκανε σήμερα το πρόβλημα. Δεν παίζω και κάθε μέρα βέβαια. Μου έκανε επανεκκίνηση κατά το παιχνίδι. Ψάχνοντας, βλέπω το πρόβλημα υπάρχει χρόνια. https://community.amd.com/t5/graphics/default-radeon-wattman-settings-has-been-restored-due-to/td-p/132283 Θερμοκρασίες κομπλέ.... 65-70 η κάρτα και 55 ο επεξεργαστής. Με βλέπω με την πρώτη ευκαιρία για nvidia πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, tasvar said: Το ξαναέκανε σήμερα το πρόβλημα. Δεν παίζω και κάθε μέρα βέβαια. Μου έκανε επανεκκίνηση κατά το παιχνίδι. Ψάχνοντας, βλέπω το πρόβλημα υπάρχει χρόνια. https://community.amd.com/t5/graphics/default-radeon-wattman-settings-has-been-restored-due-to/td-p/132283 Θερμοκρασίες κομπλέ.... 65-70 η κάρτα και 55 ο επεξεργαστής. Με βλέπω με την πρώτη ευκαιρία για nvidia πάλι... Παιζεις με default ?, δοκιμασες ddu drivers , chipsets κλπ ( εχεις κανει unistall με ddu τους προηγουμενους driversτης πρηγουμενης καρτας) ? Οτι σου κανει επανεκινηση δεν σημαινει απαραιτητα gpu.. ακομα και ram μπορει να ειναι και απλα επειδη κανει reboot κανει reset και ο driver.. Δωσε ακριβως ρυθυμισεις μπας και μπορουμε να βοηθησουμε Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από enable_your_mind 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 10 minutes ago, tasvar said: Το ξαναέκανε σήμερα το πρόβλημα. Δεν παίζω και κάθε μέρα βέβαια. Μου έκανε επανεκκίνηση κατά το παιχνίδι. Ψάχνοντας, βλέπω το πρόβλημα υπάρχει χρόνια. https://community.amd.com/t5/graphics/default-radeon-wattman-settings-has-been-restored-due-to/td-p/132283 Θερμοκρασίες κομπλέ.... 65-70 η κάρτα και 55 ο επεξεργαστής. Με βλέπω με την πρώτη ευκαιρία για nvidia πάλι... Δοκίμασε DX9 ή vulkan στην dota 2, φαντάζομαι τώρα παίζεις με DX11 γιαυτό στο κάνει. Είναι κάμποσα παιχνίδια DX11 που το παθαίνουν αυτό σε amd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Με την αγορά της κάρτας, έγινε και καθαρή εγκατάσταση windows. DDU, chipset drivers, όλα εγκατεστημένα. Μνήμες xmp. Το ίδιο σύστημα ακριβώς πρίν έπαιξε με δύο διαφορετικές κάρτες nvidia χωρίς πρόβλημα. Επειδή έχω βασικές γνώσεις, προσπαθώ να μην πειράζω ότι δεν καταλαβαίνω. Μόνο τα fans της κάρτας έχω ανεβάσει λίγο λόγω καλοκαιριού. 7 λεπτά πριν, Herald είπε Δοκίμασε DX9 ή vulkan στην dota 2, φαντάζομαι τώρα παίζεις με DX11 γιαυτό στο κάνει. Είναι κάμποσα παιχνίδια DX11 που το παθαίνουν αυτό σε amd. Χαχαχα... πως το αλλάζω αυτό στο battlefield και στο race grid legends ? Αυτά τα δύο έχω μόνο. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από tasvar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 3 minutes ago, tasvar said: Χαχαχα... πως το αλλάζω αυτό στο battlefield και στο race driver grid? Αυτά τα δύο έχω μόνο. Α έγραψες dota 2 πρίν, τα άλλα δεν ξέρω αν έχουν επιλογές, φαντάζομαι όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω intel cpu. Δεν νομίζω να παίζει κάποια ασυμβατότητα... resizable bar έχω ανοιχτό. Εκανα restore deafaults στο driver και πάω για δοκιμή. Βέβαια δεν το κάνει συνέχεια... Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από tasvar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα