Προς το περιεχόμενο

AMD RX 7000 Series [RDNA 3/Navi31]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Και εγώ σε αυτή την τιμή δε θα αγόραζα XTX. Αν πέσει η συγκεκριμένη κάτω από χιλιάρικο αλλάζει το θέμα.

Δεν έχω θέμα με την τιμή της κάρτας αυτής καθαυτής, δεν το πάω δηλαδή σε Xtx ή 4080.

Με την πολιτική στις Amd κάρτες με τα μόλις 2χρόνια εγγύηση έχω(το εχω αναφέρει και παλιότερα), και φυσικά όσο παραπάνω ανεβαίνουμε σε τιμή, τόσο πιο πολύ χτυπάει αυτό άσχημα, όπως στις 7900. 

Γιατί ρε Sapphire,Powercolor ή ακόμα και η ίδια Amd(reference)μόλις 2χρόνια εγγύηση σε όλες τις κάρτες, ακόμα και στα ακριβότερα μοντέλα, και όχι έστω 3 όπως έχουν οι περισσότερες κάρτες σε nvidia μεριά?

Και η Xfx παλιότερα έδινε 2χρόνια εγγύηση, αλλά  προς τιμή τους το ανεβάσανε σε 3χρόνια με register

https://www.xfxforce.com/support/xfx-warranty

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Γιατί ρε Sapphire,Powercolor ή ακόμα και η ίδια Amd(reference)μόλις 2χρόνια εγγύηση σε όλες τις κάρτες

image.png.84fbbe743b09ccdce73703cd4b108c61.png

Ολλανδία 3 χρόνια δίνει στις sapphire

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ολλανδία 3 χρόνια δίνει στις sapphire

Και Ελλάδα το Πλαίσιο 3χρόνια δίνει,αλλά είναι εξαίρεση, όπως και σε Powercolor.
Για παράδειγμα κοιταξα και σε overclockers Αγγλία και δίνουν 3χρόνια στην Nitro, αλλά μόλις 2χρόνια στις reference

image.png.e753ea4311ca3d4f2e6f9d36554298fe.png

Ενώ το Scan δίνει 2χρόνια εγγύηση σε όλες

https://www.scan.co.uk/products/refurbished-sapphire-radeon-rx-7900-xtx-nitroplus-24gb-gddr6-ray-tracing-graphics-card-rdna3-6144-st

Και η Sapphire ......αερολογεί

https://www.sapphiretech.com/en/cs_consumer

Warranty may vary from Country/Region, the customer must verify directly with the SAPPHIRE Authorized Dealer/Reseller from where the product was purchased as to the specifics of Warranty provided.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και Ελλάδα το Πλαίσιο 3χρόνια δίνει,αλλά είναι εξαίρεση, όπως και σε Powercolor.
Για παράδειγμα κοιταξα και σε overclockers Αγγλία και δίνουν 3χρόνια στην Nitro, αλλά μόλις 2χρόνια στις reference

image.png.e753ea4311ca3d4f2e6f9d36554298fe.png

Και η Sapphire ......αερολογεί

https://www.sapphiretech.com/en/cs_consumer

Warranty may vary from Country/Region, the customer must verify directly with the SAPPHIRE Authorized Dealer/Reseller from where the product was purchased as to the specifics of Warranty provided.

Οτι ευρωπαικο μαγαζι εχω δει 3 χρονια δινει παντως ,δεν βλεπω οτι το πλαισιο ειναι εξαιρεση

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

ειναι ο ενας χρονος παραπανω εγγυησης φιλε ,χρεωνεται :lol:

Με +500€ ξανά πάω Ολλανδία κάνω 1 εβδομάδα διακοπές, τσιμπάω την κάρτα και έχω και ρέστα... 

Φυσικά το Megekko δεν έχει εκείνα τα ωραία μπισκοτάκια του Πλαισίου, αλλά χαλάλι.    

Επεξ/σία από leros2004

3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Οτι ευρωπαικο μαγαζι εχω δει 3 χρονια δινει παντως ,δεν βλεπω οτι το πλαισιο ειναι εξαιρεση

Οπως λέει και η ίδια η Sapphire, στο χέρι του κάθε πωλητή είναι τι εγγύηση θα δώσει, όπως βλέπουμε και στα παραδείγματα που ανέφερα προς Αγγλία μεριά που διαφέρουν.

Και στην Ελλάδα συγκεκριμένα που φαντάζομαι ενδιαφέρει τους περισσότερους, τα φθηνότερα σκρουτζομάγαζα είναι κουκουρούκου στις εγγυήσεις πχ 

image.png.851edd14937b147550f3337185c2d912.png

ενώ πιο γνωστά(και πιο ακριβά)όπως Egate,You κλπ γράφουν 3. Τρέχα γύρευε με λίγα λόγια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Οπως λέει και η ίδια η Sapphire, στο χέρι του κάθε πωλητή είναι τι εγγύηση θα δώσει, όπως βλέπουμε και στα παραδείγματα που ανέφερα προς Αγγλία μεριά που διαφέρουν.

Και στην Ελλάδα συγκεκριμένα που φαντάζομαι ενδιαφέρει τους περισσότερους, τα φθηνότερα σκρουτζομάγαζα είναι κουκουρούκου στις εγγυήσεις πχ 

ενώ πιο γνωστά(και πιο ακριβά)όπως Egate,You κλπ γράφουν 3. Τρέχα γύρευε με λίγα λόγια.

και στο ldlc που κοιταξα (γαλλια) 2 δινει ακομα και στην nitro

Δεν ξερω βεβαια αν ισχυει η νομικη εγγυηση 2 χρονια και ο τριτος ειναι του κατασκευαστη.

Μου ερχεται απο περιεργεια και μονο να στειλω mail στην sapphire

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Για Ελλάδα κρατάς πολύ μικρό καλάθι για την 3ετια, άντε του Πλαισίου να ισχύει και όποια έχουν premium τιμές.  

Γενικά η sapphire 2 χρόνια έδινε, ο 3ος λογικά είναι από το κατάστημα. 

Επεξ/σία από leros2004

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μιας και πιάσαμε τις εγγυήσεις να ενημερώσω(και εγώ τώρα το έμαθα) ότι η Gigabyte σε Amd μεριά τελικά μόνο στην ακριβότερη Aorus 7900 xtx δίνει 4χρόνια εγγύηση, ενώ σε nvidia μεριά παρέχει σε πολλές υλοποιήσεις και πολλά μοντέλα

https://global.aorus.com/event-detail.php?i=764

Βασικά δεν βγάζουν καν Aorus Master 7900 xt από οτι βλέπω 

Επεξ/σία από Fulgore

Ghost Wire Tokio με την 7900xtx , 4Κ ολα full +RT Full με FSR2  παιζει απο 60 με 75 fps.. Δεν προχωρησα πολυ οποτε δεν ξερω .. Θα κανω δοκιμες και χωρις RT και FSR και θα ποσταρω

• Like 5

50 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Ghost Wire Tokio με την 7900xtx , 4Κ ολα full +RT Full με FSR2  παιζει απο 60 με 75 fps.. Δεν προχωρησα πολυ οποτε δεν ξερω .. Θα κανω δοκιμες και χωρις RT και FSR και θα ποσταρω

Αδερφέ μπορείς να δοκιμάσεις και το cyberpunk με pt να δούμε κάνα νουμερακι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Αδερφέ μπορείς να δοκιμάσεις και το cyberpunk με pt να δούμε κάνα νουμερακι; 

Eδώ είσαι. Έχει και AMD - μην μπερδεύεσαι - απλά θέλει scrolling

Spoiler

sLfWWGy.png

Επεξ/σία από Herald

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...