Προς το περιεχόμενο

AMD RX 7000 Series [RDNA 3/Navi31]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Age4Greeks είπε

@Arkin o Gollum φοράει φούμο; πολύ μαύρος φαίνεται!! 😛

Ναι δικο μου φταιξιμο αυτο δεν ρυθμισα καν το brightness του παιχνιδιου στην αρχη θελει ενα τσιμπημα κατσε να το δω. 

Tom-Screenshot-2023-05-26-23-23-15-70.pn

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Arkin είπε

The Lord of the Rings Gollum™ Native vs DLSS vs FSR vs DLSS+FG

Native

native.png

DLSS Quality

dlss.png

FSR 2 Quality

fsr-2.png

DLSS Quality+FG

dlss-fg.png

νομίζω κάτι έχεις failάρει πως γίνετε το fg να μη δίνει καθόλου boost? η κάτι δε βλέπω καλά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

νομίζω κάτι έχεις failάρει πως γίνετε το fg να μη δίνει καθόλου boost? η κάτι δε βλέπω καλά?

Εχω cap τα FPS βρε. Τσεκαρε GPU usage. 75% με DLSS 60% με FG. Αν το αφησω uncap παει 150 με FG. Για την εικονα εδειξα. Το FSR ειναι πολυ θολο δεν εχει slider για sharpen. Και δεν δινει καλο boost και το fsr. 94% usage για 97fps απο 75% με dlss.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εχω cap τα FPS βρε. Τσεκαρε GPU usage. 75% με DLSS 60% με FG. Αν το αφησω uncap παει 150 με FG. Για την εικονα εδειξα. Το FSR ειναι πολυ θολο δεν εχει slider για sharpen. Και δεν δινει καλο boost και το fsr. 94% usage για 97fps απο 75% με dlss.

@Herald  ακούς?

12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ααα υπέθεσα ότι το έβαλες για τα fps… το fg ούτως η άλλως δεν επηρεάζει την εικόνα χωρίς κίνηση ρε συ

12 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Ααα υπέθεσα ότι το έβαλες για τα fps… το fg ούτως η άλλως δεν επηρεάζει την εικόνα χωρίς κίνηση ρε συ

Ναι ισχυει ειναι ακριβως ιδια η εικονα με fg on vs off το usage μονο πεφτει. Θα δοκιμασω και με uncap για τα fps. 

47fps με native

152fps με dlss + fg

FG.png

120fps με dlss

dlss.png

95 με fsr 2

fsr-2.png

• Like 2

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ασχολείστε με παιχνίδι που πήρε 41/100 ;

Πρωτίστως για το Performance επειδή είδα το γράφημα χθες. Ως παιχνίδι όσο έπαιξα δεν με ξένισε κάτι υπερβολικά. Stealth platformer είναι στον κόσμο του LOTR με εσωτερική διαμάχη του γκολουμ. Δεν ξέρω πως πάει παρακάτω αλλά το 41 ειναι σίγουρα παρέα με το Performance σε κονσόλες και σε κάρτες που δεν έχουν fg κτλ κόλπα. Εδώ το last of us πήρε 57 στον υπολογιστή λόγο Performance ενώ είναι παιχνιδαρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Arkin είπε

Ναι ισχυει ειναι ακριβως ιδια η εικονα με fg on vs off το usage μονο πεφτει. Θα δοκιμασω και με uncap για τα fps. 

47fps με native

152fps με dlss + fg

FG.png

120fps με dlss

dlss.png

95 με fsr 2

fsr-2.png

Native και fg δεν παίζει; Αν ναι, ανάμεσα σε αυτό (με την προϋπόθεση ότι 55-60 fps τα πιανουμε σε Native) και σε dlss2 μόνο τι προτιμάμε για 1440p; 

Επεξ/σία από chrisde

7 λεπτά πριν, chrisde είπε

Native και fg δεν παίζει; Αν ναι, ανάμεσα σε αυτό (με την προϋπόθεση ότι 55-60 fps τα πιανουμε σε Native) και σε dlss2 μόνο τι προτιμάμε για 1440p; 

Παίζει άψογα ναι αλλά προτιμώ dlss με 5 sharpening συν fg δείχνει κρύσταλλο το παιχνίδι. Το σκέτο native θέλει reshade για sharpen μου φαίνεται αρκετά θολό συγκριτικά με dlss συν 5 sharpen. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...