enable_your_mind Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Πέτρος είπε Τί εννοείς, σπαμάρεις? Ούτε το 5% όσων θέλουμε δεν έχεις βάλει! Και ενα Red Dead Redemption 2 ολα ultra . Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από enable_your_mind 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Και ενα Time Spy Extreme 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω γινει bench tester για ολους σας χαχαα Και ενα Control με full RT σε κανονικο 4κ και ενα με render resolution 2k full RT . Στο full 4κ ηταν 48-61 τα fps αναλογα το μερος , και στο 4K με render 2k επαιζε 100 fps , @Πέτρος προσπαθω δεν πρεπει να εχεις παραπονο Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από enable_your_mind 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 @enable_your_mind στον 3D έχεις κάνει undervolt; Με ένα -30 all cores θα πετύχεις τα μέγιστα ρολόγια που μπορεί να πιάσει χωρίς σκαμπανεβάσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Grisos είπε @enable_your_mind στον 3D έχεις κάνει undervolt; Με ένα -30 all cores θα πετύχεις τα μέγιστα ρολόγια που μπορεί να πιάσει χωρίς σκαμπανεβάσματα. εχω απο την mobo το kombo strike της msi σαν ρυθμιση για τον 3d και παιζει μια χαρα εκει..Ειχα δοκιμασει και -30χωρις αυτη τη ρυθμιση της msi απο το bios ( kombostrike) και δεν ειχα δει διαφορα τοτε που τον ειχα πρωτοβαλει . Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από enable_your_mind 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, enable_your_mind είπε @Πέτρος προσπαθω δεν πρεπει να εχεις παραπονο Δεν το συζητάμε, θησαυρός! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Άντε σιγά σιγά να πέφτουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Άντε σιγά σιγά να πέφτουν έχουμε ακόμα δρόμο, αν πέσουν στα 800~ η XTX και 600~ η XT θα τις πάρουν ο κόσμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, dreamerchris είπε έχουμε ακόμα δρόμο, αν πέσουν στα 800~ η XTX και 600~ η XT θα τις πάρουν ο κόσμος Lol, εγώ είχα πει δίπλα ότι πρέπει να πέσει κάτω από 800 η ΧΤ για να πουλήσει και τα fan boys με θεωρούσαν υπερβολικό χαχαχα. Ε εντάξει εσύ το πήγες πολύ μακριά. 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Αν μιλάμε για ευρώ το βρίσκω πολύ απίθανο να δούμε αυτές τις τιμές. Για αρχή ας πάνε τουλάχιστον 100 κάτω και βλέπουμε. Βασικά για τις μικρότερες με ενδιαφέρει μπας και δούμε καλές τιμές εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε Lol, εγώ είχα πει δίπλα ότι πρέπει να πέσει κάτω από 800 η ΧΤ για να πουλήσει και τα fan boys με θεωρούσαν υπερβολικό χαχαχα. Ε εντάξει εσύ το πήγες πολύ μακριά. 😆 Εγώ μιλάω για average παίκτη, έχουμε κολλήσει στις 1650 και 3060 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dreamerchris είπε Εγώ μιλάω για average παίκτη, έχουμε κολλήσει στις 1650 και 3060 Ο average παιχτης που ειναι με 1650 και 3060 θα παει σε 4060 και 7600xt. Δεν θα παει ποτε σε 7900xt εκτος αν πεσει στα 350 που δεν υπαρχει περιπτωση ισως σε 2-3 χρονια μεταχειρισμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, Arkin είπε Ο average παιχτης που ειναι με 1650 και 3060 θα παει σε 4060 και 7600xt. Δεν θα παει ποτε σε 7900xt εκτος αν πεσει στα 350 που δεν υπαρχει περιπτωση ισως σε 2-3 χρονια μεταχειρισμενη. εγώ άλλο λέω, είναι πολύ άσχημο να υπάρχει η δυνατότητα να πάμε όλοι σε 4Κ (όσοι έχουν ένα εισόδημα και μπορεί να κάνει οικονομία) και οι κωλοεταιριες να έχουν υπερκέρδη για να ικανοποιήσουν τους μετόχους.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dreamerchris είπε εγώ άλλο λέω, είναι πολύ άσχημο να υπάρχει η δυνατότητα να πάμε όλοι σε 4Κ (όσοι έχουν ένα εισόδημα και μπορεί να κάνει οικονομία) και οι κωλοεταιριες να έχουν υπερκέρδη για να ικανοποιήσουν τους μετόχους.... Welcome to capitalism 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Arkin είπε Welcome to capitalism ναι θα πήγαινε πολύ μπροστά το θέμα gaming με διαφορετικές τακτικές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα