Προς το περιεχόμενο

AMD RX 7000 Series [RDNA 3/Navi31]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Armoral είπε

Κοίτα και εμένα μου αρέσει το retro gaming.

Μπορείς να πας όμως σε άλλο topic και να γράφεις με τις ώρες για τα retro games και τον 7950X3D και την πράσινη πραγματικότητα και το PC master race.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε

Μπορείς να πας όμως σε άλλο topic και να γράφεις με τις ώρες για τα retro games και τον 7950X3D και την πράσινη πραγματικότητα και το PC master race.  

Δε χρειάζεται να γράψω πουθενά, απλά καλό είναι να μην αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια με τις ίδιες ανακρίβειες κάθε φορά κατά πως μας βολεύει.

4k low settings με fsr performance δεν είναι 4k εμπειρία πάντως.

• Confused 1

4 λεπτά πριν, Armoral είπε

Δε χρειάζεται να γράψω πουθενά, απλά καλό είναι να μην αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια με τις ίδιες ανακρίβειες κάθε φορά κατά πως μας βολεύει.

4k low settings με fsr performance δεν είναι 4k εμπειρία πάντως.

4k με 6700xt, ζωάρα. 4k με 4070ti doa. Τι σε δυσκολεύει; :P 

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

4K Native  τρέχω, πήγαινε στο topic με τις RX6000 να δεις.

Τις είδα και σου έκανα και like γιατί αναγνωρίζω την υπερπροσπάθεια.

1 λεπτό πριν, Herald είπε

4k με 6700xt, ζωάρα. 4k με 4070ti doa. Τι σε δυσκολεύει; :P 

Και Native κιόλας.

Επεξ/σία από Armoral

Ρε σεις για ονομα, δε θα τσακωθουμε για τις γτπ καρτες. Εμπορικα ειναι και οι 2 κακες καρτες τελεια και παυλα. Απο πλευρας αποδοσης και 7900 xtx και 4080 εχουν υπερ και κατα, αλλα οχι χαωδη διαφορα γενικα. Υπαρχουν τιτλοι που η 7900 xtx παταει την 4080 (warzone) και τουμπαλιν.

Μετα μιλαμε για rt. Και παλι ναι μεν η 4080 τα παει καλυτερα αλλα οχι γαματα. Αν ειναι να θελει dlss για 4k rt κλαφτα.

Γενικα ειρηνη ημιν παιδες

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Απο πλευρας αποδοσης και 7900 xtx και 4080 εχουν υπερ και κατα, αλλα οχι χαωδη διαφορα γενικα. Υπαρχουν τιτλοι που η 7900 xtx παταει την 4080 (warzone) και τουμπαλιν.

Μετα μιλαμε για rt. Και παλι ναι μεν η 4080 τα παει καλυτερα αλλα οχι γαματα. Αν ειναι να θελει dlss για 4k rt κλαφτα.

Γενικα ειρηνη ημιν παιδες

Σε κάρτες άνω των 1000ευρώ παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο πέραν της απόδοσης,όπως έχουμε πει πολλές φορες.

Παίζει ρόλο το κατάστημα αγοράς(εάν δεν μιλάμε για αλυσίδα/amazon κλπ),παίζει ρόλο η ίδια η εταιρεία(εγγύηση), για πολλούς παίζουν ρόλο οι drivers, που η nvidia οπως και να το κάνουμε είναι γενικά πιο σταθερή.

Δεν είμαστε όπως σε cpu μεριά που τα παραπάνω δεν παίζουν ρόλο.

Φυσικά ο καθένας ότι θέλει αγοράζει και από οπου θέλει μιας και είναι δικά του τα χρήματα, αλλά τα benchmarks αυτά καθαυτά δεν λένε όλη την ιστορία, γιαυτό και η Amd δεν πουλάει σε high end μεριά.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

''Αν θέλει DLSS σε 4Κ για RT κλάφτα''. Ρε 'σεις διαβάζετε τι γράφετε ; Ακόμα και η 5090 θα θέλει DLSS σε 4Κ για μπόλικο RT..

Αυτό ακριβώς. Εν τω μεταξύ οι διαφορές είναι τεράστιες.

Αλλά αυτά κάνει η προπαγάνδα. Πες πες κάτι θα μείνει.

• Like 1

3 ώρες πριν, Arkin είπε

Και ομως το portal εχει τα πιο ρεαλιστικα γραφικα σε παιχνιδι μεχρι σημερα. Εριξα 17 ωρες σε λιγες μερες και ηταν απλα πανεμορφο σε καθε σημειο του. Ειναι θεοβαρο αλλα με τα παντα ultra και 8 lighting bounces ειναι οτι πιο ρεαλιστικο θα παιξει κανεις σημερα. 

ρε συ με όλο το σεβασμό γιατί βλέπω ότι γραφεις με σοβαρότητα και συγκρατημένα αλλα για πιες γραφικαρες ακριβώς μιλάμε? τι να συγκρίνω πχ με το metro exodus που κοντεύω να τερματίσω τώρα? ούτε γεωμετρία υπάρχει μέτρια textures κλειστές πιστες με αντικείμενα που είναι σαν sprites που έβαζα κάποτε στο constructor τι λέμε τώρα? έχει ωραίες αντανακλάσεις μέχρι εκεί...κατά τα αλλα κάτω του μετριου γραφικά κλασικό nvidia sponsored game που τρέχει χαλια γιατί nvidia :P 

• Like 1

3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

ρε συ με όλο το σεβασμό γιατί βλέπω ότι γραφεις με σοβαρότητα και συγκρατημένα αλλα για πιες γραφικαρες ακριβώς μιλάμε? τι να συγκρίνω πχ με το metro exodus που κοντεύω να τερματίσω τώρα? ούτε γεωμετρία υπάρχει μέτρια textures κλειστές πιστες με αντικείμενα που είναι σαν sprites που έβαζα κάποτε στο constructor τι λέμε τώρα? έχει ωραίες αντανακλάσεις μέχρι εκεί...κατά τα αλλα κάτω του μετριου γραφικά κλασικό nvidia sponsored game που τρέχει χαλια γιατί nvidia :P 

Επειδη επαιξα και το Μetro exodus enchanced οχι πολυ αλλα το επαιξα επαιξα και το portal μπορω να πω οτι σε πολλα σημεια απλα λες οτι βλεπεις real life γραφικα. Προφανως ειναι τελειως διαφορετικο παιχνιδι δεν μιλαω για συγκριση σε γεωμετρια κτλ που εχουν αλλα παιχνιδια μιλαω καθαρα για αυτο που προσφερει το παιχνιδι στο περιβαλλον του και ρεαλιστικο εγινε. Επειδη το τερματισα 2 φορες μαλιστα θα προτεινα να του δωσεις μια ευκαιρια και να μου πεις τις εντυπωσεις σου. Προφανως δεν τρολαρω επαιξα και το metro και witcher με max RT και 2077 και πολλα νεα παιχνιδια με max settings. Αυτο που ειδα στο portal δεν το εχω δει αλλου χωρις καμια δοση εντυπωσιασμου. 

• Like 1

13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Επειδη επαιξα και το Μetro exodus enchanced οχι πολυ αλλα το επαιξα επαιξα και το portal μπορω να πω οτι σε πολλα σημεια απλα λες οτι βλεπεις real life γραφικα. Προφανως ειναι τελειως διαφορετικο παιχνιδι δεν μιλαω για συγκριση σε γεωμετρια κτλ που εχουν αλλα παιχνιδια μιλαω καθαρα για αυτο που προσφερει το παιχνιδι στο περιβαλλον του και ρεαλιστικο εγινε. Επειδη το τερματισα 2 φορες μαλιστα θα προτεινα να του δωσεις μια ευκαιρια και να μου πεις τις εντυπωσεις σου. Προφανως δεν τρολαρω επαιξα και το metro και witcher με max RT και 2077 και πολλα νεα παιχνιδια με max settings. Αυτο που ειδα στο portal δεν το εχω δει αλλου χωρις καμια δοση εντυπωσιασμου. 

το είχα δοκιμάσει όταν πρωτοβγήκε και το έβαλα και λίγο τώρα μονο να το δω... δεν είναι του γούστου μου σαν gameplay ούτε τα γραφικά με ενθουσίασαν να σου πω την αλήθεια... τι να σου πω ίσως είναι και δικό μου θέμα γιατί μου αρέσουν πιο φυσικά περιβάλλοντα πάντως σε καμια περίπτωση δε θα έλεγα ότι μου πέσαν τα σαγόνια σε αντίθεση με το kingdom come deliverance ας πούμε που είχα πάθει την πλακα μου όταν βγήκε

• Like 2

2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

το είχα δοκιμάσει όταν πρωτοβγήκε και το έβαλα και λίγο τώρα μονο να το δω... δεν είναι του γούστου μου σαν gameplay ούτε τα γραφικά με ενθουσίασαν να σου πω την αλήθεια... τι να σου πω ίσως είναι και δικό μου θέμα γιατί μου αρέσουν πιο φυσικά περιβάλλοντα πάντως σε καμια περίπτωση δε θα έλεγα ότι μου πέσαν τα σαγόνια σε αντίθεση με το kingdom come deliverance ας πούμε που είχα πάθει την πλακα μου όταν βγήκε

τρομερο οντως

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...